30.07.14
18:54
Ето ме и мен в дневниците! Искам да споделя, че ми е изключително приятно да общувам с все повече хора, които се грижат за себе си! Казвам се Невена и съм на 22 години. Винаги съм живяла здравословно и съм спортувала активно, но проблем с хормоните ме е държал далеч от начина по който искам да изглеждам. Но се лекувам и не се отказвам! Напредвам бавно, но все пак съм в прогрес!
Висока съм 165 см и тежа 67 кг. Целта ми е да се изчистя максимално откъм мазнини. Приемам всякакви съвети и критики. Благодаря.
Здравей! :)
Съвети и критики ще получиш ако споделиш как се храниш, тренираш и така нататък. Иначе така нищо не знаем :p
Мнението беше редактирано от Love на 30.07.14 22:12.
31.07.14
07:09
казано от Love на 30.07.14, 22:11:
Здравей! :)
Съвети и критики ще получиш ако споделиш как се храниш, тренираш и така нататък. Иначе така нищо не знаем :p
Здравей :)
Тренирам около 5-6 пъти седмично в зала, като тренировките ми са горна част+ кардио и долна част+ кардио. Понякога правя само кардио или излизам да тичам. Храненето като цяло ми е нисковъглехидратно, като включва месо, белтъци, сурови ядки, зеленчуци и рядко плодове.Млечни продукти почти не консумирам заради лактозна нетолерантност.
Един примерен мой ден: сутрин кафе и L- карнитин( 4*600mg)
Тренировка на гладно, след два часа три белтъка + 50гр сурови бадеми
Обяд: 4-5 белтъка/ филе/ риба + салата
Следобед: понякога плод или 1 с.л. пълнозърнаст сусамов тахан
Вечеря: филе + салата
Благодаря предварително за съветите! :)
Мнението беше редактирано от Nevena Ilieva на 31.07.14 08:31.