.... запраща навътре комети и СТЕРОИДИ :)
Комент? :D :D
Наистина ще бъгнеш☺
04.09.15
10:11
То накъде повече!
Не мо’а се запра :)
Ма всичкото в една книга бе, то текло, текло, па преляло, да ти кажа :) И струва 22 лв. и хората я купуват!
Ташак си мислите ама той света наистина свърши 2012. Сега се движи по инерция. :D :D
04.09.15
11:10
04.09
Сън: 23.00 - 6,30
То как да заспиш при такива разкрития :) Едвам отлепих, спя като съсел наистина .
Храна:
- 2в1
- дом. хляб 70 гр. + моцарела 70 гр.
- кафе със сметана и стевия
- салата (домат 400 гр., краставица, орехово масло, сок от лимети) +100 гр. гръцко сирене (овче и козе) + 50 гр. маслиново хлебче
- кремче от 200 гр. кис. мляко + 2 кокоски 40 гр. + 15 гр. протеин
- 1 бонбон Сушард
- 200 гр. пилешки гърди + 200 гр, печени мазни картофи + 2-3 лъжици сладка горчица (със захар :) )
- 50 мл. плодов ликьор
“Сравнителните” снимки са добри, а ? :)
Е тоя ликьор от личи е уникално вкусен и сладък , с много лед, просто идеално се получава. (d)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 04.09.15 20:55.
04.09.15
11:53
Бе остави се, направо се уплаших цялата минала седмица - с тоя корем на бременна в пети месец :) Ужас некакъв!!!
Убавата снимка е от вторник, почнах да си връщам човешкия изглед. Разликата е само някакъв един килограм ...
04.09.15
19:49
04.09
Без тренировка.
Движение за деня - 4 км.
Мръзел !!!
Една снимчица, дето добре се е получила. Сланинките ми изглеждат почти като мускули :D :D
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 05.09.15 10:11.
05.09.15
14:04
Battlestar Galactica - страхотно шоу, страхотно! Бях гледала 3-4 епизода преди мнооого години , даваха ги в 23.30 за нещастие и не можех да ги следя.
Изгледах последния епизод онзи ден и много съжалявам, че свърши!
Първи и втори сезон се развиваха бавно, но четвърти, уоу! Креативни идеи, добри актьори! Вече съм голям фен на сериала.
Някои запомнящи се моменти:
Brother Cavil: In all your travels, have you ever seen a star go supernova?
Ellen Tigh: No.
Brother Cavil: No? Well, I have. I saw a star explode and send out the building blocks of the Universe. Other stars, other planets and eventually other life. A supernova! Creation itself! I was there. I wanted to see it and be part of the moment. And you know how I perceived one of the most glorious events in the universe? With these ridiculous gelatinous orbs in my skull! With eyes designed to perceive only a tiny fraction of the EM spectrum. With ears designed only to hear vibrations in the air.
Ellen Tigh: The five of us designed you to be as human as possible.
Brother Cavil: I don’t want to be human! I want to see gamma rays! I want to hear X-rays! And I want to - I want to smell dark matter! Do you see the absurdity of what I am? I can’t even express these things properly because I have to - I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language! But I know I want to reach out with something other than these prehensile paws! And feel the wind of a supernova flowing over me! I’m a machine! And I can know much more! I can experience so much more. But I’m trapped in this absurd body!
In our civil war, we’ve seen death. We’ve watched our people die. Gone forever. As terrible as it was beyond the reach of the Resurrection ships, something began to change. We could feel a sense of time, as if each moment held its own significance. We began to realize that for our existence to hold any value, it must end. To live meaningful lives, we must die and not return. The one human flaw that you spend your lifetimes distressing over… Mortality is the one thing… Well, it’s the one thing that makes you whole.”
Perfection. That’s what it’s about. It’s those moments. When you can feel the perfection of creation. The beauty of physics, you know, the wonder of mathematics. The elation of action and reaction, and that is the kind of perfection that I want to be connected to.”
Саундтракът е страхотен, обичам такъв ритъм, слушах го 70 епизода , без да разбера за какво става дума, а се оказа, че песента е на санскрит :)
Om God
bhur bhuvah svaha Giver of all life, remover of all pain and suffering, giver of all happiness.
tat savitur varenyam That being of light, I come to you.
bhargo devasya dhimahi Remove my sins the light of all that is good and let us focus on this.
dhiyo yo nah prachodayat Guide my soul on the path of light.
