30.03.15
18:45
Maлко фотоси с колеги :)
30.03.15
19:52
30. 03
Без тренировка.
Движение за деня общо 4.5 км
Всичко ме боли, а краката ми са на цимент. Не съм си доспала. Абе ... бабешка работа. :)
Хранителна вакханалия. Подробно си я описвам на предишната страница.
Правих си домашен хайвер. Почти чист хайвер, а не майонеза. Ако утре не пиша, значи съм на клизма и промивки, а ако пиша, ще ви издам рецепта :)
Недостатъкът на моите рецепти е, че макар да имат добър вкус, на вид приличат на ... (puke) . Едно жълто-зелено-кафяви такива. ;)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 31.03.15 08:46.
31.03.15
09:36
31.03
Сън: 21.00-6.30+ 1 час привечер
вече се приспособих към “новото” време. Все се чудя защо на другите им е толкова трудно. Сигурно заради възрастта. ;)
Храна:
- шейк от 20 гр. протеин + 5 гр. глутамин + 5 гр. соев лецитин с ок. 100 мл. прясно мляко
- 2 фил Вита (квадрат) + пастет + 100гр. пушен свински бут
- 2 средни портокала
- салата (репички, гулия, краставица, пресен лук, магданоз, зехтин и лимон)+ печено свинско ок. 150гр.
- кафе със сметана и стевия (coffee)
- чаша бяло вино (d)
- спаначено пюре (с краве масло и соево брашно)ок. 350гр. + пушена извара 130 гр.
- доза ATTAC 2.0 на Сайтек
- 2 фил. Вита с 100гр. йогурт сирене (едно мекичко, 15% протеин)
Малко “бизнес” комуникация :)
Бележка от Изпълнителния директор до Мениджъра:
Днес в 11 ч. ще има пълно слънчево затъмнение, при което слънцето изчезва зад луната за две минути. Понеже това не може да се види всеки ден, на служителите ще бъде отпуснато време да наблюдават затъмнението на паркинга. Персоналът трябва да се събере там от десет до единадесет, когато аз ще изнеса кратка реч, за да запозная хората с явлението и да дам малко основна информация. Ще бъдат осигурени безопасни черни очила на минимална цена.
Бележка от Мениджъра до Началника на отдел:
Днес от десет до единадесет целият персонал трябва да се събере на паркинга. Това ще бъде последвано от пълно слънчево затъмнение, което ще се случи за две минути. На скромна цена всички ще бъдат обезопасени с черни очила. Преди това шефът ще изнесе кратка реч, за да и даде малко информация. Това е нещо, което не може да се види всеки ден.
Бележка от Началника на отдел до Ръководителя на направление:
Шефът ще изнесе днес кратка реч, след която слънцето ще изчезне за две минути под формата на затъмнение. Това е нещо, което не се вижда всеки ден, така че всички ще се съберат на паркинга в десет – единайсет часа. Ще бъде безопасно на разумна цена.
Бележка от Ръководителя на направление до Супервайзора:
Към десет или единайсет отиваме на паркинга, където шефът ще затъмни слънцето за две минути. Това не се случва всеки ден. Ще бъде безопасно, и както винаги, срещу заплащане.
Бележка от Супервайзора до персонала:
Някои ще ходят днес на паркинга да гледат как шефът изчезва. За съжаление, това не се случва всеки ден.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.04.15 08:42.
31.03.15
20:42
Днес лека, но тегава тренировка, защото след работа взех, че сЪ наплюскЪх, а после и заспах :D
Но нали е казано в тази последователност - Eat, Sleep, train, repeat ...
ТРХ-то умее много да смачква самочувствия ....
За човек, който си мисли, че има сравнително добра лежанка (70кг) за начинаещ, е тегаво да умре на 8 лицеви опори ...=
31.03
1. набиране надхват 4х5
2. ATOMIC PUSH UPS (лицева + обратен крънч на ТРХ) 1х10 4х8
3. набиране подхват 4х5
4. СУПЕР СЕРИЯ
- лицеви опори класически 5х10
- гребане ТРХ 45’ 5х15
5. СУПЕР СЕРИЯ
- спринтер старт 5х10 всеки крак
- лицеви опори на ТРХ 45’ лактите отвън 5х10
Отивам да повтарям цикъла :)
01.04.15
08:53
01.04
Сън - 22.00-7.00
Забелязвам през годините, че май автоматично се настройвам към смяната на времето, даже започвам да я чакам с нетърпение, особено зимната. Късна есен започва да ми се спи все повече, да заспивам рано и да се будя късно - когато мога , разбира се. И като дадат ч час “повече” към нощта, всичко ми се нарежда.
