ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.08.15
14:29

За тия добавки приказките са като за стероидите - или в едната крайност, или в другата. Истината я знаят малко хора.

28.08.15
14:32

казано от James Hinks на 28.08.15, 14:17:

Ако си 35 годишен(най-малко) мъж ще усетиш нещата горе-долу така в зависимост от доза и моментни хормонални нива. Както и от това какво още взимаш с него.
За жена на 27 години дехидроепиандростерона е излишна добавка.

казано от Queen Cobra на 28.08.15, 14:12:

Моето ще да е фалшиво :)

Дай го насам, нека е фалшиво :)

Любимия суплемент на Сашо. :D

28.08.15
14:34

Точно :D

Gogo

28.08.15
14:34

казано от James Hinks на 28.08.15, 14:20:

Ей, ти пък се извъди много толерантен бе. Ела до работата да те разходя малко из маалата и по някое време да те оставя да я обиколиш без мен, та да видим дали няма да си смениш скоропостижно толерантността ;)
Да видим кат вдигаш щанги и блъскаш чувала с гири как ще се справиш с горките мангали :) Евала ако после кажеш, че сам си си виновен.
Щото тия дискусии в тяхна защита в нета са доста смешни за някой, който има ежедневно взима -даване с тях.

Изчаках да се доредактираш и да добавиш квото имаш още, да не се поправям и аз 15 пъти.

20 години съм живял през една улица от Столипиново. Не ги обичам, не ги съжалявам..., но толерантността си е останала.
Мнението ми е, все така, че не те са виновни. Трябва да обяснявам ли? - тъпо е. А за тия глупости с обикалянето сам или с топ файтъра на стадиона, пък въобще не ми се говори. :)

Щото и тия нападки от юзъри, като тоя фейсбук потребител, с ръце навряни в гъза и уста зейнала до немай къде, нич не са смешни. ;)

Айде днес, ако не ти е паднал много тестостеронът, ще те черпя една бира, ако ли не - кока кола зиро, нали такава пиеш. :D

28.08.15
14:36

Тия мангали така са свикнали на бой, чак се чудя. Мен ако ми плеснат шамар, ще орева света, а полиция и охранителни фирми  ги бият като празни чували и пак нямат страх, де’ба и едва ги пуснали от ареста, до вечерта пак откраднали :)
Говорихме вчера с колежки за интеграцията и жените мисля, че ако образоваме малките циганета, ще променим нещата. Но теизобщо не ги пускат на училище, всеки ден в даскало е загубена печалба от кражби, просия, проституция и пр. Влачат ги от бебета по улиците, а на 8-10 години са готови престъпници. И училище изкарват без отсъствие по документи, защото иначе ще закрият паралелките.

28.08.15
14:38

Аре де, ела си докажи толерантността ;)
Живял си, ама не съвсем в Столипиново, ами от другата страна на Ландос. Тва е като живял съм на север в Корея, ама на юг от 38-мия паралел.
Ела, аз бира не пия, но бокс мога да поиграя довечера. Хем играя с една ръка, че лявата ме боли.

28.08.15
14:58

Правя предварително проучване -  ще ми се да си продам гумените дъмбели (ще си взема композит).
2х10кг за 40лв ?
Вече не миришат - 2 години са ползвани, всичко име  ок.

28.08.15
15:18

Във Финландия са се оправили така между другото: всяка сутрин полицай пред къщата и води циганетата на училище, а вечер ги връща. Срещу помощите цигането трябва да е изкъпано, здравословно нахранено, опрятно облечено, с изрязани нокти, измити зъби, научени уроци и прочее - полицаят прави проверка, както и социалните и учителите. Ако не се спазва горното - детето да е пред катуна/къщата по горния начин, помощите се спират, детето се настанява в държавно учреждения до 18 г. и толкова. Сега май почти нямат такива, които се самоопределят като цигани.

Ама са имали малко цигани, главно от имиграция, и много желание да са напълно демократични.

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 28.08.15 15:20.

28.08.15
15:32

Да, звучи чудесно, здравословно и културно, да сложим полицай, който да събира лапетата сутрин да ги води на даскало.
Но защо ли мисля, че бай мангал ще дава предпочете да дава по 20 лв. на полицая отколкото да загуби работна ръка?
Освен това ако има 1 млн малолетни циганчета - е, това са 1 млн, не са 10 000, не са 100 000. 
Къде ще ги гледа държавата- институциите се закриха - и слава Богу!, вече има само защитени жилища?
С какви пари ще ги издържа и храни, като ги прибере в институция?