Battlestar Galactica - страхотно шоу, страхотно!
И аз съм на същото мнение. За мен си остава един от най-добрите научно-фантастични сериали, които съм гледал. Актьорската игра беше на много високо ниво. Подсети ме да го гледам отново, че съм го позабравил в детайли.
Мнението беше редактирано от I`M на 05.09.15 14:51.
Не съм гледала сериала, но ме заинтригува, че използват гаятри мантрата по такъв начин. Аз я обожавам, но в по-традиционен аранжимент. Непременно ще потърся сериала да видя за какво иде реч. И да вметна за снимките - изглеждаш много по-пропорционално от старите ти снимки, на които май си и с доста по ниски килограми. Ханшът ти е много женствен и с развиването на раменете си го уравновесила добре. А талията тепърва ще търпи промени
05.09.15
18:51
Meрси за включването, Yukki. :)
Мииии.. сега ще се изложа, но не знаех, че е мантра. :)
Не знам дали ще ти хареса сериала, първите 2 сезона за много, ама много мудни, трети и четвърти обаче ускоряват мега яко - за разлика от останалите сериали. Фантастика за хора и клонинги , малко фантастика, малко наука, много емоции и действие. Според някои мнения на фенове е “анти-научен”, в крайна сметка “побеждават” вярванията и човечността.
Една от най-добрите страни на сюжета е, че няма главен герой , всеки изиграва някаква силна роля - актьорската игра е много добра, наистина. Няма добри и лоши характери - всеки преминава през целия спектър на добро и зло. Някои имат уникално развитие. На моменти е толкова брутален, на моменти страшно човешки ...
Бе... доста добро :)
След сезон 3 изтегли BSG RAZOR а някъде в сезон 4 - BSG The PLAN игрални, които допълват сюжета , иначе се губи доста от преживяването.
05.09.15
19:18
05.09
Сън: 22.30-7.45
Ох, на батя :) Потъркалях се още 20-30 мин де :)
Храна:
- 2в1
- 150 гр. дом. хляб + 150 гр. моцарела
- 3 малки праскови
- шейк от 1 банан + 15 гр. протеин
- 1/2 бананово-овесено-кокосова плескавица :)
тренировчица
- 2в1 студено
- 200 гр.печени пилешки гърди, 300 гр. (сурово тегло) варени зеленчуци - карфиол, морков, броколи , 200 гр. печени картофи
- 100 мл. ликьор ...
Голямото чистене и пресаждане на цветя сутринта.
После уж по обед зала, ама стана 3 часа. Едно ми беше умряло,з аспало, само да легна на дивана и ще отнеса. Ниско кръвно. Мерих го 6 пъти по 3 на всяка ръка, за по-сигурно - имам едно завещано апаратче на батерии :) средно около 100/60, пулс под 60.
През работните дни не го усещам, задачи, стрес, а-у, обаче почивните нямам работа и напрежение и се разплувам на дивана и имам чувство, че ме е пребил някой - не мога да се събера да стана да свърша каквото и да е, камо ли да тренирам.
Моята скромна джунгла. До началото на годината бяха 4-5 мънички саксийки, сега е ужас безподобен :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 06.09.15 15:44.
05.09.15
19:43
Днес отидох до старата зала- направили са я 3 лв, де’ба!!
И защо- докарали са 3-4 “нови” машини трета употреба + са боядисали. То така вече няма файда - и гейската зала на центъра ми излиза 3 лв, а е по-поддържана, по-близо и има хубава баня.
Днес предният клек - слабо - поддържах формата, ма с голям зор. Китките ми стават по-гъвкави, без да правя нещо специално.
Иначе голяма сила на тягата- можех поне 2 повторения отгоре, но си пазих аванс, че отдавна не съм вдигала и ще ме сецне здраво треската утре.
Гърдите ок, не рискувах с 20 кг, предпочетох да ми е комфортно, гърба у нас го товаря с набиране и свободна тежест, тъй че пое 2 машини тоя път. Плочките май са по 7 кг, е;ба ли ги, не е реална тежест, разбира се, но си ги подобрявам.
Пудовките там дето уж са 32кг ми изглеждат на вдигане по-леки по моя 33 кг топуз- бая лесно вдигнах едната и я държах и по-малки са като обем. Ако пак отида, ще проверя по-добре.
