22.07.14
17:55
Здравеите,от скоро съм във форума прочетох много статий,коментари и отзиви за тези продукти но не намерих точно и категорично мнение как да ги съчетая като дневен прием за пълноценно усвояване и оптимални резолтати.
Целта е покачване на мусколна маса и сила.Любител съм,имам около 4 години стаж във фитнеса с прекъсвания поради една или друга причина.Активно тренирам от 8 месеца и спазвам хранителен режим, тренирам 4 дни в седмицата.Интересува ме тъй като тренирам само сутрин около 9.30ч. как ще е най добре да разпределя медикаментите.
Планът ми е закуска около 8.30ч от 10 белтака,2 желтъка,100гр овесени ядки и плод,енимал тест и пак,тренировка в 9.30ч като непосредствено преди нея приемам течни аминокиселини след тренировка бцаа и глотамин и хранене с около 70гр. протеин,180гр. въглехидрати и 10гр. мазнини в оставащото време от денонощието имам още три хранения, два пъти прием на протеин като единият е преди лягане заедно с още една доза глутамин.След две котий от Теста ще въема М-стак.
На 27 години съм 110кг,1.96см. цел 120-125кг. с покачване на сила.
Благодаря ви,очаквам мнения и препоръки.
П.С.Извинявам се ако имам правописни и граматични грешки не живея в БГ. и от доста време не съм писал на кирилица.
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.07.14 18:17.