Трапец

17.06.05
19:52

значи почти всеки път след серийте да трапец като оставя дъмбелите и леко ми се врътва главата и гърбит по томно гр. стълб ме заболява все едно притрито едно такова мн гадно усещане.Все едно е ръждясал и се гъни.Не е баш болка за умиране ама да петам.И някой път като правя при вдигане на дъмбелите виждам някакви лентички било то черни или бели ей така бягат напред назад и като погледна към някоя изчеззват.

17.06.05
20:42

[quote author=“roshko”]значи почти всеки път след серийте да трапец като оставя дъмбелите и леко ми се врътва главата и гърбит по томно гр. стълб ме заболява все едно притрито едно такова мн гадно усещане.Все едно е ръждясал и се гъни.Не е баш болка за умиране ама да петам.И някой път като правя при вдигане на дъмбелите виждам някакви лентички било то черни или бели ей така бягат напред назад и като погледна към някоя изчеззват.

:shock:  :shock:  Бааа маа  :shock:  Пич, ти ме уби!  :lol:

И на мен ми се е случвало след работа с тецко да “виждам звезди посред бял ден”. Това е защото се получава някаква дисфункция на кръвоносната система/барабар със сърдечно съдовата/ в следствие на голямото напрежение...

В никакъв случай не трябва да се стига до такива “екстри”. Плюс това с лентичките направо... неам думи.

Да не би да не загряваш хубаво или да си прекалено уморен като става това?

п.п. Лентички само е кофти... поне да ти се превиждаха димнастички с лентички... друго щеше да е :lol:

KA

17.06.05
21:59

На мен ми се случва често да ми причернява пред очите, когато седя на едно място много време( вкъщи във фотьойла )....и стана от него много рязко ми се завива свят...но ми минава за 3 секунди...незнам какво да ти кажа може би се преуморяваш много и от жегата...незнам, незнам....по добре ходи на лекар.....за всеки случай!

17.06.05
22:01

[quote author=“kakvo_stana…”]На мен ми се случва често да ми причернява пред очите, когато седя на едно място много време( вкъщи във фотьойла )....и стана от него много рязко ми се завива свят...но ми минава за 3 секунди...незнам какво да ти кажа може би се преуморяваш много и от жегата...незнам, незнам....по добре ходи на лекар.....за всеки случай!

Това е ниско кръвно налягане.
Може да се получава и от НЕДОХРАНВАНЕ и/или претоварване.

Ама тия лентички...  :?

17.06.05
22:19

Това с ниското кръвно и на мен ми се е случвало, примерно като стана рязко от сън сутрин.
roshko, може да си прищипал някой нерв, от това да е болката. А лентичките и кръговете са от натоварването.

NE

17.06.05
22:22

Това с “лентичките” и причерняването се получава,
защото когато седиш на фотьойла и не си ставал в продължение на 1 час примерно, кръвното рязко пада - хипотония.
Не е страшно, дори напротив типично е за хора в пубертет !

17.06.05
22:26

[quote author=“Nenor”]Това с “лентичките” и причерняването се получава,
защото когато седиш на фотьойла и не си ставал в продължение на 1 час примерно, кръвното рязко пада - хипотония.

Бе бая вредно си е мен ако питаш.

Преди годинки го получаваш няколко пъти поради недохранване и претрениране, точно. Другопто е сериозен проблем със сърцето ама... ай да не говорим мръсни работи сега :?

NE

17.06.05
22:34

[quote author=“tpd”][quote author=“Nenor”]Това с “лентичките” и причерняването се получава,

Бе бая вредно си е мен ако питаш.

Преди годинки го получаваш няколко пъти поради недохранване и претрениране, точно. Другопто е сериозен проблем със сърцето ама... ай да не говорим мръсни работи сега :?

Който го получава, трябва да спре или да пие по-малко кафе и кола или амфетамин, или каквото там взима. Щото на практика това е близко състояние да загубата на съзнание, едва ли някой би искал да припада рано сутрин .....

18.06.05
12:39

от загрявката не е 100% съм сигурен.А как мога да разбера дали има някйде прещепан нерв, на чичко доктор??

JI

06.07.05
19:16

Опа .... това със дивана ме стресна ... и на мене ДОСТА често ми се случва интересното е че е само през лятото ....
не пия кафе
нито амфетамини
на  16 съм се надяваме че е от възрастта

09.07.05
13:52

[quote author=“JiVk0”]Опа .... това със дивана ме стресна ... и на мене ДОСТА често ми се случва интересното е че е само през лятото ....
не пия кафе
нито амфетамини
на  16 съм се надяваме че е от възрастта

Ако не е често и то много фрапиращо, може да си позволиш да не ходиш на лекар. Само гледай да се храниш достатъчно. Но ако ти причинява сериозни проблеми, обърни внимание отрано.

09.07.05
16:56

Аз често получавам от тия неща - лентички, кръгчета, многоъгълници... от ниското кръвното, от глад, от сълна светлина в очите, от силно напрягане... съвсем нормално е! Виж с болката...  :?
А примера с дивана също е съвсем нормален, получава се (поне при мен) от ниско кръвно, като тръгна да ставам, пък не съм мърдала дълго и кръвта се юрва по вените нагоре към мозъка и причернява. От бързия приток на кръв, така четох някъде... Но не е нещо ненормално, не е и за лекар даже.

09.07.05
18:47

[quote author=“tory_”]Аз често получавам от тия неща - лентички, кръгчета, многоъгълници... от ниското кръвното, от глад, от сълна светлина в очите, от силно напрягане... съвсем нормално е! Виж с болката...  :?
А примера с дивана също е съвсем нормален, получава се (поне при мен) от ниско кръвно, като тръгна да ставам, пък не съм мърдала дълго и кръвта се юрва по вените нагоре към мозъка и причернява. От бързия приток на кръв, така четох някъде... Но не е нещо ненормално, не е и за лекар даже.

Прости ми, че ти възразявам, но определено не е нормално. :)

Аз имал леки такива проблеми, когато, както май казах по нагоре, не се храних достатъчно, тоест не давам всички хран. вещества, които организма ми изисква. Не ми се вижда много нормално.

09.07.05
20:01

Ми за мен е нормално защото съм се консултирала с лекар и след като не са ме сложили на системи значи съм добре. Прилошаванията са от ниско кръвно и глад примерно. Ниското ми кръвно няма с какво да го излекувам, просто трябва да внимавам как процедирам. Да избягвам резки ставания, да загрявам и разгрявам на тренировка, да пия кафе и течности... това е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1