Тежко след поемаме на храна и течности

18.09.14
12:57

Здравейте, според вас на ген ли може да се държи това, че независимо дали приемам течности( основно вода) и храна, ми става  сравнително да го наречем тежко. Пример ще дам с вода 2-3 часа след последното ядене, дори да изпия 1 чаша с вода, след това имам чувството корема е пълен. Не знам дали е от значение, имам  да го наречем  малко шкембе, т.е не съм от нормалните хора или тези с плочките.Предполагам, че от тук идва и проблема, защото когато се приеме нещо, това натежава и кара по някакъв начин  т.н шкембе  един вид да е по-тежко. Ако е от значение, майка ми и тя е така, доста по-малко яде от мен, и все вика че е преяла.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1