Не са 1 млн. То ако бяха 1 млн, структурата на населението при последното преброяване нямаше да е толкова зле откъм възраст. Големия проблем е не в бройката, ами в капсулирането по гетата - те реално си живеят в друга среда, други правила и закони, други нрави и т.н. Там държавата липсва и влиза само преди избори.

28.08.15
15:47

“Ама са имали малко цигани, ... .”

При нас моментът е изпуснат може би по соца, когато партията можеше да си позволи всичко без чики-рики за човешки права и т.н., но не би, вместо това предпочете да създаде гетата, че по-лесно.

28.08.15
15:49

казано от Alexander Krastev на 28.08.15, 15:44:

Не са 1 млн. То ако бяха 1 млн, структурата на населението при последното преброяване нямаше да е толкова зле откъм възраст. Големия проблем е не в бройката, ами в капсулирането по гетата - те реално си живеят в друга среда, други правила и закони, други нрави и т.н. Там държавата липсва и влиза само преди избори.

Да, така е. Високата раждаемост се компенсира до известна степен от огромна детска смъртност и много ниска продъжлителност на живота.
А капсулирането и затвореното им съществуване наистина е в основата на проблема. Обазованието само по себе си няма как да помогне, ако не се разбие “семейният” им модел и поне част от “чаветата” не бъдат извадени от средата си. Това обаче не виждам как ще стане в България.

28.08.15
16:11

Проблема е в безнаказаността.  Те са си такива - няма ли тояга нито учат, нито работят.
Няма за какво да ги съжаляваме и оправдаваме, никой не ги е спрял от работа, нито някой ги е изгонил от другите квартали и населени места, нито някой не им дава да учат - просто самите те масово не искат и не разбират за какво е нужно да го правят като може и иначе. Разбира се, че има и изключения, но те са съвсем малко.

Т. Тодорова

30.08.15
11:07

Кобре, предварително се извинявам за огромното писание на територията на дневника ти, но се изнервих, а като се изнервя, трябва да си кажа. :)

Изключения винаги има и те винаги получават моите адмирации, уважение, ръкостискане, рамопотупване и т.н. Въпреки, че не знам защо трябва да е похвално, а не нормално, че някой работи и допринася към развитието и благосъстоянието на обществото, в което живее.

По мое мнение - нищо не става от тях и необоснованата толерантност малко ме изнервя. И моето семейство много знаеше - от малка са ме учили, че всички сме хора, че циганите и черните са досущ като нас, и какви ли не простотии :D Не, че не ги зачитам като хора, но не смятам, че правата трябва да са равни, ако задълженията за мен са 1000, а за тях - никакви.

Да ви кажа кога се промениха нещата? Когато баща ми отиде да работи в Англия и вися там 5 години, та видя за каква измет става дума. Сега казва, че ако му бях довела черен от Америка, щял да го кастрира с градинарската ножица. После се върна в България и се закачи за почистващия бизнес - работи вече 10 години с ромки (които, между другото, не спират да повтарят, че са расови туркини :D).

Давам пример от работата на татко:

Подписват се с Х (!!!!), но знаят всичко за помощи, осигуровки и кредити. Не могат да четат. Работих при баща ми първата половин година и имаше една хубавица (страшно красива, чеСно ви казвам), на годините на сестра ми. Мъжът й беше дилър и сводник, и я смачкваше от бой, изнасилваше я, тя там висеше. След 10 дена вече ме командореше какво да й купувам да яде, как да й направя кафе и т.н. Все тая, викам си, тя си има достатъчно товар, ще й угаждам, да се чувства добре поне тука. Забременя от въпросния, той пак я млати. Стана ми много жал, щото съм си бащичко и й предложих помощ. Всякаква помощ - по-висока осигурителна сума, повече заплата, самостоятелна квартира, лекарски грижи за нея и за бебето - само да се разкара от там. Исках да я науча да чете и да пише, малко от малко да стане човек. Много трудоемко й се видя и вместо да приеме, избяга с някакъв боклук, за да стане к**ва в Италия. С нероденото си дете.

По телевизията: Журналистка пита циганка дали е доволна от промените - без пари в кеш, помощи в натура. “Аааа, как ши съм доволна, не, неее, не могат парата да спрат, дажи трява да гу увиличът - то се полагаа!”. На тях всичко им се полага, всичко им е бащиния.

