Моят дневник

Темата е заключена.

Здравейте.
Ето го и моят дневник.
Имам известен спортен опит от преди 2 години, прекратих за около година с фитнеса поради лични причини.
Сега тренирам 4 пъти в седмицата с цел сваляне на килограми и качване на малко мускулна маса( малко малко колко да е малко то все не е достатъчно :D).
Започнах на 14.07.2014 спазвам не точно хранителен режим просто се ограничавам от шоколад, захар, алкохол и газирано.
Закуска : 3 варени яйца (само белтъците) + кафе.
Обяд : Пилешко филе на скара с голяма купа марула или зеле.
Втора закуска (15:30): Някакъв плод (ябълка или грейпфрут).
Вечеря не по късно от 18:30: Пак същото като обяд.
Вечер преди да си легна 200гр. извара обезмаслена.

Тренировките са ми по група мускули и всяка тренировка завършва с кардио около 20-25мин.
Кардиото е 10 мин ходене на пътека изкачване на 11 степен и скорост 6км/ч и 15 мин тичане.
Резултатите са на лице 104кг започнах до днешна дата съм 95кг, но мисля че доста бързо свалям това са близо 10кг за месец.
Пия бърнар Pro Elite и БЦАА. но бърнара го спрях заради жегата.
Освен в залата на ден минавам по около 10 км пеша защото това го изисква работата ми.

Очакванията са ми да сваля паласки и мазнините около коремната област нещо около 86кг.
Благодаря Ви!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1