Моля за съвет как да работя за корем

20.09.14
22:50

Здравейте, ББ-тиймърчета!

Първо, искам да ви поздравя за невероятното желание и постоянство, с които тренирате, извайвате тела и като цяло живеете! Аз от няколко години бавно, но сигурно навлизам в темата за тренировки и здравословно хранене.
В момента съм изправена пред следната ситуация: Искам да работя главно за по-дефиниран корем (това ми е фикс идея вече), но напоследък, виждайки, че с месеци нямам прогрес, губя мотивация. Аз съм 163 см висока, 46 кг- 47 кг, на 20 години. Като цяло се боря най-вече с това, да внимавам какво ям, отдавна съм изключила от менюто си всякакъв джънк фууд, кола, намалила съм до минимум сладко, спагети, пържено. Единственото, от което не се отказвам, е хлябът. Ям по 2 пъти на ден, сутрин именно се зареждам като за целия ден с 2-3 печени филийки хляб на закуска (Вита) + кашкавал. След това никакъв хляб повече. Ии вече второто ми ядене е вечерта (имам междинен снакинг - банан най-често). Някои мислят този режим за лош и убийствен, аз съм свикнала и ми е ОК. Вие какво мислите по въпроса?
Второ, можете ли да ми препоръчате добри упражнения/тренировки в домашни условия? Имайки предвид, че каквото и да ям, поддържам калориите под контрол, правя си редовно кардио (поне 3 пъти седмично по 5 до 7 км) и изобщо водя сравнително активен и напрегнат начин на живот (не се спирам по цял ден). Т.е. въпросът ми е как да подобря сегашното положение, на което тъпча от няколко месеца? Моля, не ми се карайте твърде много за грешките и пропуските, които правя от твърдоглавие. Целта ми е не да изкарам зверския 6 pack, а по-скоро нещо такова (или може би с 1 идея по-очертано).
Пускам една моя снимка към момента как изглеждам, за да имате представа какъв Body type имам и докъде съм стигнала (доникъде ако питате мен, да не говорим, че структурата ми е такава, че трудно правя мускул).
Благодаря ви предварително за съветите, ще се радвам да ударите рамо, че ми омръзна да тъпча на едно място. :)

Темата беше редактирана от Nicolette на 20.09.14 22:53.

Ми как искаш да направиш мускул с този начин на хранене :) Ако изобщо мога да го нарека “хранене”

22.09.14
19:36

Похапвай месо и салата а не филийки , вечерно време минавай само на салата а до обяд може сандвич ти спомена ,че изразходваш . Тренирай корема него можеш много често и постоянно :) дори гълтай го стреми се постоянно да го държиш стегнат и ще забележиш резултат . Моят корем за 1 месец по програма . Като цяло промените настъпват от горе на долу . Не мога нищо да те посъветвам  освен това да не си поставяш временни цели а да мислиш в перспектива за тялото ти :)

Мнението беше редактирано от Diliyana Emilova на 22.09.14 19:52.

22.09.14
19:54

Благодаря ти за отговора, Диди! Можеш ли да споделиш какви упражнения правиш, брой и reps? Прогресът ти е повече от изумителен!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1