Циганката мрънка и през 10 дена реве за пари - дай 10, дай 50, дай 100, дай 20. Твърди, че вкъщи вечерят с 3в1, защото било евтино и сладко, и засищало. 3 месеца по-късно тегли 6000 кредит, щото ще ходи на сватба - 2 за оркестъра, 4 за булката, щот са големи патрони.

Другата. Децата болни, тя болна, нямат какво да ядат, тинтири-минтири, дай дрехи, дай пари, дай ми повече работа, ДАЙ ми това, ДАЙ ми онова. Баща ми е добър и всичко им дава. По две седмици не беше ходила на работа - хората се обаждаха и губихме обекти. Баща ми не ги глобява, защото му е жал, че са бедни и децата им са гладни. На него му пука, на тях очевидно не - ако моето дете е гладно, няма да чопля семки пред блока в Столипиново две седмици, а ще ида да работя.

Третата. “Ах, бате Драго, няма да идвам на работа тая седмица, на село отивам, че татко е починал!”; Баща ми: “Как така починал, бе, Минке, нали здрав беше, какво е станало?”; Тя: “Ах, не знам, не знам, майка се обади, тръгвам, ох, ДАНО ДА НЕ Е ВЯРНО!”

Ти що имаш 9 деца, като си на 24, мари? - Ми то вкъщи ляб няма, тока спряа, тъмно и ний легнем си и ... Викам си: И к’о? Вместо да поработят, па да си пуснат тока, те си го слагат по цял ден и после чакат някой да им храни децата. Питах: За презервативи не сте ли чували, бе, Руске? Тя: Ааа, то с призватив не е хубаво.

Имам хубаво семейство - свестни родители, добър мъж, всички работим и сме съвестни граждани. Нашите си скъсаха задниците, за да си направят апартамента, ние се чудим в коя квартира да се наврем и как да си платим наема, обаче държавата строи цели жилищни комплекси за бай М. и няма дори намек за санкции, когато след 2 месеца всичко е помляно, осрано, с измъкнати дограми, облепено с опикани найлони и заринато в боклук.

Дребни, дребни примери. Мъжете им не работят - или бездействат тотално, или се занимават с неща, които не са за споменаване тук, и имат изисквания жените им да са вкъщи до обяд. Баща ми ги е направил ортаци, щото взимат пари като такива, купува им храна и напитки, докато ги кара с колата, парите им за 10 години не са закъснели с ден, а неблагодарниците нарочно му губят обектите, които не харесват и когато искат да изпросят от хората по входовете нещо, казват, че бате Драго ги държи без пари. Да не говорим за още маса цигански номера, дето се изсипват. Е, има и някоя друга свястна женица, не мога да си изкривя душата. Но рано или късно става ясно, че мангалът си е мангал.

Жал ми е за децата им, особено след едно посещение в “Найден Геров” в Изгрев, където организирахме едно работно събитие. Горките, да, стана ми много гадно - подритват ги, нямат много неща, липсва им внимание и любов, и грижа, и по принуда растат, за да се превърнат в родата си. Но за това са виновни родителите им, виновна е и държавата. Не аз или някой от вас. Ако някой ден имам възможност, бих дала шанс на ромче, но на бебе. Проговорят ли, започнат ли да разбират и да се учат от оная среда, вече са осакатени. Те и генетично са поломени, 200%, но да речем, че с много любов и труд, можеш да пожънеш нещо.

По никакъв начин не дължа толерантност на мръсни, шумни, неграмотни, неблагодарни, озлобени вандали, които всячески се борят срещу това да получат истинска помощ, разрешаваща проблемите от корен, щото с нея върви и полагането на елементарно усилие.

“Ай сиктир” е моята позиция по въпроса - с думи най-прости и разбираеми за всеки етнос в наш’та мила държава.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.08.15 13:18.

31.08.15
09:11

Нямах интернет 2 дни, но сега виждам какво мнение е дала Тодорка, уникално, защото е от първа ръка. Много е тъжно, наистина. Жал ми е и на мен, но има такива хора, на които не може да се помогне. Те не искат. Да му дадеш двор и мотика и да го оставиш да се изхранва, ще те убие с мотиката, ще ти вземе парите и няма и да те закопае.
А телефонни измами? Пфф! Какви наисвни бабички има, не  е истина, по 3 пъти се хващат.
Приятелят ми е полицай, постоянно се занимава с такива. На 10-12 години вече с досиета, изпратени във ВУИ -само по-големи дебили стават там, за нещастие.
Както и да е.