05.09
1. преден клек 2х30кг 2х40кг 2х50кг 2х5х55кг 2х5х50кг 5х40кг
СУПЕР СЕРИЯ
2. полулег с дъмбели 4х12х(2х18кг)
3. чуково гребане на машина, 2 ръце успоредно седнала 4х8х 9 плочки (най-добро досега 10 плочки)
4. сумо пауър тяга 3х60кг 2х70кг 2х80кг 2х5х90кг 2х5х80кг 10х60кг
СУПЕР СЕРИЯ
5. избутване на машина за гърди седнала (2 широк хват/ 2 успореден хват) 4х10х 8 плочки
6. чуково гребане на машина с 2 ръце успоредно седнала (друга) 4х8х 8 плочки
СУПЕР СЕРИЯ
7. суинг с една ръка с пудовка 3х20х16кг по 10 с всяка ръка
8. разгъване за предно бедро 3х10х30кг (лека машина)
9. раменна преса с дъмбели седнала 3х10х(2х14кг)
10. хеликоптер с дъмбели 3х6х(2х14кг)
Движение за деня 2 км.
Чистене , пране, цветя :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 05.09.15 19:47.
Ония снимки, на които ти стърчаха ребрата :-))) А талията имах предвид, че може да порасне, после да спадне. . . такива работи :-))) Филми в които няма изявени добри и лоши герои са ми много по -реалистични и определено ми харесват.
05.09.15
20:16
А, това беше обречен експеримент, които просъществува около 6-7 месеца. После апетитът надделя. :D Разликата е 5 кг, но бая си личи. Общо взето това са силните ми страни, а не “пресата” :)
http://shapie.bb-team.org/queenkobra/photos/22906
http://shapie.bb-team.org/queenkobra/photos/22904
05.09.15
20:48
Чанинг Тейтъм беше такъв сладникав готин свеж пич, а сега е станал стероидно животно ...
Тая шия не е от ... пилешко филе :)
http://a1.files.biography.com/image/upload/c_fit,cs_srgb,dpr_1.0,h_1200,q_80,w_1200/MTE4MDAzNDEwODUxNDk3NDg2.jpg
06.09.15
11:28
06.09
Сън: 23.00-7,45
+ ок. 40 мин. привечер
Много добре.
Храна:
- 2в1
- 1/2 бананово-овесено-кокосова плескавица :D
- 3 малки праскови
- 90 гр. хляб с чушки + 40 гр. топено сирене
- 1 банан
- печено свинско (200 гр. сурово) + 60 гр. хляб с чушка и зехтин + 40 гр. топено сирене + 1 сладолед на клечка 80 гр. (25 гр. захар)
- таратот с 200 гр. кис. мляко 4%, краставица и варена царевица ок. 100 гр. :) + 2фпх с масло и пипер
Прасенцето трябва да се захранва, ей :)
Малко кулинарни шедьовЪри :
1. Към банановите палачинки прибавих пресен настърган кокос - стана БОЖЕСТВЕНЯРСКО, хора :)
Направила съм си 5 -от 10 яйца. 5 банана, 150 гр. овесени ядки, 1/2 кокос
Уж за седмицата, но май няма да изтраят неизядени
2. Пълнозърнести питки със зехтин, чушки, домати и босилек ...
Всъщност е хляб без вода :)
500 гр. био брашно
3 пасирани червени чушки
1 пасиран домат
1-2 супени лъжици сушен босилек
зехтин колкото поеме :) - ок. 50 мл. вътре в тестото и по 1 лъжичка намазване на всяка питка
НЕЧОВЕШКО е, просто едвам го извадих и изядох едно ...
Малко са се размазали снимките, но нямах търпение да направя други :)
И едно балансирано хапване :) Картофите са печени, споко :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 06.09.15 20:36.
06.09.15
11:35
Ох, трибоецът ми ще се пусне на 83 кг тази година - да не пречел на хлапетата от отбора, че много хора ставали в категория... А той няма и 74 кг лично тегло, язък, излагация ще е тоя път, няма да стигне до медал.
През работните дни не го усещам, задачи, стрес, а-у, обаче почивните нямам работа и напрежение и се разплувам на дивана и имам чувство, че ме е пребил някой - не мога да се събера да стана да свърша каквото и да е, камо ли да тренирам.