Сега пролетта, поглеждайки и в дневника 2-3 седмици назад, започвам да се събуждам 30-60 мин преди алармата, което ми разваля режима някак си.
Храна:
Голям глад от сутринта, едва дочаках да дойда на работа да закуся :)
- шейк от 20 гр. протеин + 5 гр. глутамин + 5 гр. соев лецитин с ок. 100 мл. прясно мляко
- 2 фил Вита (квадрат) + пастет + 100гр. пушен свински бут + 1 белтък
- чай със сметана и стевия
- салата (краставица, репички, гулия, пресен лук, магданоз, зехтин и лимон) + печено свинско ок. 150 гр. + 1 бонбон лукче (за аромат)
- кафе със сметана и стевия
- овесени ядки 8 суп.лъж. + пшеничен зародиш 2 суп. лъж. + прясно мляко 200 мл.
- малко крекери (ок. 30 гр.) + 1 бонбон Рафаело (party)
- доза Атак 2.0
- 4 големи яйца (двоен жълтък) + 2 парчета гулия ок. 100гр.
Вчера направих колосална глупост да се разхождам на обед ок. 2 км, с токчета (излязох с офисните обувчици) и сега ме болят глезените, по-точно нещо, може би сухожилията, между предната част на глезена и пръстите. и двата крака Ма сама съм си виновна, знам, че на токчета не трябва да се ходи.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.04.15 19:50.
казано от Queen Cobra на 01.04.15, 08:53:
Вчера направих колосална глупост да се разхождам на обед ок. 2 км, с токчета (излязох с офисните обувчици) и сега ме болят глезените, по-точно нещо, може би сухожилията, между предната част на глезена и пръстите. и двата крака Ма сама съм си виновна, знам, че на токчета не трябва да се ходи.
01.04.15
09:04
Ахахаха, Боби .... Аз на такива не мога и да се кача :) Не повече от 7 см са, но ги нося само на работа и с тях съм ходила само до WC и до началниците :)
01.04.15
11:39
Знаете ли, забелязах, че в началото, когато започнах да слагам стевия - преди година и половина, когато прекалявах с капките, ставаше горчиво.
Сега и да прекаля - а то се случва, защото не слагам на капки вече, а просто стисвам шишенцето ;) , просто ми става прекалено сладко , но не ми горчи. Дали вкусовите рецептори “свикват” при ежедневна употреба?
И аз не броя капки, стискам и броя секунди горе-долу :D
A това за свикването - предполагам, че не. По-вероятно е да си попаднала на по-кофти марка тогава. Наскоро като рових из интернет, за някоя от марките (не помня коя) пишеше че за разлика от други, не начарга при прекаляване. Може някакъв прогрес в технологията на извличане да е (shake)
01.04.15
13:57
казано от Pavel D на 01.04.15, 13:47:
По-вероятно е да си попаднала на по-кофти марка тогава.
Не, не ... даже за едно и също шишенце става въпрос, ползвам го само за чай и кафе, затова по няколко месеца, а сега второто ползвам - купувани са заедно, една партида, не са различни. На Стевия Лукс.
Стана ми интересно - просто става непоносимо сладко, ако изстискам много, но не горчи. Странна работа.
Въобще е истинско чудо тази билка, добре че доживяхме и в БГ да я продават (десетилетия след останалия свят)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.04.15 14:09.
Aaa. Странно, да. Аз течен на Лукс не съм пробвал, няма из моя район. А иначе стевията преди време дори е била забранена в България XD
01.04.15
14:19
А ти защо смени онази така секси снимка с плочките?
