ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.06.15
14:42

Имай предвид, че аз почти не тренирам корема и имам доста вода подкожно. Както и сланинка. И според мен е до ген - форма на мускула- освен ниския % мазнини.

22.06.15
14:43

“Плочките” зависят от мускулната маса, както и това как ще изглеждаш с определен процент мазнини. Не е задължително на 10% жените да са готови за “физик” състезание, може да изглеждат съвсем нормално. :)

22.06.15
14:44

казано от Nickie на 22.06.15, 14:33:

Чудех се дали е възможно това с плочките да е чак такъв показател, защото аз имам чувството, че съм на по-голям процент мазнини от Кобрата с оглед на това, че на ръст 166см тежа около 60 кг., колкото е и тя, пък нямам и половината от мускулната и маса, структурата ни е много сходна, иначе... И ако се водя по мнението на Боби, излиза, че аз съм на 18%... :D Пък не ми изглежда да е така. Плочките не са ли малко дооо.. “ген”. (wasntme)

Плочките са следствие от комбинация от фактори - количество мазнини, размер на мускулите (да, и той има значение), разпределение на въпросните мазнини по тялото, което пък е следствие от ген, хормонален баланс и др.
Затова по-точните формули за измерване на мазнини по кожни гънки вземат поне 7 различни места. Уредите с измерване на импеданс пък разчитат на различната проводимост на различните типове тъкани в човешкото тяло, като отстраняват (уж) субективния фактор и взимат предвид не само подкожните, но и висцералните мазнини.
Трудно е да се каже на око кой от методите е най-точен и дали изобщо има точен. Ако човек не си е поставил изрочно за цел някакъв конкретен процент мазнини, не е от чак такова значение колко са, стига да са в здравословните за възрастта и пола ти граници.
За целите на задоволяване на любопитството може да ползваш визуален ориентир. :)
Ето примери:

http://cdn.builtlean.com/wp-content/uploads/2012/09/body-fat-percentage-women-1.jpg
http://cdn.builtlean.com/wp-content/uploads/2012/09/body-fat-percentage-women.jpg

Сама виждаш, че е относително. Ако ти е толкова интересно, като тренирате със Зозо, ще вземем калипера и тя ще те понащипе в дамската съблекалня. :) Подчертавам дебело - не предлагам да те щипя аз. ;)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.06.15 14:52.

22.06.15
15:06

Общодостъпните методи за измерване на мазнини не вършат работа, в смисъл, неточни са и дават големи отклонения от реалността.
В този случай, окомера наистина е най-точен. Ако нямаш плочки и фибри - все едно какво показват измерванията ;) Както казваше Шварценегер - ако се тресе, значи е мазнина :D

казано от Nickie на 22.06.15, 14:33:

Плочките не са ли малко дооо.. “ген”. (wasntme)

Не са до ген, а до тренировки и до хранене. Т.е., до развити мускули и нисък % мазнини.
П.П. За жените не е здравословно да сте с толкова нисък процент, че да имате фибри и изрязани плочки, или поне не целогодишно.

казано от Queen Cobra на 22.06.15, 14:42:

И според мен е до ген - форма на мускула- освен ниския % мазнини.

Формата си е до ген, да, но формата на мускула не му пречи да е развит и да се вижда ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 22.06.15 15:08.

22.06.15
15:24

Към Боби: Аз ще се радвам да се засека с кой да е от вас в залата някога и да видя как се изпълняват 2 и 3 тренировка от твоята програма. :D Иначе, никак не държа да си знам процента мазнини, особено ако трябва да ме щипят, за да го разбера. :D Да кажем, че е около 20-3%, според мен е така.

