Помогнете!!!

GO

17.06.05
11:07

Искам да ви попитам как мога да кача 5-10 кг? Ходя на Тае Бо и тренирам в къщи от има няма 2 месеца но ефект никакъв ..препоръчайте ми някакви хранителни добавки дори и да натрупам малко мазно не е проблем защото нямам нищо тъй да се каже ..Понеже никога не съм взимала добавки искам да попитам имат ли някакви странични ефекти и ако не защо лекарите са против тях

Благодаря предварително!

17.06.05
11:16

Здравей и добре дошла във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. За да качиш маса е необходимо да провеждаш тренировки в зала (с тежести). Отделно, да се храниш повечко (обилно). И търпение, ще става бавно. Аааа, и да спреш аеробните натоварвания.

Поздрави

GO

17.06.05
11:30

а какви добавки мога да взимам?

17.06.05
11:32

[quote author=“golden_girl”]а какви добавки мога да взимам?

На този въпрос ще ти отговори някой от колегите....

WO

17.06.05
11:51

аз влизам ли в категорията “някой от колегите ” ? :D :D
наблегни на сериозните тренировки и на добрия хранителен режим, от добавки нямаш нужда засега...ако имаш трудности да си набавиш нужното чрез хранителен режим, можеш да си вземеш аминокиселини например, но не си мисли, че само с тях ще постигнеш каквото искаш - те затова са хранителни добавки, а не заместители...
успех!

GO

17.06.05
12:06

Ами проблема е там че имам бърза обмяна на веществата и качвам много трудно(т.е въобще не качвам :D ),и когато се храня повече (имам предвид повече от 3-4 пъти на ден), организма ми реагира по някакъв начин и се стреми да изхвърли тази храна по 1 или  друг начин:lol: по друг начин просто не можах да го кажа..

WO

17.06.05
12:10

абсолютно по същия начин ще реагира организмът ти и на хран.добавки, пробвай да увеличиш броя на храненията и тяхното качество и ако пак не стане, обещавам ти да ти препоръчаме, с помощта на колегите :lol: , много добри и ефективни хранителни добавки, става ли ?  :wink:
а още нещо - недей да искаш да се омазняваш, колкото и малко да е - по-добре по-бавно и качествено , отколкото после да не искаш да си покажеш пъпчето на плажа ....

17.06.05
12:13

Купуваш си един високопроцентен протеин(над 70%) - по възможност да не е БГ. И пиеш задължително след тренировка и вечер преди лягане. Иначе можеш да пиеш и през деня като заместител на хранене(когато си пропуснала хранене). Това е пиши ако имаш въпроси.. Ако искаш пиши едно ЛС да ти препоръчам някой протеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1