01.04.15
18:13
Добър въпрос. Трябва да го разучим, защото като се замисля (заради твоя извод), при мен се случва същото... :D
01.04.15
19:20
За днес една чекиджийска тренировка, само за тонус, че нещо съм се бъгнала откъм сила (поне в краката). Цял ден ме болят глезените и не си струваше да хабя пари за зала.
01.04
1. клек с дъмбели в рак позиция 4х10х(2х14кг)
2. полулег с дъмбели 4х15х(2х14кг)
3. римска тяга с дъмбели 4х10х(2х14кг)
4. пулдаун с ластици от седеж 4х15
5. гоблет клек с дъмбел 4х10х14кг
5. флайс от лег 4х15х(2х10кг)
6. сумо клек с дъмбели 4х10х(2х10кг)
7. раменна преса от седеж 4х10х(2х10кг)
8. набиране подхват 4х5 (ей тъй да има)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 01.04.15 19:22.
02.04.15
10:10
02.04
Сън: 22.00-6.45 - много приятно поспиване
Храна:
- шейк от 15 гр. протеин + 5 гр. глутамин + 5 гр. соев лецитин
- 1/2 от овесени ядки 10 суп. лъж. + кис. мляко 200гр.
- 1 цяла ябълка, крекери ок. 20 гр.
- салата (зелена салата, краставица, зелена чушка, репички, магданоз, маслини, зехтин и лимон) + пилешки стек 150гр.
- kaфе с сметана и стевия
- салата (зелена салата, краставица, зелена чушка, репички, магданоз, маслини, зехтин и лимон)
- 5 бъркани яйца с няк. лъж. испански зелен сос (не’къв буламач в бурканче) + мноОго ръжен хляб с масло, пиперосан :) + 2 патешки крилца, 1 дробче и сърчице :)
Събудих се много енергична и с желание за тренировка още от сутринта, но усещам как бавно изчезва и до 5ч. ще се смахтузя съвсем :)
Иначе напоследък нещо много се харесвам, - мускули, корем, а-у, имам си огледало, докато се къпя даже, ще взема да си посегна. (muscle) (nlove4) :D
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.04.15 20:57.
Що не сложиш една уеб-камерка в банята? Няма да се налага да киснеш в офис и ще имаш време да си тренираш :D
02.04.15
11:21
Не става, пич, голяма конкуренция в тоя бранш с уеб камерите. С голямо неудоволствие открих, че вече съм във възрастта за MILF… Как лети времето...
И с тази икономическа стагнация, не мога си изплати даже сметката за вода.
По-добре киснене на държавна работа. :) Поне безплатен интернет и парно има :)
02.04.15
15:09
Ново умопомрачително преживяване , изникнало по пътя на интелектуалните ми търсения ....
А. Фоменко, Г. Носовски, «Кой век сме сега? , продължение на “Новата хронология на историята” на двама руски математици и статистици, решили да направят ослепителен нов анализ на човешката история чрез статистически метод на писмените източници, “доказвайки:, че известната история на човечеството започва едва от 10. век след новата ера.
Само по себе си би било забавно, ако не беше 40 годишният къртовски труд на Анатолий Фоменко да доказва теорията си, обработвайки огромно количество статистически данни от летописи, зодиаци и астрономически наблюдения , твърдейки, че е открил твърде много несъответствия между точните дати и приетите от Скалигеровата хронология.
Анализът на авторите “показва”, че “античността” и средновековието са дублирано описание на едни и същи реални събития, случили се не по-рано от Х в. от н.е. В крайна сметка Исус Христос е някой си папа Хилдебранд от 11 в, чиято биография послужила за “измислянето” на новозаветната история. Няма никаква Древна Елада. Древен Рум, още по-малко Древен Египет - всичко са дублирани по няколко пъти описания на средновековни традиции от 11 век, записани през 15-15 век, за да запълнят един илюзорен времеви период от няколко хиляди години. .....