Към Петко: Принципно, това съм го чела и слушала, но на практика, не мисля, че имам нисък процент мазнини и не тренирам целенасочено корем, а винаги, освен в най-най-най дебелия ми период, ми се виждат 1 или 2 реда плочки поне леко, ако започна да правя нещо целенасочено, за кратко време изкарвам преса. Някак твърде лесно изглежда, а знам, че някои хора бъхтят яко и не могат, и не могат. За това си мисля, че има някаква генетична предразположеност или може би структурна, която благоприятства някои повече от други и в този ред на мисли, не е задължително на 18% подкожни да ти се очертават плочките. Предполагам Боби е имал и други неща предвид при преценката си, де, но за плочките каза само и ми беше интересно защо точно това.

22.06.15
16:42

Моят дневник е доста гостоприемен, затова си прехвърлям днешния ден тук, да си го следя.

22.06
Сън: преди 22.00 - 6.30

Ух, наспах се човешки :)

Храна:
- 3в1
- 2 фил. с 100 гр. нискомаслена извара, краве масло + свинска наденичка 80 гр. сурова (от месо ;) )
- череши ок. 250 гр.
- 150 гр. печено свинско + варени грах с моркови ок 200гр.
- кафе със сметана и стевия
- 1 банан, 150 мл. Ариана Радлер грейпфрут с изстискан лимон (beer)
- салата от краставици, печена тиквичка, лимон и зехтин + 1 свинска наденичка 80 гр. сурова
- 2 прекрасни меки козуначени кифлички 100 гр. с много маскарпоне (поне 80 гр.)
- ок. 200 гр. пресен ананас

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.06.15 09:35.

22.06.15
16:58

Честно да си призная- плочките са на последен ред в плановете ми за визия :) Нескромно и да звучи- искам да изглеждам така, че повечето хора да се заглеждат, а някои и да се обръщат :) Повечето “обикновени” мъже не гледат стегнати трицепси, прасци и плочки.
Не че ще се старая да се харесвам на всеки работник на строеж :) но с една идея по-меко ми е по-добре. Предполагам 20-22% за повечето момичета са ужас и кошмар. Който не одобрява, моля, нека се изкаже ;)

22.06.15
19:36

Днес ми се получи много добре. Отдавна не съм специализирала по мускулни групи, а все ме влече към старите навици- крака с гърди и гръб с рамо.
Пудовката е изсъхнала, опаковах я в един найлонов плик да не цапа.
32,8 кг добичето. Ще го пиша 33кг, разбира се.
С кой акъл си мислех, че мога да я дигна за гоблет клек- абсурд ;) Но... Върши ми работа, и още как. :) Плочки няма да видя, но поне бицепси да има :)

22.06
1. сумо клек с пудовка 4х15х33кг
2. лицеви опори класически 4х15
3. сумо тяга с пудовка (от мъртва точка всяко) 4х15х33кг
4. лег с дъмбели 4х15х(2х14кг)
5. преден клек с дъмбели 4х10х(2х14кг)
6. полулег с дъмбели 4х15х(2х14кг)
7. римска тяга с пудовка 4х10х33кг
СУПЕР СЕРИЯ
8. глутеус мост с крака на високо 4х15
9. крънчове 4х15

10. вдигане на крака от лег 4х15

Движение за деня 5 км.

22.06.15
20:22

Какво да ви кажа- всичко е в името на перките :)
(ако нямах белези и акне, щеше да е идеално, но и така се възприемам добре)

22.06.15
22:56

казано от Queen Cobra на 22.06.15, 16:58:

Честно да си призная- плочките са на последен ред в плановете ми за визия :) Нескромно и да звучи- искам да изглеждам така, че повечето хора да се заглеждат, а някои и да се обръщат :) Повечето “обикновени” мъже не гледат стегнати трицепси, прасци и плочки.
Не че ще се старая да се харесвам на всеки работник на строеж :) но с една идея по-меко ми е по-добре. Предполагам 20-22% за повечето момичета са ужас и кошмар. Който не одобрява, моля, нека се изкаже ;)

Имаш малка талия, напълно е постижимо желанието ти. Дупето и краката се тренират, ама гърдите са си природа и мазнини. Изключвам хирургичната намеса.

Мнението беше редактирано от aleks на 22.06.15 22:57.

