фитнес в София и още въпроси

Темата е заключена.

16.09.14
23:41

здравейте мъжествени мъже от София имам голямо желание да започна да ходя на фитнес за сега събирам пари и нямам търпение да открия точната зала за мен искам да се извиня ако темата не е в правилния раздел ако има правописни грешки или въпросите са написани неразбрано не ми се карайте моля аз съм горнобанец уча в Банкя разбрах че там има зала ако някой е ходил може ли да напише какво е вътре колко се плаща за колко време има ли кого да питам за въпросите си но не да ми се нацупют или присмиват вътре ако никой не е ходил някой да каже за фитнес залата на Славия и общо взето какво е да ходиш на фитнес на месец разполагам приблизително със 50 лв или там някъде те достатъчни ли ще ми бъдат аз съм малко слабичък не бих могъл да кажа че съм чак хърбав но определено няма излишно месо по мен искам да направя тяло (най-общо казано) да стана издръжлив за да мога да бъда войник или полицай когато кажа на някой какво ще работя като порасна винаги получавам два подобни отговора от сорта на какъв войник ще си ти тежиш 20 кила с мокри гащи не си ли много слаб за полицай може би по на там ще опитам да наедрея но за сега просто искам да направя тяло и да съм по издръжлив ако има значение висък съм 1,70 и нещо тежа 55 килограма това е благодаря ви че прочетохте темата и си отделихте от времето за мен

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.09.14 23:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1