Болка във вътрешната част на гърдите при натоварване

08.09.14
13:10

Здравейте,
От скоро започнах да тренирам, нов съм. Преди 2-3 дена реших да опитам колко кофи мога да направя и на седемнадесетата ме заболя наистина много, не се бях изморил но не можех да продължа. От 2 дена ме боли ( на снимката ще видите къде ), когато правя лицеви опори или друго упражнение включващо гърдите ме боли много. Лицевите опори даже не мога да ги смъкна до долу. Много боли, какво да направя?Сякаш някоя кост се мърда или нещо такова, не мога да го опиша.

08.09.14
16:38

Тази болка е често срещана при начинаещите ,които правят кофички.Боли те костта на слънчевия сплит.Не се притеснявай обаче,тя с времето заяква и няма да имаш болки.

08.09.14
17:32

Преди месец, когато правех по 1 кофа ме болеше също, но на другия ден ми нямаше нищо, а сега 2 дена(почти 3) ме боли -.- много е гадно защото не мога да тренирам така, освен да правя набирания. Даже и едно силово не мога да направя пф.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1