Упорито и самоотвержено я дочетох до край, от уважение към труда на авторите и човека, който ми я даде. :)
02.04.15
16:08
Daniel Stanev, запознат ли си с тяхната теория? ;)
Руският книжен пазар е огромен. Продават се неимоверно количество заглавия в умопомрачителни тиражи. Логично е покрай нароилите се както на запад, така и на изток всевъзможни теории на конспирацията и езотерични дивотии и популярността на автори като Виктор Суворов и Ернс Мулдашев всеки да се опитва да откъсне парченце от баницата. Ама тия твоите наистина отиват твърде далеч дори и като за Русия. :)
02.04.15
16:54
Началото е с някакъв академик Морозов от 20-те години на века. За щастие или съжаление , теорията не е нова, нито революционна, но е доста популярна сред алтернативните теории, както разбрах след рисърч из нета. Има достатъчно книжен и видео материал. Не знам дали са спечелили нещо, но по обема на изследванията в книгата, НАИСТИНА СА ВЛОЖИЛИ КЪРТОВСКИ ТРУД по статистическите анализи и създаване на астрономически модели, за да нагласят фактите така, че докажат теория, която просто крещи колко е грешна.
В България също имало автори, които разработват тази тематика върху родната история.
Абе с една дума- някои хора си изграждат кариерата и репутацията на основата на сензация.
В началото започнаха убедително и научно, но към края с “разкритикуването” на цялото християнство и историята с Исус и Йоан Кръстител вече ме загубиха за каузата :)
Мулдашев е съвсем друга територия, на която също посветих от времето и съзнанието си ;) Книгата му Матрицата на живота на Земята, в която духът на водата му “говори” ,сложи последния пирон в ковчега на човешката умопомраченост.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.04.15 16:55.
02.04.15
20:28
Днес една импровизирана тренировка със собствено тегло, между другото, докато готвя и домакинствам :)
Трябва да сме гъвкави , както казва шефа ни. :) От вчера имам лекичка треска в краката, може би съм единствения човек, на който тежестта за раменна преса е колкото от тази за клек :)
Някак си сърце не ми даде да почивам съвсем, пък и нали зобя креатиновото чудо Аттак 2.0, трябваше да се понапъна.
02.04
1. набиране надхват 4х5
2. обратни крънчове с ТРХ 4х10
СУПЕР СЕРИЯ
3. набиране подхват 4х5
4. лицеви опори на ТРХ вертикален на пода 4х8
5. Pike на ТРХ 4х8
6. гребане на ТРХ от 45’ 4х15
7. набиране смесен хват 4х5
8. крънчове 4х15
9. клекове СТ 5х20
10. набиране подхват 4х5
Скромни 80 бр. набирания.
Движение за деня ок. 4 км
А само как наваксвам калориите тази вечер ... ;)
02.04.15
21:27
Опит за селфи след работа ;)
03.04.15
10:42
03.04
Сън: ок. 23.00-6.30
Заспах късно, защото и вечерях доста късно за моите стандарти. А сутринта се събудих педи алармата и ми е едно поспаливо и до сега.
Сутринта сънувах тренировка за крака и рамо, съвсем съм се побъркала :) Дали да почивам или да понаправя нещо пак със собствено тегло
Храна:
За снощи + 80 гр. - половинката на 1 “яйце” от марципан с ром и мармалад от сливи в шоколад - некъв немски лукс от Лидл. Имам още една половинка от яйцето. Не е лошо, но е доста зареждащо - като за тренировка, а не за преди сън. От снощното плюскане, което беше страшно вкусно, днес съм “понапълняла”, ама дреме ми. Не знаех, че мога да изям 5 яйца, ма си ги ям като пич.
Днес:
- шейк от протеин, глутамин и соев лецитин
- ръжен хляб + 100гр. пушен свински бут + малко йогурт сирене (нещо меко като моцарела)
- кафе със сметана и стевия
- пак треволяк ( зелена салата + зелена чушка+краставица+зелени маслини+магданоз+зехтин и лимон) + пилешки стек 150гр.
- печени бадеми ок. 50 гр.
- сокче в кутийка “Ябълка” 200 мл (9 гр. захар/100мл.) поносимо
- половината ми овес с мляко от вчера :) значи 5 лъж. овес + 100гр. мляко (ма ТО НИЩО НЕ Е ... :( )
- довърших треволяка от обед + ръжен хляб с меко сирене и печено свинско ок. 150 гр.
- и май ще довърша едно винце- 150 мл я има, я не, че много време го влача
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.04.15 19:45.