23.06.15
00:01

Ха, преди около година 20% ми се струваха кошмар, но после разбрах, че мъжте се заглеждат в тези 20%, не в х% мускули под тях или ужасно сексапилните ти кости, хаха. ;) Или поне повечето мъже... Или поне всеки, който ми е харесал и доста, които не са ми харесали, но пак накланят везните в тази посока. Бе, открих топлата вода и сега се къпя с наслада в нея. Споделяме еднаква философия отново. :)

23.06.15
09:15

О, Ники (защо се пишеш така?) имаме малка разлика. :)
Аз искам мускули- големи здрави, плашещи. Гръб, рамене, бицепси, бедра.
Това малко е в разрез с гореописаното ми желание, но ... здрав дух в здраво тяло. Някакви % не са важни. Хубаво е да мога да вдигна 100 и да бутна 70., да мога 10 набирания. Здравословно е.
Не мога да се харесам на всички. И не трябва. Но е много изкушаващо да те мислят за секси. :) И сега ме гледат като марсиански мутант в залата, ако съм по-изчистена и твърда ще е още по-зле. Колегите ме Това е трудно за преглъщане, не ми се иска болшинството да говорят зад гърба ми че приличам на мъж или нещо подобно. Да, мнението на околните е важно.
Желанията ми са вследствие реалността, а не обратното. Да поддържам % под 20 изисква строга диета и редовно кардио. Не искам да се измъчвам така - както казах на Боби, нека има храна за всички “излишни” функции в тялото. ;) Аз  в собствените си очи се харесвам. + Надявам се да изглеждам ... приятно. Това само вие може да кажете.

Уникaлнaтa индивидуaлност си!
Обичaй се и се грижи зa себе си, зaщото сме прaтени нa тaя земя дa се сaмоувaжaвaме,обичaме и дa сме бaлaмсирaни с товa,което сме.
Рaдвaм ти се,че ти си тaкaвa!
Възхищaвaм ти се дори.... aз още не съм нa твоето ниво:)

И не,не ,мнението нa околните не е от знaчение,кaтегорично!!!

Целууувкиии :)

23.06.15
10:54

Пиша се така, защото всички така ми казват. Всички така ми казват, защото откакто съм проговорила, така съм искала. Е, поне първаата буква от името се е запазила. :D
Знам, че искаш мускули, но така го беше написала, че останах с впечатлението, че сме на мнение, че мекичкото е важно. :D Аз също ти харесвам мускулите, мисля че ти стоят много добре и определено осъзнвам плюсовете да си здрав и силен ежедневно - за това и аз се пъна да потренирвам от време на време. От една страна съм възпитана да приемам всеки с неговите особености, външен вид и право на избор, като цяло не съдя хората за вида им, доста по-често за думите, например, но, все пак, имам някакъв вкус и лично виждане за естетика - определено не ми приличаш на мутант и, както Рени е казала, много ти се възхищавам, казвала съм ти и преди. А според мен това е, защото не си нацепена батка с 10% мазнини. :D Харесваш ми, защото си изглеждаш женствено, структурата ти е такава и не си “суха”. Но и такава да решиш да станеш, пак ще да те харесвам, защото си умна и с приятен нрав, а такива хора не се срещат често. ;)  (Пък това, че си ума и рационална, всъщност, те спира да паднеш под приятния за мен процент мазнини, защото просто си мислиш за здравето, щастието и “излишните функции”. :D Не искам да започвам спор за това, ако някой е под 15% и е здрав, силен и щастлив - да е жив и здрав.)

23.06.15
11:23

23.06
Сън: 23.00 - 6.30

Значиии .... Матрицата Презареждане.... ;)

Храна:
- 3в1
- 2 фил. + 120 гр. извара + 1/2 авокадо
- 2 нектарини + череши ок. 150 гр. )
- салата от краставици, репички, лимон и зехтин + свинска наденичка 80 гр. сурова
- кафе със сметана
- 150 gr. печено свинско + грах с моркови ок. 150 гр.
- 200 мл Ариана Радлер
- 1 нектарина  + пресен ананас ок. 250 гр.
- 2 фил. с кашкавал 80 гр. + 1 свинска наденичка 80 гр. сурова + 1 кифличка 50 гр. + маскарпоне 50 гр.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.06.15 21:08.