Да си се отчета, че ми е Терсене :)

28.08
Сън:  22.30- 07.00

Малко събуждане  към 5.30, но по някое време пак откъртих :) Кръводарявам.

Храна:
- 2в1
- 50 гр. протеинов кекс
- кафе със 5 гр. захар, 2 шоколадови бонбона (РД)
- 200 гр. пъпеш, 2 малки прасковки, ябълка
- 50 гр. лимецови хрупки със семена
- гурманска плескавица (говеждо, свинско) 200 гр. сурово + 50 гр. дом. хлебче със сирене
- 1 кокоска 20 гр. (захар :) )
-  свинска пържола ок 150 гр. + 2 лозови сарми с ориз - ок. 80 гр.

Без тренировка.
Движение за деня- 5 км.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 31.08.15 10:10.

31.08.15
09:17

29.08
Сън: 23.00-7.30

Храна:
- 3в1
- 2 фил. Вита със сирене и кашкавал
- сладолед ок. 100 гр.
- 3 смикини
- нес кафе със захар
тренировка
- доза протеин 30 гр.
- 1 банан
- печена скумрия ок. 200 гр.+ 1 печена чушка + 2 фил. Вита + 5 лозови сармички с ориз - ок. 200 гр., 5-6 маслини
- 1 кокоска 20 гр.

Тренировка
1. лег  3х50кг 2х56кг 5-4-4 х 60кг 2х8х50кг
2. преден клек с обръщане 5х12х32кг
3. скрипец зад врат 5х10
4. флайс от полулег 4х10х(2х11кг)
5. ромска тяга 4х12х40кг
6. гребане с дъмбел 4х10х22кг всяка ръка
7. напади на място 3х10х32кг по 10 всеки крак

Движение за деня ок. 3 км.
Резултата - брутална треска на гърдите, предните рамене и задника - усещах го като ходя :D :D

31.08.15
09:31

30.08
Сън: 23.00 - 8,30

Храна:
- 3в1
- 2 фил. Вита със сирене и кашкавал, 1 кокоска 20 гр.
- 8 смокини
- зелено кафе със 5 гр. захар (голям бълвоч е това)
тренировка
- доза протеин 30 гр.
- 1 банан
- 4 бъркани яйца, 6 лозови сармички с ориз (ок. 200 гр.), 2 кокоски 40 гр.
- печени пилешки крилца 200 гр. сурово, 1 банан

Тренировката:

1. гоблет клек с дъмбе 4х12х22кг
2. лег с раменен хват 4х10х40кг
3. набиране  на V ръкохватка 4х6
4. сумо тяга отворени встрани колене 4х10х50кг
5. раменна преса права 4х8х30 кг
СУПЕР СЕРИЯ
6. крънчове 4х15
7. обратно гребане на ТРХ от наклон 4х15

СУПЕР СЕРИЯ
8. хиперекстензии 20-15-15-20
9. рамо - повдигане на напред и разтваряне встрани 1 повт.  4х8х(2х3,5кг)

СУПЕР СЕРИЯ
10. обратни хиперекстензии за дупе 4х15
11. вдигане на крака от лег 4х15

СУПЕР СЕРИЯ
12. бицепсово сгъване едновременно 4х10х(2х5кг)
13.  кик бек за трицепс 4х10х(2х5кг)

14. глутеус ритници разни 4х15 всеки крак

Обемно, с повече талаш, но раменете гръмнаха, а дупето се доразмаза :)
Движение за деня ок. 2 км.

Гледах бай Арни в новия Терминатор.
Бива, не съм разочарована, което е добре. :) Никаква научна обосновка на ставащото, заиграване с парадоксите на пътешественика във времето, но термини като квантов  в устата  на Арни - не , не мога да го възприема. :D :D
Има доза самоирония в стария човек, но мисля, че му стига толкова екшън. Нека започне да играе мъдри бащи, дядовци, президенти :)

31.08.15
09:55

казано от Queen Cobra на 31.08.15, 09:11:

Да си се отчета, че ми е сертене :)

Терсене?

Gogo

31.08.15
10:03

Серт е нещо :Д

31.08.15
10:10

Da, терсене :) Не ме свърта, неудобно ми е. :)

Лежанката- 5х60кг къс лост
Скромно, просто поддържам ниво. Може би щях да изкарам и трите серии по петици, но ме достраша.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 31.08.15 10:11.

