Помощ! (или гаджето ще ме напусне)

11.08.14
13:17

Здравейте. Никога не съм бил дебел, дори пълен не съм бил, но през последните 2 години се занемарих ужасно (работа до късно в офиса, много храна, никакъв спорт) и в момента хич не се харесвам. Висок съм 1,79 и тежа 89 кг, но те са разпределени крайно несправедливо – в корема и гърдите. Направо съм си направил цицки. Моля ви, кажете ми някаква отправна точка, от която да почна да се реставрирам. Особено гърдите ме дразнят страшно. Преди 5 месеца почнах да правя яко лицеви, но забелязах, че вместо да се стягат, гърдите ми по-скоро набъбват, стават още по-зле и спрях. Може би първо трябва да започна с кардио, да изгоря мазнините в тях и чак после да ги стегна? (мисля си, че същото важи и по отношение на шкембето и коремните преси?) За съжаление, нямам възможност да ходя на фитнес, че съм го закъсал… Ако може да ми препоръчате някаква седмична програма – колко тичане, колко лицеви опори, кофички и т.н., плюс каква храна и по колко, ще съм ви дяволски благодарен. Голямата ми цел ми е да изчистя шкембето и да стегна гърдите. Иначе приятелката ми ще ме напусне, сериозно

11.08.14
16:21

Смени приятелката възможно най скоро.

Стоев

11.08.14
16:45

казано от Тони1 на 11.08.14, 16:21:

Смени приятелката възможно най скоро.

Подкерпям! ;)

Но иначе отностно твоето питане..
Направи си пълна ревизия на хладилника! Намали количеството храна! Премахни всякакви сладки, солени,пържени и мазни неща!
Спри да пиеш газирани напитки. Нека водата стане твоя най-добър приятел! :D
Храни се по 4-5 пъти дневно , в по-малки количества! Започни да пиеш повечеко вода! Наблегни на зеленчуците
както и на чистите меса (пилешко, риба..). Изключи солата изцяло от менюто си, включи вместо олио , зехтин, както и ябълков оцет .  Мисля, че ще ти се отрази добре като за начало. Ако можеш да включиш и някаква физическа активност ще е най-добре! Има много идеи за тренировка в домашни условия.Решил си да бягаш - действай. :)

11.08.14
18:20

Не спирай лицевите, нищо че като тренираш гърдите ти изглеждат по набъбнали. Важно е да има и някакво натоварване на мускулатурата, да се забърза метаболизма, да се стимулира тестостерона по естествен път. Ако можеш да се набираш ходи на лостове, прави лицеви и тн. Физическата активност е от значение.
Виж в сайта за режими за отслабване, има доста информация, само трябва да се прочете.

Да те напусне заради това... странно ми се струва...

Теди Илиева

02.02.15
17:39

Прегледай тази тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43816
и по-специално този сайт: http://www.gynecomastia-bg.com/2013/02/estrogen-detox-estrogeni-izchistvane.html

Ако приятелката ти те обича, няма да те остави заради няколко качени килограма.

ПП: Ей, това е било актуално някъде през август. Пич, обади се да кажеш какво стана!

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 02.02.15 18:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1