30.07.14
20:27
Здравейте. Пиша, понеже доста тук сте запознати с травмите и може да знаете решение на проблема ми. Мисля, че всичко запопчна преди години, когато на лостовете от набиране за гръб си направих нещо като че ли. В момента се опитвам да играя бейзбол, но ми е трудно. Отивам без проблем на тренировка, загрявам добре 10 минути и започваме. След 30 минути хвърляне на топката или батиране, ръката от рамото до лакътя ме убива от болка. Най-вече болката е към трицепса и под цялата ръка. Като хващам и натискам си ме боли. Някаква пулсираща болка, която може да ме държиш 2 часа без проблем и после отминава все едно не я имало никога. Винаги е така. Ходих при Л.К и ми предписа АФЛАМИЛ хапчета и паста, мазах се 6-7 дена от дадените 10, и отидох само на пробна тренировка, в която едва съм хвърлял и т.н. След 30 минути пак болката се върна все едно не съм пил нищо досега. Явно ми трябва ортопед, но не мисля, че града ми разполага с нужния специалист. Вие някакви идеи какво може да е това чудо? Предполагам нещата идват от рамото? При него баш болка няма. Всичко е под ръката и зад нея (трицепса) до лакътя. Увреден нерв? Разпънато сухожилие? Не знам признаците какви трябва да са на дадени травми...