26.08.15
09:53
Мда, има и такива дето ги четат :D :D
Уникално просто, то извира, извира от него , та чак прелива :) Ти ако му гледал предаването по Скат, няма да си така възмутен. Пуснах си 3-4 епизода в тубата, но пък хванах най-интересното - как всички планети са кухи, луната е изкуствен обект - космически кораб, как рептилите управляват в човешки образ, как сивите се борят срещу галактическата федерация на светлината , как ни морят с ХААРПа, телефоните, ваксините и деградиралата музика рок и метъл :)
Този и за пистел-фантаст не се класира - там се търси поне някаква достоверност. Виж за фентъзи става... :)
Леле ле...телевизия Скат...само да ти кажа ,че има и по-добро от Скат :D е там са вече пълни имбицили ...
https://www.youtube.com/watch?v=6gPCfPmS2rg
26.08.15
10:18
Моля ти съ, ше се гътна :) Не ми разбивай култа към Скат :)
Ти чувал ли си по-оригинално заглавие от “Дневниците на уфолога” ? Сбъднете себе си .... Уууу :)
Ма те силите си имат и страница за контакт
https://www.facebook.com/pages/Галактическите-Сили-НА-Светлината/406706926162552
Пф, а това
https://www.facebook.com/pages/Осъзнати-СРЕЩУ-Илюминати/1414482725535767?fref=photo
Айде стига простотии :)
Днес на пазара разбрах че новата реколта лешници от берач/производител ще са по 18 лв/кг. Тия от борсата за 36 лв/кг. ще го духат :)
26.08.15
14:59
26.08
Сън: 22.00 - 6,45
Идеално. Но исках още. :)
Храна:
- 2в1
- 150 гр. протеинов кекс + 50 гр. маскарпоне
- слабо кафе със сметана
- 2 малки прасковки, ок. 30 гр. лешници
- 1/2 домашна баница с яйца и телешка кайма
тренировка
- варено пуешко ок. 100 гр. + варени зеленчуци 300 гр. + 5 рибни пръстчета
- 50 гр. солети с кашкавал (промоция бяха :) )
Скромно ядене днес, хм ...
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.08.15 19:02.
26.08.15
18:58
Ренегадското
Тежестта не я усещам и може би затова бързам толкова, ще гледам занапред да се концентрирам на продължителността.
Като цяло въпреки големите крака, мисля, че изглеждам човешки, тръгвайки на работа :D :D
26.08.15
19:23
Днес мускулна треска на трицепсите от кик-бека и на бедърите от бг клека. Лабава съм си ...
Отново минималистично раздвижване, да поддържам темпото, месечната болест ме споходи. :)
Чудя се кога да си направя почивка, искам да усетя истинска нужда от почивка, а не просто да ме мързи. Може би в петък ще релаксирам.
Ще ми се уикенда да бутна по-тежко, особено лежанка, че вкъщи няма как.
26.08
1. набиране подхват 4х5
2. гребане надхват 4х10х40кг
3. лицеви опори раменен хват 2х15 + 2х10
4. гребане с пудовката подхват 4х15х33кг
5. обратни хиперекстензии за дупе 4х15
6. набиране подхват 4х5
7. разтваряне за рамо - напред+ встрани 4х10х(2х2кг) гръмват ми раменете
Движение за деня, минимално ок. 3 км.
26.08.15
20:34
......
Разговарят двама безработни:
- Навремето ми казваха: “Учи, сине, за да не работиш, учи, сине, за да не работиш” - и аз тогава учих, учих и ето - сега не работя...
Това по-скоро ми прилича на гребане с дъмбел от по-ниска позиция.
По клин ли ходиш на работа? :D
27.08.15
07:08
Това по-скоро ми прилича на гребане с дъмбел от по-ниска позиция.
По клин ли ходиш на работа? :D
Пудовката е висока, добре, ще му викам гребане от ниска позиция. Трябва да изглежда така, а дали ще му хвана цаката, ще видим. :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ggaj8hB0BUY
Аз за себе си виждам, че твърде много бързам, не се концентрирам на корема, а на гребането, трябва да си посъбера краката, за да е по-качествено и да смъкна задника надолу, за да съм в права линия.
Какво друго трябва да видя? Не ми е познато упражнение и сега го разучавам.
Може би имаш предвид, че правя всичките повторения с една ръка - ами имам една пудовка и един дъмбел на трен и се опитвам да ги използвам оптомално.
Ами , пробвах да ходя и без клин, но не ме пуснаха :D
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.08.15 07:19.