Ей, Кобре, направо ти завиждам за почивката в почивните дни (благородно :)) Аз ставам сутрин и първата ми работа е след като си направя кафе, да отворя компа, да видя какви мейли и задачки ме чакат.
Как само искам да имам някои почивни дни, от време-на време...
Радвай се на почивката и мързела (sun)
О, върховни шедьоври! Картофките са страшно съблазнителни, а щом не са и пържени—би ли споделила метода?
Предполагам ги нарязваш като за пържени и ги печеш, но колко време и с каква мазнина и какви подправки?
Ох, трибоецът ми ще се пусне на 83 кг тази година - да не пречел на хлапетата от отбора, че много хора ставали в категория... А той няма и 74 кг лично тегло, язък, излагация ще е тоя път, няма да стигне до медал.
Явно не го храниш достатъчно! Засрами се!
06.09.15
15:42
Ах, Боби, той е като прасето в “Господин за един ден” - не качва. Или поне не качва мускул. Гледам как хората се напомпват о нацепват, моя само се замаже малко с 2-3 кила отгоре и нищо :) Максимум 77кг е ставал , но не мога да го гледам, пък и голям зор с категорията :) А не е като да кажеш, че не тренира. Даже мисля, че от много зор не става да качи.
71-72 кг е идеален и по Уилкс ще ги бие :)
Сега след 5 седмици пълна почивка, почна да кляка с 20 кг и тяга с 40 :D Лека-полека, да не се травмирал пак- възпаление на сухожилия имаше, да му имам търпението!
Не признава никакви методики, програми и не е тренирал никога с треньор. Само по усет. Щом така успява да кляка на 200-210 и да дърпа 260-270, мисля си колко ли може да изкара със специализирана подготовка. (Па ако зазоби не ми се мисли, но дума не дава да му споменавам.)
Зозо - това е то- държавна работа :D :D Стане ли 17 часа, заключваш кабинета и това е - докъдето си я свършил, тя утре пак е същата. След работа, уикенди и отпуски - работя само върху себе си. Почивам си и се възползвам максимално, не ми бери грижа. Но пък за това удоволствие, получавам ПЪТИ по-малко от теб - не се оплаквам, така съм си доволна. Опитвала съм друг тип работа по-ангажираща и динамична, за щастие - за кратко , не е за мен. Изкрейзвам буквално и се разболявам, цикълът ми се нарушава. Предпочитам 500 лв и спокойствие :)
Кико, картофи като картофи - малко масло и това е. Не ме бива с подправките, сол не ползвам, предполагам черен пипер ще е ок. Всичко пека към 20-30 мин, в една мини фурна - на размер като микровълнова, но в голяма, времето е 2-3 пъти повече. Примерно тавичка свинско ок. килограм е опечена за 25 мин, а майка ми в голямата фурна пече пържолите по 2+ часа.
Супер скапана готвачка съм, но на мен си ми харесват и всичко си изяждам :)
Дори не знаех, че може да се опече така тесто, ама имах 3 оклюмали чушки, викам - пари са давани, ще се изядат. А то тестото се замеси много добре, жилаво стана, и толкова ароматно!
Да призная, като сложиш зехтин или краве масло, ВСИЧКО се яде.
Купих си още 3 пакета от немското био брашно. Не че не био-то не е хубаво, но да заредя, докато има евтино.
О, мерси. Не се бях сетила, че масло може да им се сложи, аз викам—сигурно много олио, някакви подправки, специална техника на печенe, щуротии. Значи само с масло—днес, ако сколасам да готвя, точно това ще си направя—печени картофки с масло.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 06.09.15 16:12.