23.06.15
11:33

Да споделя и тук - за по-ведро настроение :)
(не се взимам на сериозно- да не си помисли някой нещо) ;)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.06.15 11:50.

23.06.15
13:39

Не помня дали съм го споделяла- нищо ново под слънцето, но обосновано научно.
Теориите за стареенето са многобройни и търсенията на лечение за старостта продължават.

Загубата на мускулна маса е една от основните причини за стареенето.Учените обещават препарати, които ще помагат за съхраняването на силата на мускулите в напреднала възраст и продължаването на живота в здраве.
Учените са открили още една връзка между физическите упражнения и продължителността на живота. Сега старческата атрофия на мускулите (саркопения) не се разглежда като страничен ефект на стареенето. Вместо това изследователите я смятат за една от основните причини за рухването на човешкия организъм, която пуска „ефекта на доминото“, разрушаващ тялото.
Добрата новина е, че учените обещават да създадат препарати, които ще спират възрастовата дегенерация на мускулна тъкан и по такъв начин ще продължат активния жизнен период.
Екип учени под ръководството на Андрю Маркс от Колумбийския университет в Ню Йорк са разкрили още един механизъм на стареенето на мускулите.
Изследователите са провели редица експерименти на генномодифицирани мишки, чиито митохондрии произвеждат по-малко свободни радикали. Такива мишки живеят с 20% по-дълго от своите събратя, тъй като учените решили да разберат как увеличението на продължителността на живота е свързано със състоянието на мускулите.
Както се оказало, ключов фактор се оказал калцият, чието отделяне кара нашите мускули да се съкращават. За отделянето на калция отговаря специална молекула – рианодин рецептор 1 на скелетните мускули (RyR1). Със стареенето на организма тези рецептори все повече се увреждат от свободните радикали. В резултат калцият периодично се изхвърля, когато това не е необходимо, отслабвайки мускулните влакна.
При генномодифицираните мишки свободните радикали са по-малко, затова молекулите RyR1 по-дълго остават работоспособни, в сравнение с обикновените мишки модифицираните пробягват за ден в колелото с 1 километър повече. В крайна сметка благодарение на по-силните мускули генномодифицираните мишки живеят по-дълго, а значи крепостта на мускулите е важен фактор за продължителността на здравия живот.
Но главното е, че Андрю Маркс не просто ни съветва да се занимаваме с физкултура до старост. Ученият е основал компанията Armgo, която вече е разработила няколко препарата, спиращи „несанкционираното“ отделяне на калций. Сега тези препарати се намират на ранен стадий на клинични изпитания и ако тестовете преминат успешно, след няколко години ще излязат на пазара.
Също в стадий на разработка се намират няколко други препарати за борба със саркопенията, преди всичко това са лекарства, които помагат съхраняването и изграждането на мускулите. Един клас такива препарати включва съединението бимагрумаб, което блокира сигналните пътища на инхибитора на растежа на мускулите, наречен миостатин.
По-просто казано, при прием на този препарат започва растеж на мускулите. Има и други препарати,  които имитират действието на тестостерона, но по-безопасни от съвременните стероидни лекарства.
По такъв начин, съчетавайки препарати, здравословен начин на живот и физически упражнения, може да се продължи животът минимум с 20% и това ще бъде активен здрав живот.
Здравите, силни мускули ще направят възрастният човек по-мобилен и по-малко подложен на риск от падания, счупвания и т.н. Това е много важно, тъй като човек със счупване се движи по-малко и губи още повече мускулна маса.
За много възрастни хора това е фатално, например във Великобритания един от трима възрастни пациенти със счупвания умира в течение на 12 месеца.
Освен това мускулите са единственото място, където тялото може да съхранява аминокиселини. По такъв начин, когато сме неразположени, организмът може да икономисва енергия и да вземе необходимите ресурси от мускулите. Ако мускулната маса е малко, то шансовете за оздравяване се снижават.
Също здравата мускулна тъкан се явява основен потребител на глюкоза, затова дефицитът на мускулна маса бързо води до диабет.

