Кардио без уреди??

19.06.05
01:15

така... аз тренирам вкъщи от скоро сам на нещо като диета пред летна (понежебях болен и беше удобен случай...) и искам да попитам за кардио тренировка за “вкъщи” нещо тичане, ходене или нещо друго
мерси предварително

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

19.06.05
01:34

Ами ти си го казал - тичане.

19.06.05
01:39

Според мен удачно е скачането на въже - или просто скачане.

19.06.05
10:05

[quote author=“kaloiancho”]Според мен удачно е скачането на въже - или просто скачане.

трудно се скача 30 мин поне при мен прасците започват много да ме болят

19.06.05
19:46

Еми аз почти всеки ден съм на НСА. На официялния стадион и си права по 10-12 обиколки за 30мин. и после с колелото си се прибирам ... Дерзай ..

20.06.05
10:32

Вкъщи можеш да подскачаш (за около месецсе свиква, аз сега мога и с часове да подскачам), да бягаш на място (мен лично не ме кефи), да ходиш на място (това е яко, пускаш си някой хубав филм и си ОК).

20.06.05
11:44

:idea: Аре виж начин да поизлезеш от къщи, човече! Много по гот ще ти се отрази. А в къщи - особенно ако си в апартамент, ще почнат да се сърдят “небилдерите”, я че много тропаш, я че запрашеност правиш и всякакви други причини. В най лошия случай тичай по улиците :x

20.06.05
12:57

Така е по добре некаде на вънка а....ако нямаш време за вънка в Метро се продават едни малки степери като кантарчета и може да си купиш един такав струва 95,99 лв.Аз ся като почна да бачкам и като взема първата си заплата смятам да си купя такав :lol: .Много е удобен.И е малък и сутрин като си станеш на гладно ше потъпчеш 30 мин. чиста работа  :wink:

22.06.05
18:38

хахахаха :) :) не сам на домашен арест мога да излизам и тичам но тарся алтернативи нали се спада мн. мускулна маса от тичането.

“Вкъщи можеш да подскачаш (за около месецсе свиква, аз сега мога и с часове да подскачам), да бягаш на място (мен лично не ме кефи), да ходиш на място (това е яко, пускаш си някой хубав филм и си ОК).”

какви по-точно са тези подскоци (просто си подскачам ли :)) и как така да ходя на място ???? :?:

Живея в къща и ако обесниш ще си маршерувам.... 8)

22.06.05
21:58

Aз скачам на псевдо въже :),ма то ми втръсва на главата направо мозъка ми се разбива :)
Серии :)
2песни скачам
1почивам
1скачам
1почивам
4скачам
1почивам
3скачам :)
сеа два дена хода се едно съм спрял изведнъж,навел съм се ама тоя зад мен е спрял да спре :)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1