Gogo

31.08.15
10:15

Браво! Не като повечето жени, от положение на свещ, с амплитуда, с дължината да не казвам на кое..
А да те е страх, при положение, че има някой зад теб...

31.08.15
10:27

Благодаря, Гого. (bow)
Аз така си вдигам, не съм се научила на мост. Според гаджето, ако направя мост, ще дръпна 5-10 кила на макс, но това са толкова безполезни напъни, искам да си вдигам само на гърди и  без чийт.
И по-добре може, преди по-натисках, но сега веднъж в седмицата максимум вдигам от лег , а по -силово на 1-2 месеца.
Ами страх не е точно, по-скоро тревога  - заради напъването, пазя си очите от повишаване на налягането (поне се старя де :) ) че са неблагонадеждни :D

Gogo

31.08.15
10:42

Мда, познато ми е.. Едно време, в откритите тоалетни, клекала на казармите, когато все още ги имаше... Младите войници след едноседмичен запек наредени един до друг и напъват ли напъват... Старият се подпрял на колоната и вика: Внимавай, да не ти изскочат очите! :Д :Д

Не съм сигурен, че от тежест за 5-ца на лежанка, би могло да се получи такова налягане, но щом си го преценила и го усещаш така.. Все пак, очите са си твои.

Мнението беше редактирано от Gogo на 31.08.15 10:42.

31.08.15
11:05

31.08
Сън: 23.00 - 6.00

Трябваше да ставам, няма как.

Храна:
-3в1
- 2 бъркани яйца
- 2 фил. Вита с кашкавал, 1/2 кафе със сметана и 5 гр. захар
- 7-8 смокини
- 1 печено пилешко бутче, 1/2 от кафето, 1 шоколадов бонбон Сушард
- картофено пюре с броколи и сметана 100 гр., боб на пюре 150 гр.
- 1 фпх + 100 гр. гръцко сирене (овче и козе)
- домашен хляб с лимец 150 гр, с маслоооо поне 30 гр.  :)

Кръводаряването свърши. :) След силова тренировка буквално спира за целия ден. НЕ знам дали е полезен ефект или не.
Изхвърлих ДХЕА то. Последното бях изпила в четвъртък . През 2013 ми подейства по същия скапан начин - в следствие на което предприех и високомазнинна диета, уплаших се, че съм затлъстяла.
Не мога да преценя вода или сланина съм качила. Предполагам, че е течност. Буквално за 10 дни се раздух, само 2 кг са, но не си влизам в дрехите. ОТВРАТИТЕЛНО усещане е. Не виждам да имам 15 000 ккал излишък за миналите дни, дори въглехидратите бяха по-малко от обичайното. Пък и за последните 3 седмици имам по 6 тренировки на седмица, повечето силови.
Както и да е, мисля, че ще си вляза във форма, но категорично потвърдено - НЕ  ми влияе добре.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 31.08.15 19:51.

И аз от една седмица се чувствам по същия начин, а даже не съм пила нищо. :D

Цикли.. всеки път протича различно. :D

31.08.15
11:39

Не, Рони, цикъла си е Цикъл - малко се подуват гърдите, малко се подува корема - но като текне, водата спада. :) Всеки път протича еднакво цикъла, културно си идва и отива, нямам проблеми.
Сега виждам едно очебийно раздуване от няколко дни , хората около мен забелязват даже, а в дрехите не влизам, не мога да си закопчая панталони, ризи, един тумбак се е надул, отвратително. Абсолютно същото стана предишния път с ДХЕА то но да се ева, рекох да не го изхвърлям, че съм дала пари.

Виж, че има желаещи за него. Подарявай! :D

31.08.15
19:50

31.08
Без тренировка.
Движение за деня 4 км.

Бая зор миналата седмица, 6 силови, а последните 2 дни се разглобих. Утре ще раздвижа.