23.06.15
14:33

казано от Queen Cobra на 23.06.15, 11:33:

Да споделя и тук - за по-ведро настроение :)
(не се взимам на сериозно- да не си помисли някой нещо) ;)

И тука ли Кобре :)
П.С. Ти ся да не го прие лошо майтапа у сурат тефтера ....

23.06.15
14:35

И тук, и тука! Ми че тук ми е по-интересно от фейсбук, а и някой не могат или не влизат във фейса постоянно ;)

23.06.15
18:56

Малко по-силово днес. Усещам, че ще стана яка с тази пудовка :)

23.06
СУПЕР СЕРИЯ
1. набиране надхват 4х5
2. лицеви опори раменен хват 4х10

3. сумо тяга хай-пул с пудовка 4х8х33кг
4. силово гребане с пудовка 4х5х33кг за всяка ръка
СУПЕР СЕРИЯ
5. набиране подхват 4х5
6. флайс от лег 4х10х(2х10кг)

7. раменна преса на Арнолд 4х10х(2х10кг)
8. гребане с 2 ръце с пудовка 4х10х33кг
СУПЕР СЕРИЯ
9. раменна преса 4х10х20кг
10. хеликоптер широк хват 4х8х20кг

Движение за деня - 4 км.

24.06.15
10:53

24.06 Еньовден
Сън: 22.30- някакви придремвания между 5.00-6-30

Матрицата Революции явно е твърде екшън за преди лягане. Но сутринта какво се събудих по тъмни зори. Ужас.

Храна:
- 3в1
- 2 фил. с 80 гр. кашкавал, кафе
- салата (зелена, зелена чушка, репички, авокадо, лимон и зехтин)
- 3 малки нектарини ок. 200 гр.
- салата- същата (правя много) + 150 гр. печено свинско
- 200 мл Ариана Радлер (beer)
- салата (същата+ домат) + 3 фил. с краве масло и извара 120гр. + 2 кифлички, намазани а Маскарпоне (ок. 50 гр.)

Кифличките свършиха. Страшно вкусни, ей

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 25.06.15 08:43.

24.06.15
19:11

Днес най-накрая се прежалих и направих едно лично предизвикателство. Разбира се, с подобаващи почивки :)

24.06
1. ходещи напади 10х20 общо
2. бицепсово сгъване + раменна преса 3х10х20кг
3. ходещи напади 5х20 общо
4. френско разгъване от лег 3х10х20кг
5. ходещи напади 10х20 общо

Общо 500 напада.

Движение за деня 6 км.
Малко пране :)

25.06.15
09:56

25.06
Сън: 22.45 - 7.00

Спах като къпана :)

Храна:
- 3в1
- 2 фил. с кашкавал 80 гр., 
- пресен кокос ок. 50 гр., 3 малки нектарини ок. 200 гр.
- салата (зелена, чушка, краставица, репичка, розов домат, лимон, зехтин) + 3 варени яйца М
- 5-6 зелени/сини сливи
- салатата + печено свинско 100гр.
- 1 голям банан
- 1 фил. с кашкавал, 1 фил. с масло, 1 свинска наденичка 80гр., 1 фил. с масло и тахан с мед 3-4 суп. лъжици ;) ;) :D ;D

Последните дни чудесен апетит ;)
Пудовката е идеална за чупене на кокосови орехи с 1 удар.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 25.06.15 20:46.