06.09.15
20:17
Ще я възстановя по спомени доколкото мога, МАМКА МУ ! :) (headbang) (swear) (headbang)
06.09
Two Hand Swing с една ръка -по 15 с вс. ръка х10кг
Two Hand Upright Row с 1 ръка заради дъмбела -по 15 с вс. ръка х10кг
Squat to Rotational Press—15 х10кг
2 Hand Bicep Curl - 15 х10кг
1 Hand Clean -по 15 с вс. ръка х10кг
Tactical Lunge -по 15 вс. крак х10кг
1 Hand Tricep Kick Back с 2 ръце -по 15 х10кг
1 Hand Swing -по 15 с вс. ръка х10кг
1 Hand Press - -по 15 с вс. ръка х10кг
1 Hand Racked Squat -по 15 с вс. ръка х10кг
1 Hand Neutral Row -по 15 с вс. ръка х10кг
Alternating Halo to Waist крънчове 15
Romanian Deadlift -по 15 2х10кг
1 Hand Supine Row -по 15 с вс. ръка х10кг
Squat to Forward Press -по 15 х10кг
1 Hand High Pull -по 15 с вс. ръка х10кг
1 Hand Swing Snatch -по 15 с вс. ръка х10кг
2 Hand Tricep Extension -по 15 х10кг
Alternating Swing -по 15 с вс. ръка х10кг
2 Hand Front Raise -по 15 х10кг
1 Hand Clean and Press-по 15 с вс. ръка х10кг
1 Hand Bicep Curl -по 7/8 с вс. ръка х10кг
2 Hand Sumo Squat-по 15 с вс. ръка 2х10кг
Windmill Top Position без тежест
Reverse Woodchop R-L -по 15 х10кг
Lunge to Knee Lift без тежест -по 15 с вс. крак
Reverse Woodchop L-R -по 15 х10кг
Suitcase Deadlift -по 15 с вс. страна х10кг
Windmill Bottom Position без тежест
Side Bend -по 15 с вс. ръка х10кг
*** На земята ***
Kettlebell Wipers крънчове 15
1 Hand Decline Press -по 15 с вс. ръка х10кг
1 Leg Hip Extension to Press с 2 крака 15
Oblique Twist 15 на страна
Pullover to Toe Touch -по 15 х10кг
Ab Cycle
1 Hand Decline Press -по 15 с вс. ръка х10кг
Движение за деня- 4 км.
Чистене :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.09.15 09:48.
06.09.15
20:28
Забравих да спомена, че днес съм пълен гипс + зверска треска на бедрата. Дано днес с това леко раздвижване се поправят.
06.09.15
20:54
Препоръки за екшън фантастика:
Limitless / Високо напрежение (2011) - УНИКАЛНО ДОБЪР ФИЛМ, давам му поне 8 от 10
Source Code / Първичен код 2011 - повече трилър, но си струва
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 06.09.15 21:00.
Като стана дума, мога да ти препоръчам от този жанр (пак такива ‘mindblowing’ се водят) - Inception, predestination, fight club. Ако някой си пропуснала :) А и Memento и Shutter island забравих. :)
Мнението беше редактирано от Дuд0 на 06.09.15 21:03.
Ех, Ралица се казвам, много съм поласкана да видя моята тренировка в този култов дневник! (blush)
Alternating Halo to Waist е това, на кооето аз му викам “ореолки”. С пудовката с две ръце кръг около главата, после надолу до кръста косо към едната страна, после—съответно към другата.
Wipers е като махало, но и с крака. Пудовката се държи с изпънати ръце и се “мята” наляво и дясно, а краката, изпънати се движат в обратната посока на ръцете. Получава се на вид нещо като чистачките на кола, от там мисля, че идва името.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 06.09.15 21:19.
07.09.15
09:40
Уф боже, гледай сега какво стана- истрих си тренировката без да искам Мамка му !
07.09.15
09:41
Тъй, не исках да коментирам преди да пробвам тренчето.
Субективното ми мнение е , че не си струва парите- колкото и да струва. Получава се добро раздвижване и изпотяване, но нямам някакво особено мускулно натоварване. Може би защото ползвах малка тежест. Кико не спомена , че трянва да са с еднаква тежест и не мисля, че могат да бъдат - как ще сравняват кик бека с гребането и тягата, не знам. Най-вероятно трябват 2, а най—добре 3 бр. тежести.
Предполагам, ще я завъртя още 1-2 пъти с адекватни тежести и бройки и пак ще се изкажа. Може би ако се прави всеки ден поне 4-5 дни седмично ще се получи “натрупване” и силово натоварване.
Сами по себе си упражненията са добри, но нищо не мога да кажа като подредба - не схващам замисъла на това да направиш по една серия от 40 различни упражнения, без оптимално да натовариш нито един мускул.
1. Няма нито едно упражнение за гърди! Евентуално пресата от пода, но 1 серия преси са далеч от оптимално, да не говоря качествено натоварване. Да бяха сложили по 1-2 вида лицеви опори така от кумова срама.