03.04.15
11:01
Само така изглежда :) Много съм добричка ;)
казано от Роси на 03.04.15, 10:42:
Изглеждаш много строга ;)
Респектира подчинените :D Ти би ли рискувала да й кажеш “Докладът не е готов” примерно :D
03.04.15
18:27
AХАХАХАХ, за съжаление още нямам подчинени, а колегите, които трябва да ми свършат работа, ги “работя” с чар :)
Ето така:
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 03.04.15 18:28.
03.04.15
19:22
03.04 Да отбележа:
Без тренировка. Релакс в леглото.
Движение за деня - 5км.
Ми и аз съм човек. Стига съм издевателствала над себе си. Утре ще намеря време да се раздвижа.
04.04.15
20:47
Ето ме и мен. Жива съм :) Прибрах се от Горна след сумарно 5-6 часа Одисея до там и обратно.
04.04
Сън: ок. 21.45- 6.30
Леко неспокоен, със събуждания.
Храна:
- 3в1 + глутамин+соев лецитин
- кис. мляко 200гр. + 5 суп. лъж. пшеничен зародиш+50 гр. смлени бадеми
- 5 бъркани яйца с 2-3 лъж. испански зелен сос
- ръжен хляб + скаморца 50 гр. + патешко филе гърди ок. 150-200гр.
- ръжен хляб + скаморца 50 гр. + патешко филе гърди ок. 150-200гр. пак :)
- кис. мляко 200гр. + 15 гр. протеин
Ми... това е.
Обзор на събитието- утре.
Без тренировка. Принудително. Чувствам се странно, че не съм тренирала.
Движение за деня ок. 5 км , в които доста стълби.
Бях запланувала всичко, ноооо... момичето от залата явно е решило, че щом има състезание , няма да отваря. И така ...
Едита: намерих си правописна грешка. :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 05.04.15 11:51.
05.04.15
09:44
Добро утро!
Първи кръг на ДЛОШ по силов трибой:
Първо впечатление: мизерия
Както винаги нашата община и федерацията показаха както крайна бедност, така и незаинтересованост към събитието.
Началото:
Липса на каквато и да е организация и подготовка. Който е ходил, знае. :)
Начало в 11ч. с жените и джуджетата тоест от 59 до 74 кг (както се изразява 1 човек :) )
Откриването обаче е в 14.00, което, разбира се, се случи чак в 15.00, но кой ти гледа. Практиката от последните 7-8 години показва колко е трудно да се прецени колко време ще отнеме на двайсетина състезатели да си направят опитите и разминаването във времето да не е повече от час.
Най-прецакани бяха 83и 93 кг. които бяха принудени да се вместват помежду другите групи и тъкмо стигат до тягата- пауза. След загрявката им за тягата да чакат ок. 40 мин Официалното откриване.
За съжаление не можах да дочакам големите категории.
Жалко и за тях, защото са отишли към 10, а започнаха да вдигат чак в 16.00 . Какъвто и ентусиазъм и хъс да са имали, за 6 часа се беше поизпарил. Както и публиката.
Откриването:
Без абсолютно никаква полза и публика от собствените им родители, състав от сносни на външен вид, но супер некоординирани балерини “художествена гимнастика” се потъркаляха по мръсния под на баскетболното игрище, последвани от сладурска, но също толкова некоординирана група момиченца ок. 5 годинки, които също се потъркаляха по пода и поиграха с цветни балони. Лично според мен срама на откриването бе компенсиран от спортисти - демонстрация на бойни спортове от деца, но за съжаление, вече и малкото публика от горди майки на нескопосани балерини вече си беше тръгнала.
И... това беше.
От техническа страна беше повече от пълна скръб- НЯМАШЕ ДАЖЕ ЕЛЕКТРОННО ТАБЛО, нито електронно отчитане на съдиите. Порязаха няколко опита за изтичане на време, но при липсата на табло, решението беше дооста компроментирано.
Разбира се, няма загряваща зала, а заслон от плакати насред баскетболното игрище- поне се създава една задушевна атмосфера на феромони, пот, прах, магнезий, талк и амоняк, смесващи се във въздуха. Този път без достатъчно пейки и постоянно притичващи извън “зоната” полуголи състезатели и от двата пола, мъчейки се да намерят здрава опора, за да си облекат екипировката.
