Съвети за занемарен начинаещ

11.08.14
15:43

Здравейте. Никога не съм бил дебел, дори пълен не съм бил, но през последните 2 години се занемарих ужасно (работа до късно в офиса, много храна, никакъв спорт) и в момента хич не се харесвам. Висок съм 1,79 и тежа 89 кг, но те са разпределени крайно несправедливо – в корема и гърдите. Направо съм си направил цицки. Моля ви, кажете ми някаква отправна точка, от която да почна да се реставрирам. Особено гърдите ме дразнят страшно. Преди 5 месеца почнах да правя яко лицеви, но забелязах, че вместо да се стягат, гърдите ми по-скоро набъбват, стават още по-зле и спрях. Може би първо трябва да започна с кардио, да изгоря мазнините в тях и чак после да ги стегна? (мисля си, че същото важи и за двойката шкембе-коремни преси?) За съжаление, нямам възможност да ходя на фитнес, че съм го закъсал… Ако може да ми препоръчате някаква седмична програма – колко тичане, колко лицеви опори, кофички и т.н., плюс каква храна и по колко, ще съм ви дяволски благодарен. Голямата ми цел ми е да изчистя шкембето и да стегна гърдите

Отправна точка - избери си хранителен режим и го започни :) След това прегледай форума за тренировъчни програми - има доста неща, които можеш да правиш и у вас освен кардиото навън.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1