27.08.15
12:57
27.08
Сън: 22.00 - 6.50
В 5.10 се разбудих с леки спазми (МЦ) , но самоизлекувах с 1 парацетамол и откъртих до аларма. Много се радвам, че си налагам да легна навреме, иначе мине ли 23 часа , отиде работата.
Храна:
- 2в1
- 150 гр. протеинов кекс + 50 гр. маскарпоне
- 1/2 кафе със сметана и стевия
- варено пуешко ок. 150 гр. + варен зеленчук (броколи, морков, карфиол) 300 гр.
- 1/2 от кафето
- гурманска плескавица (кайма от говеждо и свинско) 200 гр. + 80 гр. дом. хлебче с сирене
тренировка
- пресен ананас 150 гр. , 3 малки прасковки
- бобено пюре ок. 200 гр. + картофено пюре с броколи и сметана 100 гр.
- лимецови гризини със семена ок 70 гр. + маскарпоне 50-60 гр.
Бях набарала пресни пуешки бутове на 4 лв/кг в Кауфланд и имах 2 кила месо, чак сега го изядох. Много е вкусно, дори варено без сол.
В Лидл имат уникални замразени зеленчуци- по-вкусни и по-свежи от пресните. Харесвам почти всичките - как ги правят, не знам, но ги запазват уникално. Особено този кънтри микс -броколи, морков, карфиол - не мога да намеря толкова прясно и свежо броколи, а да не говорим, че варени моркови иначе мразя до гадене, а тези се ядат.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.08.15 21:11.
27.08.15
14:37
Определено взех да се обърквам - “ренегадско” от “ренегат” ли идва, или не, или може би от “гад”!?
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 27.08.15 14:37.
27.08.15
15:54
Нормална, лесна за допускане грешка. Все пак и статията в ббтийм е била написана с Д, което впоследствие, се е коригирало. Вижда се от коментарите: http://www.bb-team.org/exercise/2807_renegatsko-grebane-s-pudovki
Гледам и Лазар Радков (Thai) и той с Д я е писал :> .. Обаче Милко, откривателят на топлата вода, ги е стоплил всички :Д
Мнението беше редактирано от Gogo на 27.08.15 15:55.
27.08.15
16:07
И какво сега за позицията на тялото? Като гледам снимката от бб-тиймската статия, човекът си е под подобен ъгъл , като дори се вижда въртене на торса, а не мисля, че е препоръчително.
http://assets.bb-team.org/content/originals/2807_300.jpg
Предполагам, че по-високата пудовка намалява напрежението в корема и позволява по-добро гребане. Смятам да продължа да го правя по този начин, защото усещам приятно натоварване на цялото тяло -от врата до петите и ако имате идеи как да го подобря- моля :)
27.08.15
16:58
Нормална, лесна за допускане грешка. Все пак и статията в ббтийм е била написана с Д, което впоследствие, се е коригирало. Вижда се от коментарите: http://www.bb-team.org/exercise/2807_renegatsko-grebane-s-pudovki
Гледам и Лазар Радков (Thai) и той с Д я е писал :> .. Обаче Милко, откривателят на топлата вода, ги е стоплил всички :Д
Ако беше нормална и лесна за допускане - нямаше да се запитам ;)
27.08.15
18:25
Просто не се сдържах :D
27.08.15
19:16
Още една лека тренировчица, станаха 9 поредни, жалко, че няма да закръгля :) Не съм уморена, но и не ми се напъва- идеално ми дойде. Тежестите - 70-80 % от обичайните.
Факт и извод - имам време да потренирвам леко и разнообразно всеки ден, без да претоварвам която и да е мускулна група и без да подценявам също , това е само 1 час, който мога да прекарам във нета - без особена полза...
Ще видим уикенда как ще се развие.
27.08
1. преден клек с дъмбели 4х10х(2х14кг)
2. лег с дъмбели 4х15х(2х14кг)
3. гребане с 2 дъмбела 4х15х(2х14кг)
4. римска тяга с дъ,бели 2х15 + 2х10х(2х14кг)
5. полулег с дъмбели 4х10х(2х10кг)
Движение за деня 5 км.
27.08.15
20:33
Още от Трендафил Акациев/ Недялко Йорданов :)
Какъв позор, какъв позор,
сервираха ми таратор.
И с него бих си хапнал яко,
но го сервираха без мляко.
Без краставица, без вода,
една паница свобода.
като лебед бял извива
и бди над градските
превозни средства,
над младости,
над старости,
над детства.
Тя като всяка лампа
вижда всичко:
теб, пътниче,
и теб, безпътна птичко.
Над пътното платно
като над книга
тя гледа, гледа, гледа,
без да мига.
