Как да сваля 2 килограма бързо (за състезание)?

Здравейте. Тъй-като ми предстои състезание и за да влезна в определената категория,трябва да смъкна 2 килограма, а нямам много време. Не искам да отслабвам, искам просто цифрата на кантара да е друга. Не смея да прибягвам към глад,тъй като ми причернява и чувството е отвратително. Просто не искам да поставям организма си в стресова ситуация. Ще се радвам, ако някой от вас ми помогне. Благодаря ви предварително!:)

fire.is.my.nature

07.09.14
15:25

Колко време имаш? Трябва да си поиграеш със солта и приема на вода, както и въглехидратите. Сауната ще е от полза. 2 килограма са сравнително лесни.

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 07.09.14 15:25.

Състезанието е на 4 октомври.

Carbohydrate

07.09.14
16:01

казано от Елица Борисова на 07.09.14, 15:54:

Състезанието е на 4 октомври.

И, какво е състезанието?

07.09.14
16:01

Ехее имаш предостатъчно време. Пробвай само със намаляване на въглехидратите и солта като за начало, както ти казаха.

Благодаря за съвета ! :) Състезанието е по карате.

07.09.14
16:28

колко кг си в момента? имаш ли опит с диети?
виж нейния дневник, тя наскоро свали много кила.

В момента съм 51 кг. Не съм правила диети,но умея да се придържам към режим. Ще го видя.

07.09.14
16:43

ааа ти си доста лека и в момента.
спри изцяло джънка; яж само комплексни въглехидрати, под 100гр/ден примерно (ако можеш и по-малко)
не гладувай, но ограничи храната. доколкото знам, може и да ти спадне силата по време на състезанието :/

Хахаха женската дефиниция за бързо не спира да ме смайва

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1