Нов град - ново начало - нови тренировки

Темата е заключена.
ИК

02.08.14
12:37

Здравейте всички
Ето ,че след няколко години посещаване на форума ,само за добиване на информация...Реших да си направя дневник ,който малко да ме мотивира да тренирам още по усърдно
Малко информация за мен: на 18 години съм 75 кг. 170 см
Със спорт се занимавам от около 6 - 7 години (като през това време смених доста спортове- волейбол , футбол , самбо , ръгби и др. кратки начинания ) ,но фитнес залата остана на първо място :Д...
Хранителни добавки не съм използвал ,понеже мисля ,че всичко необходимо може да се набавя с храната
На храненето винаги съм отдавал най - голямо значение..все пак времето в залата е 2 часа ,а времето за почивка и хранене 22

ТА

03.08.14
07:54

Дай да видим какво ядеш.

ИК

03.08.14
09:35

закуската ми днес беше : 4 цели яйца салата от домати и краставици 2 филийки пълнозърнест хляб около час след нея един банан.. не знам дали ще имам време днес да вляза да попълня дневника ,но ми предстой тренировка за гърди :)

03.08.14
10:16

Слагай запетайки бе, човек! Или поне на нов ред пренасяй някои неща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1