BioTech Tribooster

20.08.14
18:57

Здравейте, искам да Ви попитам дали има смисъл да си поръчам горепосочената добавка? Казаха ми, че била доста ефективна и исках да получа експертно мнение от Вас съфорумници. Какъв е ефектът и какви резултати би следвало да очаквам от приемането й. Благодаря Ви!

20.08.14
19:10

На колко години си? Едва ли ще качиш нещо от тези стимуланти, тялото ти произвежда достатъчно тестостерон.
Пред този продукт, предпочитам ZMA.

20.08.14
19:14

Октомври навършвам 25. След като е тестостероностимулатор след като го спра това няма да попречи на естественото производство на тестостерон в тялото ми, нали ?

Няма да получиш осезаем ефект от подобен тип продукти, просто излишен разход.

Добавката не покачва нивата на тестостерона, според всички изследвания, но може да те накара да го вдигаш здраво.:D

А и защо смяташ, че нивата на тестостерона са ти ниски?

Иначе за повишаване на нивата на тестостерона най-удачно е да си купиш цинк, магнезий, креатин.

20.08.14
21:07

Един приятел я пие от няколко седмици и ми каза, че е повишил работните килограми като цяло, а също така усещал прилив на сила и издръжливост по време на тренировка. Смятам да си я поръчам, защото точно такъв ефект искам, поради това че тренирам от доста време и съм “зациклил” на едни тежести и няма мърдане.

20.08.14
21:08

казано от Антон Батбаянов на 20.08.14, 19:58:

Добавката не покачва нивата на тестостерона, според всички изследвания, но може да те накара да го вдигаш здраво.:D

А и защо смяташ, че нивата на тестостерона са ти ниски?

Не смятам, че са ми ниски. Доста млад съм за да усещам спад в нивата на тестостерона. Просто смятам, че повече тестостерон - повече мускулна маса. Не съм доктор, нито инструктор, така че може и да греша.

Пари на вятъра са това,освен ако не си на 35+ години,а дори да си 35+ според мен е по-добре да си търсиш българската суровина - т.нар. бабини зъби. По-евтино е,а и българската суровина е №1 в световен мащаб.

20.08.14
22:55

Не останах доволен то трибустера

21.08.14
01:49

По принцип флакончето не е скъпо. Струва около 15лв., а съдържа 60 таблетки, които стигат за месец, така че мисля да го пробвам. А това “бабино зъбче” какво представлява и от къде мога да си го закупя?

21.08.14
11:30

Според мен добавките за стимулиране на тестостерона са едни от най- ненужните в бранша. Пари на вятъра, особено като си между 16 и 30 годишен. Ефекта може да е по скоро плацебо.

казано от Georgi Stefanov на 21.08.14, 01:49:

По принцип флакончето не е скъпо. Струва около 15лв., а съдържа 60 таблетки, които стигат за месец, така че мисля да го пробвам. А това “бабино зъбче” какво представлява и от къде мога да си го закупя?

От аптеката,като гледаш да е българска суровината,.Другия вариант е по пазарите от някой баба,иначе това е чай.
Едит: в аптеката пакетчето струва лев-два,но не помня грамажа какъв беше

Мнението беше редактирано от Ивайло Валентинов на 21.08.14 11:51.

казано от Georgi Stefanov на 21.08.14, 01:49:

А това “бабино зъбче” какво представлява и от къде мога да си го закупя?

Tribulus Terrestris - активната(всъщност единствена ) съставка на търговския продукт,който искаш да приемаш.Това е билка,названието е на латински,в България се нарича “бабини зъби”.Продава се и изсушена за чай по аптеките.Българската е еталон за качество в световен мащаб.Прегледай и тази статия  http://www.bb-team.org/articles/4559_tribulus-terrestris

Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 21.08.14 11:59.

21.08.14
13:20

На твоите години освен перманентна ерекция друг ефект няма да видиш, а и според проучвания, единствената добавка която има такъв ефект е DAA.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1