25.06.15
18:14

Нападите вчера се отразиха добре на краката ми. Осезаема треска на задните бедра и дупето.
Днес с по-малко упражнения-само за тонус , а утре задължително почивам, че ми стават много 4 последователни дни. И с тази пудовка... Преди си броях за тренировка клековете без тежест, сега  с 33 кг увеличение :) След няколко седмици ще я усещам все по-лека мисля.

25.06
СУПЕР СЕРИЯ
1. набиране подхват 4х5
2. лицеви опори 4х10

3. сумо клек с пудовката 4х10х33кг
4. едностранно гребане с пудовка 4х6х33кг за всяка ръка
5. римска тяга 4х10х33кг

Движение за деня 6км.

26.06.15
10:55

26.06
Сън: ок. 21.00 - 6.00

Е, така се прави най-добре, да знаете :)

Храна:
- 3в1
- 2 фил. кашкавал 100 гр.
- 3 малки нектарини 150-200 гр.
- салата (зелена, чушка, домат, краставица, репичка, лимон, зехтин, авокадо) + печено свинско ок. 50 гр.
- 1 фил. с кашкавал + 150 гр. (сурово) пилешко филе
- салатата + 2 яйца М + 1 свинска наденичка 80 гр. сурова
- 200 ml Ariana Radler

Може ли малко инфо по темата -  колаген за пиене (не е за мен), усвоява ли се, има ли полза и коя е  най-подходящата форма?

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 26.06.15 20:38.

26.06.15
16:20

И ТУКА, И ТУКА ;)

Теди Илиева

26.06.15
21:52

казано от Queen Cobra на 26.06.15, 10:55:

26.06
Може ли малко инфо по темата -  колаген за пиене (не е за мен), усвоява ли се, има ли полза и коя е  най-подходящата форма?

Каква е целта? Помощ за ставите или за кожата?

27.06.15
08:39

За стави и хрущяли. Трибоеца има някаква контузия и са му изписали хиалуронова киселина и колаген. Сега си е купил от аптеката нещо на хапчета, но не е  нито изгопдно, нито знам каква форма е.
Гледам, че дозите колаген трябва да са около 10 гр. на ден, а нещастните хапченца по аптеките не достигат и 2-3 гр. дневна доза.
Знам един разтворим колаген за пиене-  Геладринк (доста стара марка и висока доза) но искам да проверя разни други предложения.

27.06.15
08:45

Да отбележа:

26.06
Без тренировка.

Бях си пуснала Хари Потър 7, но форумния сериал беше по-интересен.
No comment. ;)

27.06.15
11:53

27.06
Сън: 22.00- 7.30

Бива, малко странни сънища. Много студена нощ.

Храна:
- 3в1
- 2/3 от 100гр. овесени ядки + 4 суп. лъж. пшеничен зародиш + 2 лъж.кокосови стърготиниЮ+ 200 гр. кис. мляко
- салата (айсберг, домат, чушка, краставица, авокадо, лимон и зехтин) + 1 свинска наденичка 80 гр. + ДОМАШЕН ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ХЛЯБ , лично приготвен, ммммм
- пълнозървест хляб с тахан с мед ок. 3 суп. лъж.
- 3 малки нектарини ок. 150гр.
- 200мл. Ариана Радлер
- салатата + хлебче с масло + 3 варени яйца М (дребосъци) + 1 свинска наденичка 80 гр.

Салатите ми са по 1-1.2 кг, така че ги хапвам на 3 пъти.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.06.15 08:23.

