07.08.14
11:53
Здравейте,приятели тренирам от почти 1 година вече само фитнес.Днес си купих Глутамин на “BioTech”,BCAA “Scitec” и суроватачен протеин “MEX Nitro Whey”.Но се чудя дали ги комбинирам правилно.Спазвам що-годе някакъв хранителен режим.Целта ми е качване на килограми.Сутрин ставам към 9-10 хапвам 150-г Овесени ядки с 1 лъжица мед и 1 кофичка кисело мляко.След около 15 минути след това пия Протеина с прясно мляко и 5 варени яйца.В 11:30 някъде съм в фитнеса,преди тренировка пия 3 хапчета BCAA с един банан.След тренировка пия веднага BCAA и пак един банан,изчаквам 15-тина минути правя си протеина и вътре слагам Глутамина пия ги.После като се прибера към 14:00 ям 100-тина грама пилешки пържоли.После имам 1-2 яденета който не са ми толкова важни.За вечеря към 11 хапвам някакъв чист въглехидрат(Варени картофи,Ориз,Салата) след като изям вечерята правя си правя протеина вътре пак слагам 1 мерителна лъжичка Глутамин и лягам.Бих искал да попитам добре ли комбинирам добавките?За допълнителна информация тежа 68,кг 176см висок :)