los angelis

Темата е заключена.
IV

17.06.05
00:44

абе  момчета в лос ангелис сам вав момента и си купих някав протеин за 40 долара за 5 либри .марката е  champion nutritioн знаете ли я дали е хубава  .Да ви кажа взех си и списание флекс там наи много пият и купужат оптимум и ceel tech nutrition wtorite gi pie джеи катлар а за някав препарат нитрикс да сте чу вали  .Мусаши никои не ги знае тука а и гледам анимал пак е м,ного евтин 19 долара.всичко яко ама залата която е на 100 метра от нас е само машини и то калпави маи ся като си взема кола ша ходя в голдс джим .сори че има гешки ама барзам много .чао

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:05.

17.06.05
08:09

5 либри колко килограма са?

17.06.05
09:11

[quote author=“streetfighter”]5 либри колко килограма са?

~2.25(1 lb=0.453kg)

MI

17.06.05
13:09

[quote author=“vipmodel”]абе  момчета в лос ангелис сам вав момента и си купих някав протеин за 40 долара за 5 либри .марката е  champion nutritioн знаете ли я дали е хубава  .

пича е задал въпрос , ако още веднъж се повтори да питате нещо , което няма нищо общо с темата , сиреч ка колко кг е равно 5 либри ,ще последват санкции!!!

Сега моля да се отговори на въпроса на момчето от Лос Анджелис.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1