27.06.15
19:33

Днес излязох голяма домакиня, чистих, готвих, месих. Отне доста време с мини фурничката ми, но пък изгледах последния Хари потър и начесах пръсти из форума. Хлябът стана страхотен, сместа беше много добра, пълнозърнеста със семена, жесток вкус, усещам как ще изям 1.5 кг за 2-3 дена :)
На тренировка чак в 16 часа и с порядъчен мързел. Никак не се напънах, но се чувствах доста силна. Имаше дузина кибици и зяпачи, дано има е харесало шоуто, де.
Сменили са уредите на залата- с още по-скапани.
Стойката за клек е брутално зле- стойките за лоста са не повече от 4-5 см дълги болтове, стърчащи от рамката.
Някаква машина за гърди скрипец https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11403131_10152869390267441_8170520271634031312_n.jpg?oh=a21f1e5f2a4b5d399fe5eaa19190f8d7&oe=562E265A
и машина за раменна преса със скрипец. https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/10373726_10152869390277441_7869590254885910873_n.jpg?oh=fdaaa9d2a8f35236ec8fc78ee713291d&oe=55E9D1FA
Бляк.
Безполезна според мен машина за кофички и трапец.
Едно добро попадение имаше-машина за чуково гребане, обаче 5-6 кибика се подпираха на нея да й се дивят и разучават и се редуваха поне 30-40 мин и така не се доредих. https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11071070_10152869390322441_7771607440655242127_n.jpg?oh=da3c3be140723dda9344aede9777c84d&oe=5616D729
Вече НЯМА ЛЕГ ПРЕСА!!!  Възмутена съм!
Голям та”ак е тази зала- мръсна, задушна и не функционална.

Клекът ок и на дълбочина и на стабилност. Тягата много лека, мисля, че съм ги минала вече тия 100 кила, но е на гладкото на хромирания лост. Зарекла съм се да си купя магнезий. 
Така че - днес доволно- като се има предвид, че последно правих клек и тяга преди 15 дни и
не доволно щото можеше и повече, при положение, че изплюсках  половин кило хляб :) :) :)

27.06
1.клек боса 3х6х65кг 2х6х60кг 1х6х50кг
СУПЕР СЕРИЯ
2. лег 3х10х50кг 1х10х40кг
3. пулдаун зад врат 3х10х50кг 1х10х40кг

4. сумо тяга (3х60кг, 2х70кг, 2х80кг) 2х90кг, 1х95кг 1х100кг 3х80кг 10х60кг
СУПЕР СЕРИЯ
5. машина за гърди скрипец 3х8х42кг
6. пулдаун подхват 3х8х50кг

7. суинг с пудовка 3х20х16кг
СУПЕР СЕРИЯ
8. флайс на пек дек 3х8х35кг
9. разгъване за бедра 4х8х20кг

10. раменна преса на машина скрипец 6х37кг, 2х12х32 кг (менте :) )

Движение за деня 1 км :)
Чистене, готвене, месене. :D

28.06.15
14:40

28.06
Сън: 22.30- 7.30

Спя достатъчно, но въпреки това имам някакви гадни тъмни кръгове. Мисля, че е от преумора на очите.

Храна:

- 3в1
- хлебче с 100гр. кашкавал
- 4 малки нектарини ок. 200гр.
- вчерашната салата + малко сварен нахут
- печена скумрия (3 малки рибки) + хлебче с ... Маскарпоне :)
- чак в 20.30 кремче от пасирани круши, високомаслен йогурт, настърган пресен кокос и протеин

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.06.15 20:38.

28.06.15
17:48

Гревховното количество хляб с мая вчера ми докара очакван стомашен дискомфорт, но ... хората са казали “ГГЗ” :)
Ще го преживея. Малко ще погладувам профилактично днес. Другия път ще си го направя на плоски питки без мая.
Днес съм като мината през нутрибулет, всичко ме боли, особено бедрата и гърдите- мани.
Една скромна орязана тренировчица, колкото за кръвоснабдяване на мускулите.

28.06
СУПЕР СЕРИЯ
1. набиране подхват 3х5
2. лицеви опори с крака на стол 3х10

3. сумо клек с пудовка 3х10х33кг
4. гребане с пудовка с 2 ръце 3х10х33кг
СУПЕР СЕРИЯ
5. глутеус мост с крака на стол 3х15
6. крънчове 3х15

СУПЕР СЕРИЯ
7. гребане на ТРХ от наклон 3х15
8. лицеви опори на ТРХ от наклон 3х8

СУПЕР СЕРИЯ
9. обратен флайс на ТРХ 3х10
10. трицепсово разгъване СТ на ТРХ 10/8/6

СУПЕР СЕРИЯ
11. вдигане на крака от лег 3х15
12. глутеус ритници разни 3х15 всеки крак

Движение за деня - без.
Чистене, готвене- отново :)

29.06.15
11:49

29.06
Сън: 22.30- 6.30

Подобаващо.