Завиждам
на съдбата и корава -
да не говори,
а да осветява!
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.08.15 20:34.
27.08.15
23:34
Хех, това последното някакво нашенско хайко ли се явява!?! :D
28.08.15
08:43
Знаех си, че никой няма да забележи извънземните на луната :) Очаквайте още впечатляващи разкрития :) :D :D
Знаех си, че никой няма да забележи извънземните на луната :) Очаквайте още впечатляващи разкрития :) :D :D
А, прочетох част от тази простотия. Силно ме заинтригува какво е това “вода от магматичен произход”, но не смея да попитам. :D
28.08.15
09:18
О, ти ще паднеш. като постна “информация” от андромедианците, предадена на контактьори ...
А колко раси извънземни, мълиий ... То сиви, зелени, бели , жълти, баси, никъде не пише имат ли извънземни мангали или ние изпълняваме тази роля?!
Все бях чела феноменални обяснение как Луната е изкуствена куха и резонирала след кацане на нея, как земята е куха и има дупки на полюсите, как нацистите са летели с НЛО, как малки сиви извънземните обожават букаке с надарени землянки и междувременно кормят крави в американската прерия, какви пирамиди и мегаструктури има на Марс, как някаква свободно летяща си планета преобърнала Уран да се върти наопаки, разрушила планетата между Марс и Юпитер и потопила Атлантида, как извънземните идват от някакви съзвездия ?! ма такава простотия, събрана на едно място и откровена неграмотност не бях чела. Уникално ...
И което по-интересно - хора, стотици, хиляди в България, ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ а може би СТОТИЦИ ХИЛЯДИ в световен мащаб ВЯРВАТ в това, говорят за него, пишат книги, блогове, сайтове, правят филми, “изследват” го.... Ма къде попаднах, направо
Добре де,но защо го четеш това???
Има далеч по-приятно изкукали писания....като на Гийом Аполинер примерно де :D :D
28.08.15
10:30
Ахахаха, чудесно предложение :) Мисля, че ще си струва. Има го в читанката. Я да видим :)
..............
ПРОЧЕТОХ Я :) Не е зле.
Явно изпитвам извратена наслада към произведения, убиващи мозъчните клетки :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.08.15 12:55.
28.08.15
10:48
прехвърлям на др. страница
Днес няма никаква работа, поне засега. :D
Пуу, днес така да ми е подут корема, чак се преоблякох , че неми е конфортни да си закопчея панталона - нещо диетата явно, мазнини, фибри, късно хранене снощи. Ще оживея, взех няколко хапчета активен въглен.
Нещо ДХЕА то ми влошава ПМС-а- подуват ми се гърдите, задържам повече от нормалното вода по-дълго време, имах спазми- не ми харесва. Уж трябва да неутрализира хормоните, а май само влошава. И миналата година така. Май няма да го доизпия.
Тия неща си ги отбелязвам, да си следя физическото и психическо състояние в последствие. :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 31.08.15 09:07.
28.08.15
11:25
Даа... Вярно, че е петък днес ... :D
28.08.15
11:26
Петък е, директор няма, началници няма, колеги няма - отпуска са всички. От 50 човека сме 15 тина в службата. Няма да се напрягам , я :)
28.08.15
11:41
...
Недейте ми снимайте такива “жални” снимки с клюмнали циганки и чорляви, сополиви, просълзени циганчета, дето това цигане е 13-сто, 15-сто или 20-сто подред, не им знаят имената, кръщават ги на герои от турски сериали, пращат ги да просят, да грабят, да бият старци, съпричастен към “хора” които мародерстват, убиват, ограбват, унищожават български къщи, заводи, жп гари, гори, поля, ниви, пенсионери заклани за 2 лева, млади момичета изнасилени по спирки, по паркове, по градинки. Няма държава в света култивирала, интегрирала циганите – дори и с най-жестоките си закони, ако казват че има – то това е лъжа!
СНИМАЙТЕ СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ С ПО ЕДНО ДЕТЕ, ДЕТО РАБОТЯТ НА ДВЕ РАБОТИ И ПЛАЧАТ И МЕЧТАЯТ ДА ИМАТ ВТОРО, НО ЯДаТ ЗИМНИНАТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ„ ЧЕ С МИЗЕРНАТА ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ – НЯМАТ ПАРИ ЗА МАРАТОНКИ НА ДЕТЕТО А КАМО ЛИ ЗА ВТОРА РОЖБА,,,,,,,,,,,,
От Facebook потребител
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.08.15 11:43.
28.08.15
13:40
Нещо ДХЕА то...
Уж трябва да неутрализира хормоните
Ko ? НЕ !
Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.08.15 13:40.
28.08.15
14:02
...
Недейте ми снимайте такива “жални” снимки с клюмнали циганки и чорляви, сополиви, просълзени циганчета, дето това цигане е 13-сто, 15-сто или 20-сто подред, не им знаят имената, кръщават ги на герои от турски сериали, пращат ги да просят, да грабят, да бият старци, съпричастен към “хора” които мародерстват, убиват, ограбват, унищожават български къщи, заводи, жп гари, гори, поля, ниви, пенсионери заклани за 2 лева, млади момичета изнасилени по спирки, по паркове, по градинки. Няма държава в света култивирала, интегрирала циганите – дори и с най-жестоките си закони, ако казват че има – то това е лъжа!
СНИМАЙТЕ СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ С ПО ЕДНО ДЕТЕ, ДЕТО РАБОТЯТ НА ДВЕ РАБОТИ И ПЛАЧАТ И МЕЧТАЯТ ДА ИМАТ ВТОРО, НО ЯДаТ ЗИМНИНАТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ„ ЧЕ С МИЗЕРНАТА ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ – НЯМАТ ПАРИ ЗА МАРАТОНКИ НА ДЕТЕТО А КАМО ЛИ ЗА ВТОРА РОЖБА,,,,,,,,,,,,От Facebook потребител
И к’во, циганите са виновни? ;) Фейсбук потребителят да става циганин тогава и да живее лесен живот.
28.08.15
14:06
Спокойно бе, малко пропаганда от някакъв аноним. Ти па не може да търпиш :)
Не мога да стана ромка, много съм бяла и обичам чистотата.:)
28.08.15
14:09
И к’во, циганите са виновни? ;) Фейсбук потребителят да става циганин тогава и да живее лесен живот.
Не, не са виновните. Бабите и дядовците по селата са виновни, че са лесни жертви...
28.08.15
14:09
Напълно съм съгласна с анонимния Facebook потребител.... Много са си добре ромите... Европейският съюз ги залива с европейските средства на европейския данъкоплатец. Айде, стига вече, много Ви моля...
Извинявай, за вмешателството, Кобре! :*
28.08.15
14:12
Какво сега, нали уж DHEA подмладява, заздравява, вдига самолета, балансира хормоните, дава безсмъртие, а-у :D Моето ще да е фалшиво :)
Hinks, това с бабичките май се наричаше виктимизация :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.08.15 14:18.
28.08.15
14:17
Не, не са виновните. Бабите и дядовците по селата са виновни, че са лесни жертви...
6 по логика ;)
Напълно съм съгласна с анонимния Facebook потребител.... Много са си добре ромите... Европейският съюз ги залива с европейските средства на европейския данъкоплатец. Айде, стига вече, много Ви моля..
Айде и ти в катуните за помощи, да си живееш живота!
Ей голяма омраза, голямо нещо! И що, щото на човек все някой и нещо му е виновно, но не и той самият. Коне с капаци..
Мнението беше редактирано от Gogo на 28.08.15 14:17.
28.08.15
14:17
Ако си 35 годишен(най-малко) мъж ще усетиш нещата горе-долу така в зависимост от доза и моментни хормонални нива. Както и от това какво още взимаш с него.
За жена на 27 години дехидроепиандростерона е излишна добавка.
Моето ще да е фалшиво :)
Дай го насам, нека е фалшиво :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.08.15 14:28.
28.08.15
14:20
6 по логика ;)
Напълно съм съгласна с анонимния Facebook потребител.... Много са си добре ромите... Европейският съюз ги залива с европейските средства на европейския данъкоплатец. Айде, стига вече, много Ви моля..
Айде и ти в катуните за помощи, да си живееш живота!
Ей голяма омраза, голямо нещо! И що, щото на човек все някой и нещо му е виновно, но не и той самият. Коне с капаци..
Ей, ти пък се извъди много толерантен бе. Ела до работата да те разходя малко из маалата и по някое време да те оставя да я обиколиш без мен, та да видим дали няма да си смениш скоропостижно толерантността ;)
Да видим кат вдигаш щанги и блъскаш чувала с гири как ще се справиш с горките мангали :) Евала ако после кажеш, че сам си си виновен.
Щото тия дискусии в тяхна защита в нета са доста смешни за някой, който има ежедневно взима -даване с тях.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.08.15 14:23.
28.08.15
14:27
За жена на 27 години дехидроепиандростерона е излишна добавка.
Предполагам. Но нали знаеш= само захаросани приказки за него, реших да пробвам - не е скъп и не е особено вреден. Маргарита го вземаше преди.