Гейнър - може ли да ми навреди?

HU

29.08.14
13:29

Привет :) тренирам от 1година и нямам този напредък който аз очаквах (на 14 съм)
Когато започнах килограмите ми бяха-45/6
Със добра програма и взимах Gain Bolic 6000 станах-58/9
Та въпроса ми е,ако продължавам да взимам тази добавка може ли да се увредя ?
Ето ме какъв съм :)—— http://prikachi.com/images/729/7569729u.jpg

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.08.14 13:32.

казано от Marian Romanov на 29.08.14, 13:29:

Привет :) тренирам от 1година и нямам този напредък който аз очаквах (на 14 съм)
Когато започнах килограмите ми бяха-45/6
Със добра програма и взимах Gain Bolic 6000 станах-58/9
Та въпроса ми е,ако продължавам да взимам тази добавка може ли да се увредя ?
Ето ме какъв съм :)—— http://prikachi.com/images/729/7569729u.jpg

За вреда не може да се говори,стига да се приема в нормални дози.На 14 си и не вярвам да ме послушаш,ама купуването на гейнъра е една голяма глупост.Инвестирай си паричките в ядене,а ако си голям мераклия за добавки по-удачни вариант е амино,витамини,минерали,защо не и протеин....

HU

29.08.14
17:29

На диета съм и ти самия знаеш колко изхвърчат за храна.Ям по 8 пъти и лично според мен си набавям протеините които са ми нужни.Взимам Gain Bolic,защото от него по бързо натрупвам маса :) и имам по-голяма енергия :)
Защо да не ви послушам нали затова пускам темата :)

А защо си причиняваш това да ядеш по 8 пъти на ден?

казано от Marian Romanov на 29.08.14, 17:29:

На диета съм и ти самия знаеш колко изхвърчат за храна.Ям по 8 пъти и лично според мен си набавям протеините които са ми нужни.

Щом като при 8 (словом - осем!) хранения дневно имаш нужда от гейнър и даваш пари за него - значи изобщо нямаш представа какво правиш. Това, че смяташ храненето си за добро, е чудесно... но гарантирано е далеч от това, което трябва да бъде. Едва ли си готов да приемеш този факт, знам. ;)

Осем хранения със сигурност не са нужни. Още по-сигурно е, че не са и здравословни.

При правилно дозиране гейнърът няма да навреди на организма ти.
Едно е сигурно, обаче - гейнърът сериозно уврежда “състоянието” на портфейла ти... ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.08.14 18:57.

29.08.14
19:45

На 14г. а вече приемаш гейнър. Ти като станеш на 18г. сигурно и стероиди ще почнеш да взимаш :D .
Ако наистина се храниш по 8 пъти на ден, то гейнър няма да ти трябва, просто защото ще си набавяш пре- достатъчно калории от храната.
Изобщо как ти дават пари за добавки?

HU

29.08.14
21:35

:00 - Хранене първо - 200 гр. извара, 100 гр. овесени ядки, плодове
10:00 - Хранене второ - 200 гр. мляко, 2 яйца, 50 гр. мед
13:00 - Хранене трето - 300 гр. месо, 100 гр. картофи, салата
16:00 - Хранене четвърто - протеинова напитка
18:30 - Хратене пето - плодове или натурален сок
19:00 - Хранене шесто - 200 гр. пилешко месо, салата
22:00 - Хранене седмо - 2 яйца
Ето така се храня разбира се не в такива количества :)
ПРОПУСКАМ 2ро харанене :)
:)

30.08.14
00:52

казано от Marian Romanov на 29.08.14, 21:35:

Ето така се храня разбира се не в такива количества :)

Т.е., не се храниш така.

Не разбрах - всъщност колко изяждаш? :) Има “малко” значение, нали?

Всъщност не е толкова важно - това, което ти наричаш ‘диета’, е едно много лошо балансирано и лошо организирано хранене (както и очаквах). Основен и абсолютно незаменим макронутриент в това хранене е далеч под разумния и здравословен минимум.

Честно казано - нямам нерви да обяснявам.
За гейнъра положението е ясно. За останалото - дано намериш мотив и време за четене...

HU

30.08.14
19:29

Затова се допитвам,ако програмата ми помагаше нямаше да пия добавка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1