Храна:
- 2в1
- хлебче с кашкавал
- 10 сини сливи (еко био органик от двора на службата)
- салата(айсберг, чушка, краставица, домат лимон и зехтин) + 100 гр. печено пилешко филе
- 5 сини сливи
- салатата + 1 свинска наденичка 80 гр. сурова
- кафе със сметана
- кремче от пасирани круши, високомаслен йогурт, настърган пресен кокос и доза протеин (едно 300гр- 400 гр. ;) :) )
- хлебче с кашкавал (със сутринта май 100 гр.) + сушен свински бут
- 200 мл Ариана Радлер (beer)

Без тренировка.
Движение за деня 6 км.
Болят ме твърде много места по обезсърчаващ начин. :) Релакс и книги.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 30.06.15 11:46.

Кремчето звучи перфектно.  Това ли е рецептата?  Ще го пробвам! (nmuchfun)

30.06.15
00:39

Просто обичам да си споделям Фрой с теб. :)

При мен също е бардак.  (handshake)
А нещо за готвенето казал ли е Фройд, че и там ме няма?  Ама, чакай, хванала съм си готвач.  Прецених, че са секси. (wait)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 30.06.15 01:00.

30.06.15
10:11

казано от Кико Сан на 29.06.15, 22:10:

Кремчето звучи перфектно.  Това ли е рецептата?  Ще го пробвам! (nmuchfun)

С банан би трябвало да е по-добре, но имах круши, които трябваше да изям. Всичко миксирано в блендер. Мисля, че основното е гръцкият йогурт, който е като бита сметана. Пък и това кремче е само за хора, които не се страхуват от калории :)

30.06.15
11:15

30.06
Сън: 23.30- 6.00 + придремване

Снощи -  четене.  Струваше си.  Сутринта- няма да коментирам, циркадният ми ритъм е отвратително точен, независимо от часа на лягане :)

Храна:
- 2в1
- хлебче с кашкавал
- кафе със сметана
- плодово кисело мляко 200 гр. без захар, с аромат малина (puke)
- 13 сини сливи - био еко органик ;)
- 100 гр. печено пилешко фила + домашно хлебче
- 1 шок. бонбон, 20 гр. шоколад
- 1 нектарина 100 гр.
- печена скумрия поне (300 гр.), хлебче, маскарпоне, 100 гр. печено свинско - мазничко :)
- 1/2 варена царевица

КНИГИТЕ- УНИКАЛНИ, ПРЕПОРЪЧВАМ ПЪРВАТА
1. http://iztok-zapad.eu/books/book/944
2. http://www.helikon.bg/books/53/-Освободеният-ум_186721.html
3. http://www.helikon.bg/books/264/-Откровенията-на-хирурга_152481.html

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.07.15 09:09.

30.06.15
11:28

Чета си аз съдебна практика по служба и намирам уникално съдийско изказване, не се сдържах да го споделя с колеги и лаици.

В същия дом живеел и синът на обвиняемия, който бил фактически зет на св.Ц., тъй като живеел в конкубинат с по-малката му дъщеря И. Ц. Отношенията между семейството на Ц. и обвиняемия били влошени, тъй като Ц. не приемал подобно съжителство без брак между децата им.

И още едно, което обогати речниковия ми запас и ме накара да се гордея, че съм юрист (и разбирам от всичко) :)

Свищовският районен съд, след като обсъди инвокираните в жалбата и релевирани от страните в съдебно заседание доводи, и извърши служебна проверка на обжалваното наказателно постановление ....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1