Липса на стендове и само 2 лоста, да не кажа че има само 1 професионален и той беше на подиума.
Ужасяваща музика, кошмарно озвучаване и бучене на колоните.
Изобщо обстановката е толкова скучна и тягостна дори за гледане, какво остава за състезателите, които сякаш вдигат по задължение, само и само да свърши цялото това мъчение, да си вземат тенекиените медали и да се приберат да възстановяват.
С една дума- въпиюща скръб..
Плюсове:
Имаше някакво парно, което е 100% подобрение от минали години, когато състезателите загряваха в приятно прохладна обстановка, в която можеше да си видиш дъха.
Както и
ОООО, БОЖЕ !!!!
Имаше награди!!!!
Не знам дали без никакви награди за едната чест и олимпийския принцип е по-добре или ....
за едната чест, олимпийския принцип и 100 гр. креатин ... ...
По едно време 2-3 момчета от големите категории седяха на ред за гърба ми и ми водеха обзор на събитието.
Доста възмутени от обстановката, организацията, съдийството и въобще. Както и доста хвалеха състезанието на “Джони Спорт” , което явно е доста по-добре организирано и популярно от умиращото ДЛОШ по силов трибой.
Състезателите- категориите до 93 кг.
Посредствено ниво. Липсваше основната част от елита (знаете защо) и заради това нямаше конкуренция.
Почти никакви жени, но пък малкото бяха доста здрави. Забелязах една дама, която не познавам- Ивета или нещо подобно, с много добри резулати.
Малкият Сашко от Цунами има нужда от свое лично собствено състезание- така и така по 2 пъти в годината подобрява собствените си рекорди- веднъж с екип, веднъж без. :) Жалко, че не можа да се изяви на Европейската сцена.
На 66кг. Горна се представи много добре с Румен Атанасов. Евала на детето :)
На 74 “големите” ги нямаше и злато взе клек от 210 кг. Поне Мишел Мартин най-накрая взе заветното злато на тягата. Красимир Кондов обра де що имаше медали, не му се наложи да слиза от стълбицата.
За съжаление 83 и 93 не ги следях изкъсо, но имаше доста здрави момчета.
Моят трибоец беше в унисон с цялостното представяне.
С 20-25 кг на клек и 40 кг на тяга по-назад в сравнение със стандартното, но въпреки това стана втори и на клек и на тяга.
Но си подобри всички постижения на лег- вече имаме 115 кг :)
Януари нещо се сецна от презорване и много много не беше вдигал последните 2 месеца.
За човек, който зимата кляка на 210 без бинтове и дига 270, сега просто се изложи.
Но... колкото толкова. Има си медал и ... 100 гр, креатин. Който ми подари :)
По принцип хубавеца ми успява да се подготви на макс около месец - два преди състезание.
И после нещо не дочаква... Прегаряне може би ...
Миналата година например беше дал първа заявка на тягата 270, нормално, на безекипировъчното дигна 275 като стой та гледай, в залата правеше 4ка на тях. Ама на - с фитили - и 3 фала изтървана щанга.
Сега нещо го е страх да не му се обади контузията и не посмя да се озори. Тия кила ги дигаше още на 66кг, когато беше.
Те така ...
Оплаках ви се.
Лек ден от мен и дерзайте!
05.04.15
10:30
Благодаря ти за подробния обзор.
Полезно е, особено като от години вече не ходя, а ми милее сърцето.
За съжаление става от зле та по-зле (по думите ти) :(
Тъжно. То още аз като участвах беше пълна скръб и вместо да се подобряват нещата, да се привличат хора и да се развива спортът, той замира.
Прави са били тези, които са казали, че “Джони Спорт” е по-добре организират турнир, па макар да е любителски.
Честито на твоя хубавец, готино е, че е подобрил постиженията си на лег! :)
05.04.15
12:27
Благодаря , Рони!
Трябва все пак да си го похваля, нали си е мое :)
Ще кача някое и друго клипче, когато ме споходи читав интернет.
Да не пропусна най- важното- запознах се със Сапуна :) (party) видяхме се за няма и 2 мин, но пак си е нещо.
