Режим на хранене след отслабване

Темата е заключена.

01.08.14
11:45

Здравейте,имайки предвид,че сте истински професионалисти тук и разбирате доста от хранителни режими и трениране,с голяма надежда се обръщам към вас да ми дадете съвети,защото започнах много да се притеснявам. За 4-5 месеца усилено трениране и здравословен начин на хранене,свалих 11 килограма. В менюто ми присъстват всички полезни храни-месо,риба,зеленчуци,плодове,хляб,всичко полезно,което се сетите. Бях спряла само пърженото,газираното и сладкото. Сега се харесвам вече и не мисля,че имам нужда от повече отслабване,но аз съм човек,който много трудно издържа без сладко, просто самата идея,че се лишавам от по-вредните храни,ми дразни психиката и не се чувствам добре. Наясно съм,че върна ли се към предишното буквално освинване,ще кача всичко. Аз напълнях,не защото вредните храни ме карат да качвам,а защото буквално се освинвах с тях като нечовек. Сега искам да продължавам да спазвам здравословния си начин на хранене,НО да започна да хапвам и от нещата,които бях спряла,разбира се В НОРМАЛНИ количества. Защото знам доста отслабнали момичета,които не се лишават от нищо вече,но се хранят в нормални количества,например 1 парче торта за деня,а не 2-3,както аз преди правех. Знам,че яма смисъл от тези храни и са вредни,но знам,че за мен ще е по-добре,най-малкото ще се чувствам по-свободна,а не пак в оковите на разни ограничения,ако добавям от време на време и по-вреднички храни. Както родителите ми казват ‘’хапвай от всичко,не се лишавай,но хапвай нормално,не прекалявай’’ . Та искам да ви попитам,как по-точно да започна да добавям храните,които не съм яла,чувала съм за т.н. захранване (постепенно се добавят разни храни),но как става,в какви количества,изобщо  въпросът ми е как да добавя към менюто си храни,които бях спряла да ям,не да ги ям всеки ден,но когато има,да хапвам от тях,по колко да добавям,на какъв период,за да не кача килограми,за мен това е най-важното,как да ги добавя тези неща,без да кача килограми? Много се надявам да ми отговорите,ще съм ви адски признателна! :))))))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1