Brain Games

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.02.15
16:04

Сметнах ОКБ-то по формулата от сайта излиза, че ми трябват около 1800 кал. Понеже имам да свалям реших да порежа 200-300 кал., така че май съм ги докарала. 
Проблема при мен е, че като хапна повечко и после ми е сънливо и тежко поне 2-3 часа, а  да не говорим, че ако храната е по-високо въглехидратна и съвсем ставам като ленивец.

24.02.15
20:47

Храната днес
Закуска: 1 банан
Обяд: Цяла скумрия на скара + 200 гр. салата от моркови със зехтин
Следобедно: 2 фх Вита със 6 зърна със сирене и шунка
Вечеря: Купа леща, 100гр. шунка, 1 банан

Тренировката - тежка; макс кръгове за 20 мин. Успях да завъртя 3 и то със зор. Та едно кръгче представлява:
Тръстъри с 12 кг - 20бр
Напади с раменна преса с 12кг - 20бр
Лицеви тип паяк - 10бр
Крака към лакти - 10бр

25.02.15
20:51

Стоя си, чакам вечерята да се изпече и си мисля - може би беше хубаво да се претегля и премеря преди да започна “режима”. Не че очаквам някакви чудодейни резултати, но все пак... Както и да е, да не се отплесвам.

Храната днес
Закуска - 2 филии хляб Вита с 6 вида зърна, намазани със сирене и шунка
Обяд - 200 гр. пилешка пържола от бут на скара + 150 гр. салата от моркови със зехтин
Следобедно - 1 бисквита Белвита май беше... или някаква такава гадост
Вечеря - 5 пилешки крилца, без кожата (махам я след печене), домашно печени на фурна, купа леща (отново!) и салата от моркови (обожавам моркови) :D

Тренировката
Леко загряване с - 3 х 10 джака, 10 клека, 10 високи колене
5 кръга - 40 сек работни, 20 почивка
Планински катерач
Бицепсово сгъване и раменна преса (последователно) - 12кг пудовка
Пистолети със смяна на краката
Лицеви с акцент на трицепса
Коремни преси

02.03.15
20:19

Последните 3 дни минаха така бавно и мъчително, че дори нямах сили да напиша храната и тренировките от предходните дни.
КАто цяло всичко беше наред до петък в 20:30…. Свършва тренировката, прибирам се вкъщи и О! ужасни болки в стомаха. Близо час стоях свита на две и след това дойде часа на истината.... на всеки 2 часа повръщане, ама така обилно... никога не съм предполагала, че в стомаха ми може да има толкова храна и течност!!! 3 дни по-късно неприятното усещане за свит стомах все още е налице, но поне не ми се гади. Храня се главно с препечени филийки и сирене, за да не дразня стомаха. Не тренирам и гледам да не правя резки движения. Опитвам се да пия и вода, но нещо не ми се получават нещата. Така или иначе имам 1 ден, за да се стегна и оздравея, защото работата няма да ме чака.

03.03.15
19:51

Иееее успях да събера сили за тренировка. Не си давах много зор, защото през целия ден не съм яла нищо. Стомахът ми продължава да отказва храна :(

5 кръга - 40 сек. работа, 20 сек. почивка
Скачане на въже
Подскачащи клекове с медицинска топка
Коремни преси (ръцете докосват високо пръстите на краката)
Странични клекове с тежест (8кг)
Ротиращ планк

Надявам се утре тялото да поиска храна, защото не мога да я карам на вода цял ден! Напълнила съм хладилника със сьомга, мляко, овес, месце и други вкусотийки и ще е грехота да ги хвърля!

07.03.15
11:14

Последните дни бяха лудница. Храната обаче беше добре, с малко изключение от снощи - 1 шоколадов бонбон.  Тренировките  - структурирах ги по малко по-различен начин: Ден 1: кардио; Ден 2: силова; Ден 3 - кардио. В кардио тренировките има и силови упражнения, но са 1-2. Докато в силовата правя тежки клекове, тръстъри, напади, лицеви и разни вариации на упражнения за корем с добавена тежест.