2. гръб- липса на полезно натоварване- 2 серии гребане -тц, далеч от нужното за такъв голям мускул. Евентуално за гребане с една ръка ще ми трябват 20 кг тежест.
3. крака - тук се появяват полезни упражнения - сумо клек, клек с преса, напади, клек в рак позиция - но, разбира се по 1 серия - общо взето 4 серии за крака. И о боже! 1 единствена серия румънска тяга! Тук също тежестта за мен трябва да е поне 16-20 кг, макар че нормалните жени имат по-тренирани крака от мен и ще ползват по-голяма тежест.
Печелят ми адмирациите за страничната куфарна тяга - тя е много добро упражнение, за което не се бях сещала и го добавям към треновете си.
Squat to Rotational Press хич не ме грабна, прилича на извратен тръстер, може би понеже го правих за пръв път, не виждам предимствата пред обикновения гоблет клек с преса или тръстер.Освен да си сецна кръста. Добре, че е само 1 серия.
Поне се насуинговах доволно. Това е единственото упражнение, което е в някакъв приличен обем в тренировката. С пудовка би се получило добре, предполагам 16 кг или 20 кг за 15-20 суинга.
4. рамена - е тук бая са се постарали - има доста обем за тази част на тялото. Хай-пулове, преси, повдигания напред, обръщания и пр.
Струва ми се странно това претоварване на раменете особено предните глави и подценяване на гърдите и гърба. Ако използване дори само 14 или 16 кг пудовка тук ще се получи доста доста сериозна интензивност, да не кажа, че едва си го представям за едноръките упражнения.
5.корем -има обем, има разнообразие. Отново коремът поема основна част от програмата, повече от краката , гърба и гърдите (за които просто няма) , взети заедно.
Неясно защо е този дисбаланс.
6. ръце - WTF правят тук ? Кик бека и едностранното сгъване пък са далеч от полезни в една кръгова тренировка - според мен.
Windmill Top Position
Windmill Bottom Position
Това упражнение го знам като едно - мелница. Пробвах го без тежест, защото рискът да се пречукам дори с 10 кг беше голям. Може би е полезно , ще го разучавам. Ако някой ми обясни как се разделят горната и долната позиция, черпя.
Тъй ... Туй са си мои разсъждения. Да си ги имам записани за поколенията.
Надявам се Ралица или който и да е да не е засегнат, че му плюя програмата.
Не твърдя да съм специалист по физиология, инструктор или пр. , но като цяло ми се струва небалансирана. А това сериозен недостатък.Ако се прави само това, мисля, че ще се получи и функционален дисбаланс.
Определено ще я пробвам пак като вид кардио. Но ако някой иска доволно натоварване, нека опита 5-6 кръга от любимия ми комплекс набирания, лицеви и клекове. Или “кръгова” с клек, преса над глава, лицеви, гребане и тяга. С 1 пудовка може да се направят страшни неща!
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.09.15 19:17.
07.09.15
19:15
Да знаете, че държавната служба е голям т’шак. Продължихме с безполезната дейност и днес и то след края на работния ден. :) А утре вече ще е баш зора.
07.09
Сън: 23.00 - 7.50
Уф, как не ми се ставаше.
Храна:
- 2в1
- 1 овесено-кокосово-бананова плескавица
- 1 голяма круша 300+ гр.
- дом. хляб с чушки и зехтин 80гр. + 30 гр. топено сирене + 100 гр. бяла риба минтай
- кафе със сметана и стевия
тренировчица
- салата (домат, чушка, варена царевица, орехово масло, сок от лимети) + 100 гр. сирене Фета (овче и козе)
- голяма круша, сладолед на клечка 80 гр. (25 гр. захар)
Днес никъв протеЙн, как ни умрех, не знам. Дано утре усвоява повечко. :D
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.09.15 07:13.
07.09.15
19:33
07.09
1. набиране подхват 4х5
2. крънчове 4х15
3. набиране смесен хват 4х5
СУПЕР СЕРИЯ
4. лицеви опори 4х10
5. гребане с дъмбел 4х10х20кг
СУПЕР СЕРИЯ
6. флайс от лег 4х10х(2х10кг)
7. гребане с дъмбел подхват 4х10х20кг
8. пулоувър на земя за корем 4х10х10кг
Движение за деня 4 км.
