30.07.14
05:28
Здравейте всички,
сега ще кажете ” е амън от тъпи и сиви теми” - който има мерак да ми отговаря...
Та по темата:
Начетох се доста на темите във форума търсех начини да кача килограмите...Не намерих, или поне не намерих ефективен начин за мен.
Накратко: 176/7см съм и съм 63/4 кг. (даже лятото падам до 59). ТренираХ ( тъй като сега нямам време) ходих в залата редовно и отделях около 1/2 часа като ги Уползотворявах, така в продължение на 6 месеца, от които нямаше абсолютно никаква разлика.. Опитвах всякакви начини, като например къси серии с максимални тежести (при които се иска помощ от приятел за да си сигурен, че използваш максимално силата си), опитвах и като се наливам с вода при тренировките. Както много други казват ” ама тоя яде 1 път на ден и е 100 кила, а аз се разсипвам от ядене и съм слаб “, така и аз искам да използвам израза. Ям по 3/4 пъти на ден (розово месце и 4/5 сварени яйца дневно) пия прясно мляко, а не бяла вода от Kaufland - ефект никакъв. Казаха ми, че съм с хипер бърз метаболизъм и заради това не мога да кача и след това ми казаха ” пий по-малко вода и по рядко” това уж забавяло метаболизма, незнам някаква простотия ли беше това, но тествах и пак нямаше ефект. Активен човек съм, смисъл, постоянно съм в движение и съм любител на спорта - зала- лостове - футбол. Мисля, че е страхотна комбинация. Повечето от приятелите ми ги гледам как растът, а аз си седя като режисьора на ” дързост и красота” между тях с моето телосложение. Някой какво би препоръчал освен ” продължавай да тренираш то от самосебе си ще стане” давайте предложения дори, дори и намеса на химия би била полезна в моя случай. Връщайки се 4 години назад буквално бях едър с големи ръце за тялото си (168 см) сега тия 8/9см отгоре ме направиха плашило...
Блгагодаря за отделеното време :)
Темата беше редактирана от Николай Н. на 30.07.14 05:30.
Цялата и храна е червено месце (колко?!) и 4 яйца? И се чудиш защо не качваш?
30.07.14
18:17
Като цяло около 300/400 грама месце.. и да 4 яйца максимум не мога да се справя с повече толкова събирам. Все пак съобразено с теглото ми няма как да ям повече, защото започва да ме боли корема.. това ми е капацитета пък с времето ако мога повече ще ям и повече. Казаха ми, че бирената мая отваряла апетит за повече и можело да се купи отделно, освен чрез консумация на бира.. :D :) - има ли нещо вярно в това, защото съм готов да експериментирам със себе си?
Мнението беше редактирано от Николай Н. на 30.07.14 18:18.
Тренирай през два почивни дни. Или два пъти седмично. И си направи един тренировъчен дневник в тоя сайт. Тъй че по-опитните да видят какво правиш на тренировките и съответно да дадат полезни съвети и корекции за тренировката ти
6 месеца не е много време за забележим ефект,особено ако си ги навъртял сега през тежкия за качване на маса летен сезон. А мускулния растеж и теглото зависят много и от това какви тежести си използвал в залата на различните упражнения. Едва ли можеш да очакваш големи резултати, ако на лежанката си правил серии само с лоста примерно. Можеш да напишеш и мерки,обиколки в профила си за да има по-ясна картина какъв е проблема.
То проблема е ясен - храни се като 40 кг. манекенка на диета. Поне ако наистина само това му е храната за деня.
П.П. 6 месеца се предостатъчно време за забележим резултат при един начинаещ, при правилни тренировки и хранене разбира се.
Мнението беше редактирано от Петко К на 31.07.14 00:28.