20.08.14
18:57
Здравейте, искам да Ви попитам дали има смисъл да си поръчам горепосочената добавка? Казаха ми, че била доста ефективна и исках да получа експертно мнение от Вас съфорумници. Какъв е ефектът и какви резултати би следвало да очаквам от приемането й. Благодаря Ви!
На колко години си? Едва ли ще качиш нещо от тези стимуланти, тялото ти произвежда достатъчно тестостерон.
Пред този продукт, предпочитам ZMA.
Октомври навършвам 25. След като е тестостероностимулатор след като го спра това няма да попречи на естественото производство на тестостерон в тялото ми, нали ?
20.08.14
19:24
Няма да получиш осезаем ефект от подобен тип продукти, просто излишен разход.
20.08.14
19:58
Добавката не покачва нивата на тестостерона, според всички изследвания, но може да те накара да го вдигаш здраво.:D
А и защо смяташ, че нивата на тестостерона са ти ниски?
20.08.14
20:03
Иначе за повишаване на нивата на тестостерона най-удачно е да си купиш цинк, магнезий, креатин.
Един приятел я пие от няколко седмици и ми каза, че е повишил работните килограми като цяло, а също така усещал прилив на сила и издръжливост по време на тренировка. Смятам да си я поръчам, защото точно такъв ефект искам, поради това че тренирам от доста време и съм “зациклил” на едни тежести и няма мърдане.
Добавката не покачва нивата на тестостерона, според всички изследвания, но може да те накара да го вдигаш здраво.:D
А и защо смяташ, че нивата на тестостерона са ти ниски?
Не смятам, че са ми ниски. Доста млад съм за да усещам спад в нивата на тестостерона. Просто смятам, че повече тестостерон - повече мускулна маса. Не съм доктор, нито инструктор, така че може и да греша.
20.08.14
22:12
Пари на вятъра са това,освен ако не си на 35+ години,а дори да си 35+ според мен е по-добре да си търсиш българската суровина - т.нар. бабини зъби. По-евтино е,а и българската суровина е №1 в световен мащаб.
По принцип флакончето не е скъпо. Струва около 15лв., а съдържа 60 таблетки, които стигат за месец, така че мисля да го пробвам. А това “бабино зъбче” какво представлява и от къде мога да си го закупя?
Според мен добавките за стимулиране на тестостерона са едни от най- ненужните в бранша. Пари на вятъра, особено като си между 16 и 30 годишен. Ефекта може да е по скоро плацебо.
21.08.14
11:50
По принцип флакончето не е скъпо. Струва около 15лв., а съдържа 60 таблетки, които стигат за месец, така че мисля да го пробвам. А това “бабино зъбче” какво представлява и от къде мога да си го закупя?
От аптеката,като гледаш да е българска суровината,.Другия вариант е по пазарите от някой баба,иначе това е чай.
Едит: в аптеката пакетчето струва лев-два,но не помня грамажа какъв беше
Мнението беше редактирано от Ивайло Валентинов на 21.08.14 11:51.
21.08.14
11:58
А това “бабино зъбче” какво представлява и от къде мога да си го закупя?
Tribulus Terrestris - активната(всъщност единствена ) съставка на търговския продукт,който искаш да приемаш.Това е билка,названието е на латински,в България се нарича “бабини зъби”.Продава се и изсушена за чай по аптеките.Българската е еталон за качество в световен мащаб.Прегледай и тази статия http://www.bb-team.org/articles/4559_tribulus-terrestris
Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 21.08.14 11:59.
21.08.14
13:20
На твоите години освен перманентна ерекция друг ефект няма да видиш, а и според проучвания, единствената добавка която има такъв ефект е DAA.