цялостно стягане на тялото най- вече корем

01.08.14
17:43

Здравейте, 
Аз съм жена, която скоро роди второто си дете. След бременноста и раждането, тялото ми стана...  Ужасно..
Отпусната съм цялата, най- вече корема и дупето. Дори когато си го ” глътна”, корема пак ми виси.. Дупето и то така.. Направо се срамувам от себе си.
От около седмица започнах да права упражнения. Доста ми е трудно, защото до сега никога не съм тренирала или правила упражнения. Започнах да скачам по 10 мин. на въже и права по 60 коремни преси. Като постепенно, ще се опитвам да ги увеличавам. Целта ми е не да отслабвам, а само да стегна тялото.
Мислите ли, че това ще е достатъчно? Ще трябва ли да включа и други упражнения?  Дали изобщо това, което правя ще има някакъв ефект и след колко ?
Моля хората, които имат опит да го споделят. Отворена съм за мнения и съвети.

01.08.14
22:14

Вкарай 3-4 изометрични упражнения в тренировката.

02.08.14
00:30

Какви са тези упражнения? Не съм тренирала до сега и не разбирам нищо.

02.08.14
11:46

Това са упражнения които се правят статично , без движение. Задържа се определено време (започни от по-малко и постепенно увеличавай времето)

Мнението беше редактирано от Cvetan Petrov на 02.08.14 11:47.

EP

03.08.14
10:05

Ще правиш странична опора, предна опора, хиперекстензии, клек с подложки, напади и тази тренировка за корем http://vbox7.com/play:ff81dddb много е добра, а и няма смисъл от голям брой коремни преси. Тези упражнения са достатъчни, може да ги правиш 3 пъти седмично. Потърси ги в гоогле и Успех!

Мнението беше редактирано от Emil Petrov на 03.08.14 10:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1