Неотшумяваща болка в прасците

11.08.14
11:26

здравйте.преди 6-7 дена излязох да потичам но може би след първия километър усетих силан болка в единия прасец аз я определям като схващане.веднага спрях а докато се добера до нас се получи същото с другия прасец.болката е точно в средата на самия мускол няма синини или отоци.когато съм седнал и не правя нищо няма болка но тръгна ли да вървя веднага се усеща болката и в двата крака.най - зле беше първият ден когато почти неможех да вървя сега болката е по слаба но въпреки всичко я има и ако тръгна да побягам малко на 10-тия метър силна болка.трябв да отбележа че в периода когато започнах да бягам взимах тези антибиотици за съвсвм друго заболяване “” Лавокса 500мг “” на което едно от страничните действия е схващане на сухужилията. другото което искам да да отбележа е че до преди 3 месеца играех фубол по 4-5 пъти в седмицата но отидох да живея в чужбина а тук ниакви натоварвания нищо застояла раота  възможно ли е това да е проблема и някой може ли да ми даде съвет как да се справя с болката.благодаря предварително !!!

Темата беше редактирана от dimocska на 11.08.14 11:29.

11.08.14
12:04

Мултивитамини и минерали. Мисля ,че магнезият ще ти помогне за схващания. На мен лично все ми пулсираха мускулите особено вечер. Мисля ,че магнезият ми повлия добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1