От вчера:
Загрявка - тичане, подскоци, бърпита, джакове, планински катерач
Тренировка - 5кръга/40 сек. работа/20сек. почивка
Бърпита
Коремни с мед. топка 5 кг
Лицеви опори на една ръка
Динамичен планк (от планк позиция краката се разтварят и събират с подскок)
Клек с пудовка (24кг!!!!)
Малко разтяжки

Добавки - Омега 3 Рибено масло и Колаген с калций

Потна, потна тренировка. На последния кръг клекът не беше стриктен, защото коляното се обади отново. От сряда нещо ме боли и дори при най-обикновено ставане от стола пука и болката е доста силна. Следващите дни ще почивам и ще се постарая да не го натоварвам. Дано е нещо временно и от претоварване.

08.03.15
10:16

Вчера - нетренировъчен.
Храната

Закуска: 2с.л. овесени ядки + кисело мляко + 1 банан
Обяд: 2 филии хляб Фитнес със зърна и сирене Гауда + руска салата
Следобедно: Картофена салата
Вечеря: Пастърва на фурна с доматен сос

Като обобщение: Яко въглехидрати....

08.03.15
20:27

Днес - лека тренировцица

Храната
Закуска: 3 с.л. овесени ядки + кисело мляко + 1 банан
Обяд: палачинка от 2 яйца и кашкавал + малко руска салата
Следобедно (около 5:30): 200гр пилешко филе на скара + 100 гр. задушен микс от бейби моркови и царевица
Вечеря: 200 гр. руска салата + домашно телешко филе Елена (или нещо подобно.... нямам идея как я наричат нормалните хора, но при нас му казваме рибица :D )

Преди малко ми се дояде нещо сладко, но устоях на рафинираната захар и си взех сусамов тахан. За него съм чела и слушала, но никога не съм го опитвала. В магазина имаше само 2 вида с разлика в цената от 3 лв. и разлика в количеството - 50 гр. о.О Взех по-евтиния като за проба. Ако ми хареса ще помоля някой да ме насочи към наистина качествен продукт.

П.С.: Сега отворих тахана... нещо много рядък ми се вижда и мирише леко странно, сякаш на прах... Такъв ли трябва да бъде?

Мнението беше редактирано от Nike на 08.03.15 20:28.

09.03.15
22:36

09.03.2015

Храна
Закуска - 2 с.л. овесени ядки+кисело мляко + 1 банан
Обяд - пилешко бутче без кожата с картофи на фурна + 150 гр. моркови със зехтин
Вечеря: пилешко филе на тиган + 150гр. млечна салата

Тренировката беше много рано - в 5, което не позволи следобедно хапване. Не знам защо, но поне 4-5 часа преди тренировка не трябва да съм яла, защото имам чувството, че ще повърна. Особено ако правя суингове с повечко килограми.  Нормалните хора храносмилат за 2-3 часа, а на мен са и нужни 5+ (dull)

Днешната тренировка:
Загрявка - тичане, подскоци, джакове, планински катерач
Суингове с 1 ръка до хоризонтала, обръщане, напад, пуш-преса (всичко това е едно последователно комбинирано упражнение) х 10 на ръка
Добро утро - 15 на страна
Сумо клек с изправяне на пръсти - 25бр
Повдигане на краката от лег - 30бр
Крънч (8кг пудовка) + 30 бр

Доста статична тренировка. Пудовката ми беше лека (8-ца) ама пустата пуш-преса....не мога да вдигна 12ка, а принципно правя суингове и обръщане със 16.

11.03.15
17:13

10.03.2015
Храна
Закуска: Овесени ядки с кисело мляко и 1 банан
Обяд: Пилешка пържола от бут+ дом. лютеница+ 150 гр. салата от моркови
Вечеря: Палачинка от 2 яйца, сирене Гауда, 2 кисели краставички и филе Елена

Тренировка:
Загрявка: 10 суинга до хоризонтала (8kg), 10 суинга до вертикала, по 5 суинга с лява и дясна ръка, по 5 високи изтегляния на ръка, по 5 обръщания и пуш-преси на ръка, по 5 изхвърляния на ръка + напади

100 клека за време (не помня колко беше (blush) )

Макс кръгове за 20 мин.
1)Тяга на 1 крак (16 кг пудовка) по 10 повторения на крак
2)10 ot 1:54 + лицева... нямам идея как се казва, но е страхотно комбинирано упражнение
body
3)Напади с тежест пред гърдите (12кг) х 10 на крак
4)Колене към лакти х 10

Завъртях 4 кръгчета и половина. Беше си тежичка тренировка. Днес съм с убийствена мускулна треска на бедрата и дупето :D

Мнението беше редактирано от Nike на 11.03.15 17:14.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1