13.08.14
00:04
Здравейте :) аз съм на 15 и съм 173 см и около 67-68 кг да не е и повече вече Значи бях 75 килограма свалих 5 и осетих доста разлика но сега ще ви помоля да ми кажете какво да права за да сваля поне още 5 килограма смисъл нещо като начало например да ям по малко от нещо и повече от др или да бягам определени километри на ден Нямам срок за целта си ако успея да стана от 67-68-69 кг 60 ще съм много доволен Благодаря предварително. :)
Това е един примерен ден, който можеш да ползваш като основа.
Закуска:
-100 гр. препечен пълнозърнест хляб
-50 гр. кашкавал
-чаша фреш от грейпфрут (или цял плод)
-1 яйце
10 часа - плод (банан, ябълка, цитрус)
Обяд:
-200 гр. картофи (печени или варени)
-200 гр. месо ( без колбас)
-чаша фреш от грейпфрут (или цял плод)
16 часа -50 гр. ядки (по възможност сурови)
Вечеря:
-салата
-купичка кисело мляко
Лично аз съм се хранил по подобен начин и за около 3 месеца успях да сваля от 75.5кг до 69кг. На всеки десет дни трябва да имаш ден-два , в които да се храниш както решиш(по-калорично), защото организма в началото реагира на стреса и сваля няколко кг, но с времето се приспособява и се достига застой в свалянето. А по този начин организма привиква по-трудно. Ако можеш да се набираш и да правиш лицеви опори, това ще допринесе за изразходването на калории. Ако не можеш тичай по 15-30мин. Според мен ще е добре да свалиш до 63кг и ако искаш да качиш мускулна маса, започни до тренираш в зала или на лостове, като смениш и хранителния режим.
Мнението беше редактирано от B.Dikov на 13.08.14 01:03.
13.08.14
10:03
ок Мерси ще пробвам като за начало за лицевите не мога много само около 35-36 и това ми е макс имам една програма на телефона където ми прави тренировки с лицеви и с коремни преси също така и с клякания Мерси отново и ще се пробвам пък да видим. :)
13.08.14
23:37
Значи висок съм 178 и съм 70 килограма бях 75 и свалих до 67 и се чувствах страхотно но сега съм качил 2-3 кила и не се понасям какъв ми е станал коремът ще ми дадете ли някакви съвети какво да правя за да го махнал НЯМАМ ДАДЕН СРОК ЗА КОЙТО ДА ГО МАХНА :)