Според мен е ДЛОШ-а е пълна подигравка със състезателите. Хората са вложили стотици, а някои и хиляди левове във подготовка, екипировка, възстановяване, а накрая те прееб’ват и най- нагло за всичките ти усилия ти дават това:
Интересно беше след 16 часа наистина.И Кънин взе медал ,Веско Дойчев също.Имам доста клипове ,но без тяхно съгласие не споделям ;)
05.04.15
12:46
Ahaha, това е публично състезание, и участието в него предполага, че може да ги снимаш и без изричното им съгласие. :)
Не беше кой знае какво, че да снимам другите, пък и те си водеха агитки и сигурно вече са си качили клиповете е Тубата.
Може и да е било интересно, но нямаше как да остана след 5.
За резултати - по протоколите, ама атмосферата не ми допада - и това си е вече 6-7 години.
С наличното могат да се справят в пъти по-добре и аз лично бих умъртвила ди-джея бавно и мъчително- имаше цял професионален пулт и колони и всичко.
05.04.15
12:54
И вече за мене си:
05.04
Сън: 22.45 - 7.15
Спокойно, събуждане без аларми.
Храна:
- 3в1 + 15 гр. протеин + 5 гр, глутамин
- макарони 50 гр. сурови + пушена извара 130гр. + зелени маслини ок. 15бр.
- 1/2 салата (зелена салата+печена капия+меко сирене скаморца общо 100гр. +маслини общо 15-20бр.+ зехтин и олио от капиите)
- пилешко- 2 крилца, 1 гръбче
- кафе със захар
- Аттак 2.0
- 1/2 от салатата + 1 парче ръжен хляб + печен шаран (малко, ок. 100гр.), мазен, гаден, захарен купешки ябълков сладкиш ;) ок. 80 гр.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.04.15 09:09.
05.04.15
17:41
така... Явно ако не кажеш на всички в бб-теам, че ти е дошло, все едно не е. ;)
Та днес съм освободена от физическо. :)
Абсолютно неусетно се случи събитието, даже без минимални спазми, което го отдавам на едномесечния курс със соев лецитин.
За съжаление на редовна цена е доста скъп 8 лв 100гр, така че това беше.
Леко раздвижване у нас, не си струва да се хабят пари за зала- в неделя е само тази за 3,50 лв. на трен.
Не съм толкова богата, нито днес ще дръпна 110, че да си струва :)
Днес в Ловеч е голям празник по Цветница, 3 дни панаир, сергии, люлки, концерти, ала-бала
Аз обаче си останах у нас, домакинствам, докато тренирам и обратното, пране на ръка, чистене, готвене. Пих едно бързо кафе с приятел на паркинга на Лидл, напазарувах и така. Скромно, пенсионерската. Тъкмо не съм харчила излишни пари.
05.04
1. набиране надхват 10-8-6-6
2. полулег с дъмбели 4х15х(2х14кг)
3. клек с дъмбели в рак позиция 4х10х(2х14кг)
4. гребане с 2 дъмбела 4х15х(2х14кг)
5. римска тяга с дъмбели 4х10х(2х14кг)
6. набиране подхват 4х5
7. раменна преса с дъмбели седнала 4х10х(2х14кг)
8. плие с дъмбел 4х10х16.5кг
9. крънчове 4х15
10. степ ъп на стол ок. 50 см. без тежест 4х10 всеки крак
Движение за деня ок. 1.5 км.
Снимах си упражненията, утре ще гледате сеир.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 05.04.15 17:43.
05.04.15
18:54
Споделям една страхотна мисъл от фейсбука на познат, който се състезава вчера (и обра медали :) ), защото ми се струва точно на място. Дано не се сърди (разбере) за плагиатството :)
Това , че вдигаш 100 от лежанка не те прави по-голям мъж от баща ти , който мъкне цял ден тухли от 1-10тия етаж , за да ти даде 5 лв. да отидеш на фитнес!!! Уважавайте родителите си !
05.04.15
19:13
казано от Queen Cobra на 05.04.15, 17:41:
Абсолютно неусетно се случи събитието, даже без минимални спазми, което го отдавам на едномесечния курс със соев лецитин.
Понеже днес съм на тази вълна, ето едно четиво по темата за соев лецитин. :)