Болка в лявото рамо

25.07.14
02:27

Бях си недоспал, и не тренирах с ръкавици както преди(свикнал съм да дигам само с ръкавици. някак по-лесно ми е)и не ме бъркаше определено как правя опражненията.. та след деня за гърди и бицепс имам болка в лявото рамо при определени движения например когато легна на дясното си рамо и получавам лека болка за няколко секунди в лявото рамо.. също така и когато си стягам ръката пред корема с наведено рамо надоло имам по-силна болка.Също ме наболява когато правя лицеви(несъм ходил в фитнеса и не-знам как ще е)Може би, защото правех неправилно наколенена лежанка.. мажа там с фастун гела но не знам да изчакам ли определено време или да ходя?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1