Много леко и неангажиращо. Чувствам се яка :) :D :D
Tези гръцки сирена от овче и козе мляко са уникално вкусни !!!
07.09.15
20:09
Глей, кви чудеса, значи
http://www.thehipthruster.com/products/hip-thruster
07.09.15
20:14
Дам, уредът е изобретение на Брет Контрерас (The Glute Guy) - той е голям фен на хип тръста.
И на тренировките за глутеус, като цяло. :)
Много добър и изчерпателен анализ на тренировката си направила—моето мнение горе-долу се препокрива с много от пунктовете, наистина много интересно си описала, адмирации.
Мелницата в долна и горна позиция е, че в долна позиция пудовката е в раката, която сочи надолу, а в горна—в ръката, която е изправена нагоре.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 07.09.15 22:30.
08.09.15
00:53
Глей, кви чудеса, значи
http://www.thehipthruster.com/products/hip-thruster
Американците са царе, даже вече и не се впечатлявам. Най-консуматорската нация, няма как да не се опита да направи пари от всичко, като има пазар.
08.09.15
11:48
Не знам дали е изчерпателен анализ, това си мислех и това написах. Получава се мега голямото трениране на раменете и ядрото, а нищо за гърди и почти нищо за гръб. Бих добавила 2 вида лицеви - обикновени и с раменен хват и повече гребане.
08.09
Сън: 22.30- 7.00
Брех, стъмни се сутрин и веднага ми задейства часовника.
Както досега цяло лято се оплаквах, че по изгрев се събуждам в 5-6 часа, сега едвам отлепям. Така ще е до април-май и пак :)
Храна:
- 2в1
- овесено-бананова-кокосова плескавица (2 яйца, 1 банан, 30 гр, овес)
- 30 гр. лешници
- 1 малка круша, мъничка праскова, 100 гр. диня (толкова имаше :) )
- 200 гр. пилешки гърди, 50 гр. дом. хляб с чушки и зехтин , кафе със сметана и стевия
- 1 банан, 15 гр. протеин
- салата (домат 400гр., краставица, варена царевица, орехово масло), 100 гр. сирене Фета (овче, козе)
- 50 ml. плодов ликьор
И тва е :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 09.09.15 07:10.
08.09.15
19:31
Ех, Зозо, тамън ти се похвалих какъв айляк ми е работата и вече 2 дни оставам по час и повече след работно време. А с какви безсмислени неща се занимавам, е съвсем друг въпрос. :D
Днес бързо и стегнато крачно раздвижване, че още имам треска от събота. Утре пак :)
Тръстера с дъмбели ми се получи в пъти по-добре от лоста. При тръстер с лост основно гледам да пазя позиция на тялото и лактите на 90 градуса като при преден клек. Обаче при пресата не схващам как да си обърна китките. С дъмбели е по-лесно и даже изкарах цялата серия на един дъх. Уж леко такова, па ми напомпи бедрата много добре.
08.09
1. тръстер с дъмбели 4х10х(2х10кг)
2. сумо клек с пудовката 4х10х33кг
3. преса по пода с две ръце 4х15х20кг
4. гоблет клек 4х10х20кг
5.лег с дъмбели с раменен хват 4х15х(2х10кг)
6. ромска тяга с пудовкат 4х10х33кг
Движение за деня 5 км.
Mного странно :) Хората лайкват два пъти повече айляшките тренове вкъщи, отколкото напъните в зала.
Намислила съм на 12.09 да почивам, ако мога да се разплуя от мързел даже. :)
08.09.15
20:40
Още един добър филм :
Self/less - Без/смъртен страхотен актьорски състав.
Райън Рейнолдс е много добър актьор. В “Погребан жив” направи силна роля.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.09.15 20:40.
09.09.15
09:47
Ne znam дали проблемът е в мен, но гледах снощи “Бързи и яростни” и съм крайно скептична за качествата му. Толкова фалшив и нереалистичен филм, чак ми дойде в повече, като почнеш от напомпаните стероидните мутанти, минеш през коли , летящи с парашут и коли, скачащи между небостъргачи и стигнеш до Скалата, който счупва гипса си със счупената си ръка. Феноменално логичен сюжет. Бе ... по-зле от фантастика :) Джейсън Стейтъм и Вин Дизел са по-малко изразителни от костенурките нинджа .