13.08.14
16:16
Здравейте , разглеждам доста снимки на хора занимаващи се със спорт и повечето използват раници или сакове не знам точно които имат 3-4 отделения за кутийки храна .Ако някой може да ми даде линк или да ми каже от къде да си намеря ще съм благодарен :)
13.08.14
16:24
Провери в гугъл. Има голям избор от различни сайтове!
Като започнеш от детси чанти, сакове за храна, термочанти за храна.. и т.н
Вече според зависи какво те устройва и какви пари си склоенен да отделиш.
:)
Виж това, например: http://fishbg.org/star-baits-sak-za-sahranenie-na-hrana.html
Мнението беше редактирано от Стоев на 13.08.14 16:24.
13.08.14
17:30
Началото на септември Линда Робертович пуска сайт, в който ще предлага марката fitmark - те имат много готини раници/сакове за храна и вече ще бъдат достъпни и в БГ. Цените варират от 80-100 лв и стигат до 200-300 според големината, размера и типа чанта. Аз лично смятам да се възпозлвам:) Няма да споменавам имена тук, за да не се приема като реклама, но можеш да намериш инфо сама в личната й страница за фенове във фейсбоок
16.08.14
22:31
Туй е ебахти и екзистенциалния въпрос - Сак или раница за храна? Ами и от къде да си го вземеш. Значи първо ставаш от стола или леглото, на което ти е компа, от който задаваш въпроса, после целта ти е да се отдалечиш бързо от него, за да не те привлече пак обратно и тръгваш към мястото с обувките, обуваш се и излизаш през входната врата отвътре навън. Мястото от другата страна на входната врата, през което влизат мама и тати с продуктите се нарича НАВЪН. Там има магазини, в някои от които продават и раници и сакове. Купуваш някое от тях и готово. Стига с тия сайтове, поне за това може да отскочиш до пазара и да си купуш една раница или сакче адибас, което за десетина лева ще ти върши същата работа като това на Линда Робертович от минимум 80.
17.08.14
22:29
Голям си умник, благодаря ти за житейските съвети но не са ми нужни и сам се справям. Ако исках да си купувам сакче или раница “абидас” щях да го направя , щом съм преценил ,че не ми върши работа не знам защо трябва да си изказваш компетентното мнение.
18.08.14
00:29
Щото не зная, че ти вече си преценил, че не търсиш просто нещо за пренасяне на храна, а търсиш да направиш впечатление...видя ли, че не съм чак такъв умник.:)
Не се тормози с малки неща. Не е важно в какво си слагаш кутиите, а какво слагаш в тях, момче!
18.08.14
18:11
Не търся нещо с което да правя впечатление .... Тази чанта дори сигурно няма никой да я вижда а ще стои в колата. Тези чанти запазват температурата на това което е въртре и не се разваля .Ето защо не ми трябва обикновенна чанта в която просто да си държа храната
Мнението беше редактирано от Cvetan Petrov на 18.08.14 18:12.
18.08.14
18:54
Среден вариант.Вземи си обикновена хладилна чанта,има ги по хипермаркетите 5-10 лева.Нямат джобчета и отделения,но вършат същата работа без да плащаш дизайн,марка и мааалко по-висока функционалност.Огледай и в базар.бг и онова другото...бившия продавалник.
18.08.14
22:14
Сега разбирам. Извинявай за коментарите!
18.08.14
23:53
казано от Светослав Тодоров на 18.08.14, 18:54:
Среден вариант.Вземи си обикновена хладилна чанта,има ги по хипермаркетите 5-10 лева.Нямат джобчета и отделения,но вършат същата работа без да плащаш дизайн,марка и мааалко по-висока функционалност.Огледай и в базар.бг и онова другото...бившия продавалник.
Днес си взех хладилна чанта от продавалник , не е точно от тези пластмасовите големите , ами като раница и събира 3 средно големи кутии :) 20 лв