Как се взимат Thermo Tabs!?

17.06.05
17:09

Kak se взимат Thetmotabs! Колко време преди аеробната тренировка! Имат ли някакви странични действия! А ефект! Надявам се да е по голям от този на л-карнитина защото с него нищо не постигнах! По колко трябва да се взима на ден като на опаковката пише:
ефедрин=12.5мг
кофеин=100мг
sakicinum(главната съствака на аспирина)=125мг
Казаха ми по 2 таблетки преди тренировка и по 1 в дните когато не се трнира сутрин на гладно!

17.06.05
20:18

еми то излиза че в 2 таблетки термотабс има 1/2 таблетка ефедрин и кофеин равен на 4 кафета. несъм много запознат, но мисля че ще товарят сърцето и може да вдигат кръвното.

18.06.05
12:43

Ами щом е така значи не се зимат повече от 2 таблетки наведнъж!

&L

18.06.05
14:08

И аз ги имам сащите и то си пише от 2-8.Баща ми е треньор по футбол и преди ма4 дава на футболистите по 2-3 хапчета.АЗ ги взимам поне 45 мин преди тичане и то много редко 6тото главата по някога ме цепи от тяь, значи дигат кравното.Обаче са като ги загледах моите,произбедени са в Тайван и не се знае 6то има в тех.

18.06.05
15:42

Мойте май са английски! То пише т 2-8 ама мисля че ако земеш 8 ще са ти множко! Все пак в тях има главно кофеин и ефедрин! Пробвай да изпиеш 4-5 кафета да видиш как ще се разтрешериш и ще те боли главата!

CR

30.06.05
16:54

Много зависи от личния ти толеранс към термогенни продукти. Сравнени с 1 ефедрин на 50мг, четирите таблетки Термо табс са по-слаби.
Пробвай, запчни с 2, на другия ден -3 и така до 6-8. Тук важна е телесната температурар тоест най-точно трябва да прецениш, като си я позамериш след употребата и видиш дали си я покачил, а и колко време можеш да я поддържаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1