Да отслабна и след това да тренирам в фитнеса или направо в фитнеса?

16.08.14
23:00

Здравейте,миналото лято хедех на фитнес 2-3 месеца всеки ден , но от тогава не съм ходил,от тогава общо взето спрях да спортувам каквото и да е , и в резултат на това,а и на бирите , качих доста излишни килограми,и преди не бях много слабичък но сега е още повече,186 съм , 100 кг .на 18 г съм.От тренировките по футбол счупвах 2 пъти ръка и там се поолежах около 1 месец за едната и след месец два след като счупих и другата още 1 месец,след това пак започнах да си тернирам но не след дълго и глезен изкълчих и там още 1 месец отиде ... и се докарах до това положение .. Та искам да попитам сега ще започвам да ходя на фитнес сериозно не за месец,два,дали  да бягам докато не смъкна поне 20 кг(или пове4е,колкото се налага)  и след това да почвам за мусколи и оформяне да работя . Или направо да си почвам за мусколи тренировки.Нищо не разбирам и затова ви моля за помощ .Благодаря ви предварително !Желанието ми е за голям  гръб,да си  личи че  тренирам.Знам че е нужно много време  за това,но се чудя дали е възможно без никакви добавки и т.н.Защото както казах не искам слабо и релефно тяло а кръста по тесен от раменете и голям гръб.Но до  колкото знам тези за които говоря с големите гърбове  и бицепси нямат плочки и тежат над 100-110 кг,но при тях е мусколи.Не искам плочки и добре оформени мусколи а голяма рака и гръб като на снимката.

Темата беше редактирана от стоян ненов на 16.08.14 23:02.

puzimir

16.08.14
23:44

Направо в залата.

17.08.14
08:45

Отслабни със силови тренировки. Щом имаш мерак за тичане - давай, ще ускори процеса, но според мене не е задължително. Аз свалих супер много кила без грам тичане, само с два дъмбела и контролирано ядене.

Иначе какъв е тоя футбол - 2 пъти ръце си чупиш... с дж.стейтъм ли играеш (giggle)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mFItXUms05Q#t=123

Мнението беше редактирано от Pavel D на 17.08.14 08:46.

17.08.14
09:26

казано от Pavel D на 17.08.14, 08:45:

Отслабни със силови тренировки. Щом имаш мерак за тичане - давай, ще ускори процеса, но според мене не е задължително. Аз свалих супер много кила без грам тичане, само с два дъмбела и контролирано ядене.

Иначе какъв е тоя футбол - 2 пъти ръце си чупиш... с дж.стейтъм ли играеш (giggle)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mFItXUms05Q#t=123

Благодаря ! А мислиш ли че мога да направя  много голям гръб и да си удвоя размера на ръката без никакви добавки,химии и тем подобни ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1