Според вас, със подобен хранителен режим слабото ми тяло, ще стане ли масивно?

Темата е заключена.

Закуска:150 гр фини овесени ядки с настъргано върху тях 85гр сирене+240 гр банани (без кората)
Обяд:200 гр пилешки гърди на скара+100 гр ориз в сурово състояние (сварен не съм го теглил)+400 гр кисело мляко 2%
Вечеря: Омлет от 5 яйца и 60 гр кашкавал (приготвен на керамичен тиган, само 10 гр растителна мазнина)+345 гр ръжено-пшеничен хляб бонус (без брашно с цели ръжени и пшеничени зърна)+400 гр кисело мляко 2%
Вода-5 литъра
Добавки-5 гр креатин монохидрат
Общо-175 гр протеини, въглехидрати 400 гр, мазнини 101 гр
Общо калории:3210
Висок съм 171 см и тежа 55 кг

30.08.14
00:15

Имам чувството, че само си пишеш разни храни и стойности, но на практика не се храниш така, или поне не редовно. Ти ако ядеше реално по 3000+ ккал. всеки ден, редовно и без пропуски, нямаше да си стоиш 55 кила.
Аз с толкова калории качвам килограми, а съм 30 кила по-тежък.

ПИ

01.09.14
13:20

Ти си на 22. Брат ми е на твоята възраст, ръст, тегло и поемаше повече калории от мен и нищо не качваше. Знаеш ли защо? Защото не тренираше. Къде отиваха тея калории не знам, но в момента, в който хвана желязото, по 2 кила на месец, без да смята калории и т.н. лапа каквото има. Full body workout! Виж ги по затворите какви са нацепени, там ги хранят с по 2000 2500 калории дневно, 3 хранения, нищо специално, балансирано, през 4 5 часа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1