01.08.14
22:22
Здравейте искам да попитам какво мислите за следните креатини и ако може посочете най-добрия (ако можете да изкажете мнение ще е по-добре). За креатин бих дал максимум 45 лева :) . Спрял съм се между следните :
1. Amix Cratine Monohydrate (500g)
2. Mex Pure Creatine Monohydrate (500g)
3. REFLEX Creapure Creatine Monohydrate (500g)
4. Bulk Powders Creapure Creatine Monohydrate (500g)
Съжалявам , че не мога да дам линкове :x . Та виждам последните 2 (а май и на MEX) са Creapure . Какво означа това Creapure и какво му е различното от нормалният монохидрат като Amix ? Мерси предварително :)
01.08.14
22:25
Глас за МЕХ/А , доста съм доволен от продукта :)
01.08.14
22:40
Мерси за отговора :) А случайно от използването му забелязвал ли си задържане на вода ? Или примерно да се надуеш или пък да ти се надуе лицето ? Щото един авер взимаше през пролетта Amix и са наду яко , беше кльощав и за 2 месеца качи 20кг .. не знам дали това беше от креатина или от факта , че го използваше и бухаше пици и джобове нон стоп ама все пак :D
Creapure е суровината, която също така е патентована (начинът на получаване). Произвежда се в Германия. Два креатина, които са creapure би трябвало да са 1:1. От тия 4те, които си изброил аз бих ти препоръчал на бълка. Пил съм го, креатин като креатин. 21 паунда е килограм, ако си го поръчаш от сайта.
Креатин като креатин. Ако е разбит добре в опаковката /не седи на големи песачинки/ значи е добър. Пил съм на Оптимум и на Юнивърсъл. Не откривам никаква разлика между тях.
Важното е да не си взимаш креатин от Билата. Въпреки че съм го правил тоя номер и пак бях доволен :D .
Като цяло креатин- монохидратите са евтини. 300гр. вървят по 20- 25лв. а 500- 600гр. по 30- 35лв.
02.08.14
00:24
Пила съм МЕКС и БЪЛК съм пробвала - доволна съм и от двата. За другите 2 нямам наблюдения :) Попринцип от creapure уж най-малко се задържа вода, а и като цяло не съм забелязала да се подувам от тези двата :) Дори да имаш водна задръжка, не си представяй,че се издуваш като плондир, след като спреш приема водата ще изчезне :)
Вземи си креатин HCL, няма задържане на вода и дава същите или по-добри резултати, при мен поне, 2 грама след тренировка HCL, от колкото монохидрат 5г всеки ден.
02.08.14
10:21
За мен на Muscle Meds креатина е един от най-добрите.
02.08.14
10:54
казано от Руслан Емануилов на 02.08.14, 10:21:
За мен на Muscle Meds креатина е един от най-добрите.
Да, но той е креатинова матрица :) Не е чист монохидрат. Иначе и аз съм на това мнение, даже в момента пия него
Още един глас за MEX. Креатина им е страхотен ,както повечето продукти. Опаковката обаче не е 500 гр а 540. Дозата е 5,4 грама. о,4 гр е някаква съставка за по-добро усвояване. Не съм се интересувал каква е. Важното ,че видях резилтати,и то добри. Но както всеки креатин ,като го спрях и силата падна.