Опекох хляб -УНИКАЛЕН !!!
С всеки път напипвам все по-добре нещата.
С пълнозърнесто пшенично био брашно 500 гр. + пълнозърнесто брашно от двузърнест лимец 250 гр. Без мая, сода и пр. глупости.
Прибавих кофичка кисело мляко 400 гр. 3,6 % вместо вода, замесих - и готово. Сплескани питки за по-добро изпичане.
Не, не е пухкаво меко хлебче, а а страхотни хрупкави питки по ок. 150 гр.  всяка. Доволна съм.
Изядох едната, намазана с масло веднага. Даже пареше :)

01.09.15
10:45

01.09
Сън: 22.30-6.45
+ ок. 30 мин след работа

Можеше и по-рано да заспя, но ... филми :)

Храна:
- 2в1
- дом. хляб 70 гр. + 70 гр. моцарела , 1 шок. бонбон (много РД, много нещо тоя месец)
- 3 малки прасковки
- домашен хляб  70 гр. + телешка кайма 200 гр. (суровотегло)
- кафе със сметана
- кремче от 200 гр. кисело мляко, 5 суп. лъж. овес, 150 гр. пасирана ябълка и 15 гр. протеин
тренировката
- домашно доматено пюре с босилек и чесън ок. 200 гр. + 100 гр. гръцко сирене (овче и козе) + 70 гр. домашен хляб , 1 кокоска 20 гр.
- 50 гр. бадеми

Пуснала съм обява за дъмбелите. Хубави са и вършат работа, но ми трябват по-стабилни, които могат да се надграждат.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.09.15 07:11.

01.09.15
20:09

Скромно раздвижване днес, оставих се да заспя след работа и после не можах да се освестя, явно ми беше паднало кръвното и ми причерняваше. Все пак покрих стандартното без напъване. Утре - повече извращения :D :D

01.09
ТРИСЕТ
1. набиране подхват 4х5
2. лицеви опори 4х10
3. сумо клек с пудовката 4х10х33кг
ТРИСЕТ
4. флайс от лег 4х12х(2х10кг)
5. римска тяга с пудовката 4х10х33кг
6. крънчове 4х15

Движение за деня 3 км. (по обед рових из секънд хенда до нас :) )
Пране и простиране :)

В “Марешки” нямат лентички за Ph, чудно :) Не ми се ходеше в друга, но ще си взема и ще меря вода, телесни течности, а-у :)

02.09.15
12:42

02.09
Сън: 23.00 - 7.00

Мълии, едвам отлепих :)

Храна:
- 2в1
- 30 гр. лешници
- дом. хляб 70 гр. + моцарела 70гр.
- 3 малки прасковки
- 7 смокини
- варени зеленчуци 400 гр. + телешка кайма 200 гр. сурово тегло + дом. хляб 70 гр.
тренировката
- 100 гр. краве сирене + 70 гр. дом. хляб + доматено пюре с босилек  , 20 гр. млечен шоколад (един и същ от 6 месеца, имам 150 гр. и още не е свършил)
- 1 банан преди лягане

Занимавам се цели 3 дни с една идиотия на работа - за 1 страничка текст ...

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.09.15 07:18.

02.09.15
20:19

И днес изтиках едно тренче- доста прилично, между другото :) Краченцата минаха отред, че най ми е зор при тях.
Но ми е едно такова  ... умряло, нямам ищах, подозирам, че е заради храненето между  16.30-17.00 часа последните 2 дни - твърде обемно и калорично е, после към 18.00 ми се доспива, вместо дотренирва.
Но ще натъкмя нещата :)

Сутринта директорът като влезе в 8,30, та до 10 вися при мен , не можах да закуся (headbang) Поне да имаше смисъл ...
Гризнах шепа лешници докато той пушеше и трябваше да продължа работа - не в моята стая , където е храната, за съжаление :) и така ядох чак в 12 (swear) Стомахът ми така замърка от глад!
По обед пак ми “изядоха” почивката и не се разходих (tmi)
Поне след това се самоосвободих и не си дадох никакъв зор до края на деня. :D

02.09
1. напади на място 4х10х24кг по 10 всеки крак
2. тръстер с щанга 4х10х24кг
3. лицеви опори раменен хват 4х10
4. скок колена към гърди 4х10
5. глутеус мост с тежест 4х10х24кг
6. сумо тяга с една ръка с пудовката 4х20х33кг по 10 с всяка ръка

Движение за деня ок. 3 км.
Малко чистене :)

03.09.15
10:54

03.09
Сън: 22.30 - 6.30

Заспах без да си измия зъбите даже. Едвам отлепих към 6.30 , но нямаше смисъл да заспивам пак до аларма.
Много ми се спи, трябва ми още 1 час към това.

