24.07.14
00:08
Привет! :)
На 16г. съм и искам да виждам отражението на тялото ми в стегната форма. Не съм от хора, които искат да отслабната за седмица с 10 кг. Не мога да спазвам диети и до колкото знам те никак не са полезни. Също така не смятам за правилно на тази възраст да приемам хранителни добавки. Аз искам да започна подходящ хранителен режим съчетан с упражнения, които могат да се изпълнят в домашни условия. Главно искам да стегна корема и бедрата.
Благодаря :)
24.07.14
01:01
Сайта е пълен с много информация за режими и упражнения,просто се порови малко :)
казано от Ц. Милева на 24.07.14, 00:08:
Привет! :)
Не мога да спазвам диети и до колкото знам те никак не са полезни. Също така не смятам за правилно на тази възраст да приемам хранителни добавки.
Привет и добре дошла!
“Диета” означава, да спазваш определен хранителен режим, а не да гладуваш задължително. Тоест, важно е каква храна приемаш, по колко, и качество й, но не и нейното спиране. С две думи, ограничаваш боклуците, увеличаваш водата. Като добавиш и движение, ето ти “здрав дух в здраво тяло” :) Нямаш нужда от добавки на този етап. Относно упражненията, Ая ти е отговорила.
Успех и поздрави!