Нужда от съвет

31.08.14
21:45

Добър вечер от мен. Не съм търсила много, извинявам се за спама. Реших директно да питам. Висока съм 1.63, близо 17 годишна, тежа 48-49 килограма. Като цяло съм слаба, но наследствено таза ми е широк, следователно задните ми части не са толкова малки. Не е грозно и не пропорционално, но искам да започна тренировки. Целта ми, обаче, не е да увеличавам размера на дупето си, стремя се даже да го понамаля и да го стегна. Как мога да изчистя мазнините от областта преди да започна тренировките по програма, защото не искам повече маса там, независимо дали мускулна. Благодаря много предварително, ще чакам мненията ви :)

Carbohydrate

04.09.14
19:50

Дупето е кости, мускули и мазнини. При теб има мазнини( ти казваш) и кости. Ако намалиш мазнините, ще останат само кости))). Пътя е един - увеличаваш мускула, не се плаши, хората тренират с години за да си увеличават мускулите и не винаги успявят. Като почнеш да работиш за мусклите на дупето, то той ще се увеличи и не винаги е визуално, даже бих казал не видимо ще се увеличи, НО това ще помогне за намаляването на мазнините и така ще си оформиш едно много секси дупе. Запомнете! Повече мускули - по-малко мазнини, защото тялото с мускули харчи много повече калории, отколкото, когато тялото е  без такива и съответно, по бързо сваля излишните мазнини!!!!!

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 04.09.14 20:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1