19.07.14
15:49
Здравейте ! От къде мога да си купя дестилирана вода ?Искам 1-2 седмици да вкарам по 1 литър на ден освен останалата водя която приемам. Дали я има в някой от следните магазини > Метро,Кауфланд,Пикадили,Лидъл и Пени ?Най-наблизо са ми те ..
Мерси предварително .
19.07.14
15:54
Можеш да я намериш в аптеките или по бензиностанции.
Около 1,80 лв за 1 литър.
Каква ти е целта и знаеш ли какво да очакваш?
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 19.07.14 17:16.
19.07.14
16:52
казано от veronique на 19.07.14, 15:54:
Можеш да я намериш в аптеките или по бензиностанции.
Около 1 лв за 1 литър.
Каква ти е целта и знаеш ли какво да очакваш?
Искам да изхвърля малко water weight ,но ще я приемам около 7-10 дни по 1 литър на ден не повече + 3-4 минерална вода..
Мнението беше редактирано от Master Admin на 19.07.14 16:53.
19.07.14
17:21
Редактирах се. Цената е малко по-висока. Направих справка в търсачката.
Лично аз нямам богат опит в пиенето на дестилирана вода (пробвала съм, но не дълготрайно).
Имам наблюдение върху близки и приятели, които се приемат тази вода по време на подготовката си за състезания по културизъм.
В тези случаи всеки литър е контролиран, съвместно с това е адаптиран и начина на живот, физическата активност и допълнителен минерален прием.
Мисълта ми е, че не можем просто така да решим да пием дестилирана вода без да подсигурим нужното на тялото, за да не страда.
Предполагам знаеш, че дестилираната вода е лишена от всякакви минерали.
Когато изхвърляш излишна вода от организма си, изхвърляш и много минерали. Хубаво е да приемаш допълнително, за да не се стига до болезнени крампи и други неразположения.
Пробвал ли си естествени билкови диуретици, преди да решиш да пиеш дестилат?
19.07.14
19:46
Не не съм пробвал билкови water out продукти защото не целя кой знае какво.А и аз няма да остана изцяло на дестилирана вода мисля ,че не би имало негативи за организма ми.Също така приемам на Now Foods витамини+минерали всяка сутрин със закуската + 500мг витамин C пак на Now.Ако се стигне чак до крампи в което е съмнявам ще премахна приема на вода и ще си купя малко магнезии и цинк отделно .