11.09.14
01:49
Здравейте на 25 години съм тежа 60кг. и съм висока 170 см.тренирам близо от 2 месеца.Тренировките ми са всеки ден без неделя с продължителност около 2 часа,като започвам с 5х400м. обиколки,след това правя бегови,силови бегови,препятствия,ускорения 5х60м,подскоци,коремни,гръбни и разпускам с 1 обиколка 400м.Храня се предимно с плодове,зеленчуци,мляко и риба.С две думи съмограничилацкалориите до 1000-1200.Преди 3 дни взех фет бърнер Cut 4 Her Liquid.Пия го сутрин на гладно и 20 мин. преди тренировка.Свалила съм 2 кг до сега,но все още нещо ми липсва,визуално нямам никаква разлика.Какво бихте ме посъветвали да променя или да допълня? Още някоя добавка да взимам ?Целта ми е да стана 55кг. и си изчистя мазнините от корема и краката.
11.09.14
08:04
Опиши един ден, в който се храниш. По този начин най-много да изгубиш и мускулна маса, а не само мазнини, което няма да ти е от полза - варвай ми. И не робувай на някакво число на кантар, важно е как изглеждаш. Тренираш 2 месеца интензивно по 2 часа, храниш се доста под нужните калории - така си стресираш организма и го караш да пази всяка мазнинка като източник на резервена енергия в случай,че не му дадеш храна скоро. Демек правиш обраното на това, което искаш.