Време е за промяна

Темата е заключена.

20.08.14
17:26

Здравейте! Казвам се Пепи. На 15 години съм, висока съм около 173-4см. (не съм се мерила от доооста време) и съм 74 кг. Преди някой да каже нещо за годините ми,искам да кажа, че правя това с цел по-здравословен живот и заради голямото ми желание за собствено усъвършенстване. Гледам да се храня горе-долу здравословно и с повече домашна храна, но понякога волята и мотивацията не ми стигат. Тренирам във фитнеса или навън, но не съм постоянна и страшно много си се дразня, но гледам да променя това. Изпуснах да кажа, че като малка съм била гимнастичка 3 години, от около 10 до 13 годишна възраст бях плувкиня и бях навлязла навътре в спорта, но заради преместването ми в София, прекъснах. От тези прекрасни спортове ми остана тяло с добри пропорции и тънка талия, но имам много тлъстинки, които определено трябва да се премахнат, за да се чувствам и излгеждам по-добре иии споменах за стремежа ми към усъвършенстване :D
Надявам се да ме мотивирате и давате съвети как да направя тази промяна по-добре, а аз съм готова да възприема всяко едно мнение и да науча много нови неща, защото съм страшно неука в тази среда. :))

Ая Палачинкова

20.08.14
17:36

Добре дошла :) Като начало опиши храната за деня ти и тренировката :)

20.08.14
23:34

Закуска(около 9:30): 2 праскови
Обяд(около 12:40):накъсани пилешки гърди със зеленчуци на тиган
Следобедна закуска(около 15:30ч.): половин чашка малини
след около половин час: 1 морков
и след около още половин час: 1 праскова
Вечеря(около 22:00ч): масата беше отрупана с калмари под всякаква форма, пълнени с домат и сирене, пипала...ядох от всичко по малко+ малко салата с ядки от миди, зелена салата и домати + 1 чаша бяло вино

*Знам, че вечерята ми е късно, но през лятото живея на морето и работя от 17:30 до към 22.00-22.30 и съм гладна след като се прибера от работа, но се опитвам да спирам това ядене

*Днес нямах никаква тренировка

Мнението беше редактирано от Pepi Dimitrova на 20.08.14 23:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1