Големият въпрос. Моля да коментират хора , имащи опит във фитнеса

08.09.14
18:44

Здравейте! :) Искам да попитам и ако може  да  получа  конкретен отговор  по няколко въпроса които са :

1. При изчистване може  ли сутрин да се  консумира  мед с  кисело мляко и плодове?
2. Кои групи мускули трябва да се тренират в  един ден ?
3. Ефикасно ли е  кардиото на  велоергометър?
4. По колко миннути кардио трябва да се прави?
5. При желание за  постигане на релеф на  корема (горна част) кои упражнения са подходящи ?
6. Кардиото за начало или за край на тренировката  трябва да е ?

Ако е възможно някой постигнал резултати в тези насоки да напише своята  тренировъчна програма  и хранителен режим (примерен тъй като ми е  ясно , че всеки организъм е различен ). Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.09.14 20:56.

Кой от всичките въпроси е “ГОЛЕМИЯТ”, за да знам на кой да обърна внимание най-много?

08.09.14
19:07

общо взето всички :)

08.09.14
19:30

1. От личен опит - не. Още от сутринта е кофти да си вдигаш инсулина, особено в период на чистене. Ако толкова ти се ядът въглехидрати наблегни на сложните (овесени ядки например).
2. Зависи от тренировката - при кръгова тренировка се натоварва цялото тяло и това не е никакъв проблем.
3. Зависи от интензивността. Но да - ефикасно е, стига да не четеш книга докато въртиш.
4. По-кратко с по-висока интензивност или интервално.
5.За релеф е най-важен процента мазнини. Хранителния режим е изключително важен, особено за тази част на тялото. Упражнения валяло - поразгледай из сайта и ютуб.
6. По-добре в края. Но не е толкова фатално и да е в началото.
7. Никакъв шанс :D Имах добри резултати с неправилни режими и тренировки, развалих всичко и сега отначало, но за сега по-добре не взимай много пример от мен - много съм добра в съветите, но опре ли до мен - край. Както и да е, успех ти пожелавам и ако искаш по-задълбочени отговори наистина уточни кой е “Големият въпрос” ;)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 08.09.14 20:56.

08.09.14
19:58

Без хейт, но това не са никак сложни за отговаряне въпроси. Отговорът на които можеш да получиш с до час четене из форума.

10.09.14
11:15

1. Може. Важно е колко и какво ще ядеш/изядеш за целия ден, а не само в един определен момент.
2. За предпочитане всички, през ден.
3. Има далеч по-ефикасни методи.
4. При подходяща и качествена тренировка и правилно хранене по николко.
5. Не можеш да постигнеш релеф на корема, без да постигнеш релеф на цялото тяло. Подходящи са тежки, базови, енергоемки упражнения, които въвличат голям брой мускули.
6.Виж пак т.4. Ако тренировката ти е добра, няма да имаш нито сила, нито нужда от кардио накрая.
Тренировъчната ми програма е насочена към цели, които ти едва ли преследваш, хранителния ми режим е за нужди, поне два пъти надвишаващи твоите, така че не вярвам да са ти от полза. А иначе както ти казаха по-нагоре, с малко четене из форума ще си далеч по-полезна сама на себе си.

14.02.15
16:00

Весо общо взето ти е отговорил точно. Само искам да добавя една забележка, която е добре да знаеш. Исулин се вдига при всяко хранене, не само при въглехидратно. Протеина също предизвиква инсулинов отговор. А що се отнася до момента, в който е добре да се ядат плодове, мед и т.н. лично аз го препоръчвам тогава, когато се очаква след храненето да си активна. Нямам предвид непременно спорт, а дори и ежедневната дейсност е вид активност, разходката, работата и т.н. Важното е да не се излежаваш след прием на бързи въглехидрати или пък да се изтипосаш пред компютъра. Тук малка забележка има и комбинацията на отделни храни, наличието на фибри и т.н. Не е същото да изядеш една ябълка или да изпиеш равно на нея, калорийно количество ябълков сок.

Carbohydrate

15.02.15
07:35

Още от сега ще ти кажа, че няма да успееш или ще успееш, но много трудно и всичко ще се върне много повече, отколкото беше. Проблема с трупането на мазнини от организъма не се решава с тренировки за намаляване на мазнина и някаква диета. Цели се по-нагоре, а то е нормализирането на обмяната на веществата, нормамализирането на работата на стомаха и червата. Всичко започва с здравословното хранене. Тогава ще имаш всички необходими предпоставки за дълготрайно радване на красиво тяло без мазнини. Е, трябва да имаш и мазнини по тялото, това ви прави по-секси и по привлекателни за мъжкия пол - по- женственни. ” Ако ми трябват мускули, ще си легна с Ронката )))))” - хумористично отклонение.
Какво трябва за да се нормализира работата на стомаха и червата - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/72608
След това тренировки и по възможност с тежести и уреди.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1