Храна:
- 2в1
- дом. хляб 70 гр. + моцарела 70 гр. , 1/2 кафе със сметана и стевия
- варени зеленчуци (броколи, карфиол, морков) 300 гр. + 200 гр. пушен бекон + 50 гр. хлебче с маслини (*купешко)
- огромна круша- средно 400 гр.
-1/2 от кафето
- 1 банан
тренировчица
- салата (домат 400 гр, краставица, орехово масло) +100 гр гръцко сирене (овче и козе) + 100 гр. бяла риба + мазни печени  картофки :) ок 200 гр.
- ликьор от личи 50 гр. (20 % алк, скромно) :) :)

Така...
1. Имам си крачкомер - от вкъщи до службата е средно 1400 крачки (+200/300 зависи от пътя). Иначе като разстояние е километър и малко (1,2 км). Минато 4 пъти на ден, са приблизително 5 км и 5600 крачки.
Малко е, но живея наблизо, 10-15 мин макс.

Крачкомерът отчита всеки крак. :) От колега разбрах обаче , че при военните и изобщо при ориентиране с карта се отчитала 1 крачка с двата крака, демек двойна :) Значи много малко се движа.

2. Безквасните ми питки - никак не хващат око, но почти ги ометох  -  а бяха над кило :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 04.09.15 07:03.

03.09.15
12:56

казано от Queen Cobra на 03.09.15, 10:54:

Сън: 22.30 - 6.30
Много ми се спи, трябва ми още 1 час към това.

Съсел... :D

03.09.15
13:14

Абсолютно!!!
Просто  Обичам да спя, обичам всеки етап от спането : тежестта на клепачите,  които вече не те слушат, сладката топла умора, която те притиска в леглото и  нямаш нито сили, нито желание да се противопоставиш,. гушването в чаршафите, заравянето на лицето във възглавницата - особено мека и ароматна,  усещането как всяко мускулче в тялото се наглася към дюшека и омеква,  самото сънуване- такива богати, наситени и живописни сънища сънувам, бедна ви е фантазията :) , а после сутрин - полусънното състояние, в което хем сънуваш, хем знаеш, че е сън, излежаването в топлите завивки - обичам да се събуждам 20-30 мин. преди аларма и да полежа и фантазирам :)

Това е Удоволствие с глсвно У!

Нервак, чакам предложения за изкукали писания!
Скоро -днес свършвам Екзополитиката на инж. член кор.на МАИ при ООН Стамен Стаменов - уфолога :D :D :D и искам да продължа с усещането са саморъчна бавна напоителна дълбока лоботомия :)
Без свян признавам, че 11 000 камшика беше интересна и възбуждаща, макар да не споделям практикуването на сексуалните практики , описани в нея, забелязах дори, че има доста политически намеци и философски идеи но се загубиха на фона на якото мушкане :)

03.09.15
20:19

(headbang)
Тъкмо се чудих кое от всички умотворения е най-интересно, а то имало резюме към края :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.09.15 20:21.

03.09.15
20:32

Днес очаквано треска на дупЕто и бедрата от вътрешната страна, но чудно защо имам зверска треска на трицепсите?! Боли ме цялата горна част на ръцете като натъртена, а правих само лицеви опори. Затова днес реших да не ги мъча никак.

03.09
1. набиране надхват 4х5
2. преден клек с дъмбели 4х15х(2х10кг)
3. набиране подхват 4х5
4. гребане от хоризонтала с дъмбели 4х15х(2х10кг)
5. набиране подхват 4х5
6. крънчове 4х15
7. глутеус ритници разни 4х15 всеки крак

Движение за деня 5 км.

04.09.15
08:55

Преди /след :D :D :D
Така де , обратното :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 04.09.15 09:02.

04.09.15
09:08

Нали се сещате, че това е в рамките на 2 дни :D

04.09.15
09:56

След като си въобразявах, че знам почти всичко в сферата на уфологията и конспиратологията, че зная всичките 11 планети  - и Фаетон, и Нибиру и пр., вчера вечерта бях повалена от разкритието, че живеем в БИНАРНА  слънчева система и нашата звезда, Слънцето, си има близнак- кафяво джудже и това е потвърдено от НАСА.
Тая звезда хич не се виждала, защото е тъмна и много далече, разбира се, но най- безнаказано си лети из Облака на Оорт и запраща навътре комети и стероиди  :) и няколкото масови измирания, както и унищожението на Атлантида са нейно мерзко дело.

Комент? :D :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1