Сковани колене

12.09.14
22:30

Здравейте преди 2 месеца някъде опитах да напъна малко клека но направо се “усрах” , клекнах с тежестта но не можах да стана при което пуснах щангата тръгнах на пред ,но за жалост лоста ми се закачи за колана и ме събори на земята след падането доста ме заболяха коленете но стиснах зъби и довърших тренировката. В седмиците след падането чувствах стабилна болка при екстензия в колянната става и не толкова голяма при флексия.След като поутшумя болката  от тогава нещо стана с тези колене , когато стоя и  трябва да стана ги чувствам много сковани и лека болка (ако въобще може да се определи с такава).Според вас какво може да съм направил , и как да го третирам.Не съм си давал почивки и продължавам да си клякам даже в месеца който паднах кляках по 2 пъти на седмица.

13.09.14
17:35

Без да те види лекар ортопед, може само да се гадае по форумите.
Аз на твое място преди да разбера какъв е проблема, не бих правил клекове. Здравето е преди всичко.

27.10.14
18:10

Клека си е доста опасно упражнение особено ако не спазваш основните и най-важни правила при изпълнението му .

28.10.14
15:10

Без тренировъчен партнер е много голяма глупост да натискаш максимално,което и да е по-опасно упражнение ... веднага на лекар :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1