Bulk Powders Beef protein isolate 97 (HydroBeef™)

Местя тук това ревю.

Ето го и обещаното Ревю на BULK POWDERS BEEF PROTEIN ISOLATE 97 (HYDROBEEF™)

Цена - 9/10
Като съотношение цена / качество мисля, че е доста добро.

Вкус - 10/10
Въпреки, че не съм пил телешки протеин преди смятам, че вкуса му е доста добър.

Разтворимост - 5/10
Тук бях малко неприятно изненадан.
Залепва по шейкъра и трудно се измива.

Ефект - 9/10
Тъй като това е протеин, а не енергетик или прохормон не можем да говорим за осезаеми ефекти върху маса, сила, издръжливост и т.н.
Единствените ефекти, които пряко наблюдаваме са засищането и възстановяването. По тези критерии бих дал 10/10, ако не беше стомашния дискомфорт, който премина след 10-тина дни употреба.

Качество - 9/10
Получава висока оценка заради много високата си концентрация и лесната разградимост (която няма как да докажа разбира се).

Съотношение цена качество - 10/10
Тук коментарът е излишен.

ОБЩА ОЦЕНКА - 8/10
Един отличен избор за хората, които пият протеинови шейкове заради съдържанието им, а не заради вкуса им.
Оптимално съотношение цена/качество.

Доволен съм от продукта производителя отговори, че има същото процентно съдържание на креатин като в телешкото месо.

Благодаря предварително за отделеното време да прочетете ревюто ми.

Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 23.09.14 11:23.

23.09.14
11:44

Искам да добавя и едно мое впечатление/от няколко дни пия този протени/- за пръв път пия протеинова пудра, която ми създава чувство за ситост. Всичко друго, което съм пробвал до сега не е водело до този ефект. При мен стомашен дискомфорт не се наблюдава- за сега съм доволен.

Аз го пия от 4-5 месеца и съм много доволна. Нямам намерение да сменям този протеин. При мен също не е имало стомашен дискомфрот. Вкусът също не е проблемен, даже изобщо (говоря все пак за овкусените видове, неовкусен не съм пила, нямам и намерение).

06.10.14
15:00

Като за телешки протеин наистина има много добър вкус.

14.10.14
10:54

И аз съм пробвал 2 дози за пробата и никак не е лош (шоколад и фъстъчено масло е много як вкус).

20.10.14
10:00

Да, и аз го предпочитам пред чистия шоколад.

06.11.14
01:42

Пийте протеина не заради вкуса а заради предназначението му.Аз лично от 2 години пия само неовкусени протеини,ще питате и какъв е смисъла?! 1. Неовкусения е с 30-40лв по евтин за опаковка от 5кг. 2. Неовкусения съдържа повече протеин давам прост пример с този протеин Неовкусен 97гр/100гр, Овкусена версия 90гр/100гр. В Крайна сметка плащате повече пари и получавате и по малко количество протеин

10.11.14
10:59

На вкус е добре,но силно се съмнявам в качеството на този протеин,пил съм поичти всички телешки на пазара и не съм имал проблем,но с този имам страшен стомашен дискомфорт... ще го подаря на приятел

10.11.14
17:05

При мен нямаше такъв проблем, а аз също съм с доста капризен стомах. Да не би да го смесваш с някакви други добавки - креатин, бустери и т.н.?

Аз го смесвам с какво ли не и пак нямам проблеми, но явно си е до организъм..

казано от Just DoIt на 10.11.14, 10:59:

На вкус е добре,но силно се съмнявам в качеството на този протеин,пил съм поичти всички телешки на пазара и не съм имал проблем,но с този имам страшен стомашен дискомфорт... ще го подаря на приятел

Ако е овкусен, давай го насам 8-) :D

Аз също имам мерак, ама той написа,че е обещан вече.. ;(

11.11.14
10:43

Подарен е... чакам отзиви от момчето,може просто на мен да не ми е действал ок.

20.11.14
10:28

казано от CooL_BoY_Tn на 06.11.14, 01:42:

Пийте протеина не заради вкуса а заради предназначението му.Аз лично от 2 години пия само неовкусени протеини,ще питате и какъв е смисъла?! 1. Неовкусения е с 30-40лв по евтин за опаковка от 5кг. 2. Неовкусения съдържа повече протеин давам прост пример с този протеин Неовкусен 97гр/100гр, Овкусена версия 90гр/100гр. В Крайна сметка плащате повече пари и получавате и по малко количество протеин

По принцип си прав, но специално телешкият, ако е неовкусен е непосилен за пиене в дългосрочен план.

24.11.14
15:53

Единствения минус който аз намирам е че се пени много, идеи как може да се оправи това 30гр протеин+200мл вода=600мл пяна което е досадно

Няма как, това е заради големият процент протеин.

В мляко е по-добре, пяната става като каймак.

24.11.14
17:33

Просто го бъркай в по-малък съд. Аз ползвам 200-300 мл буркан вместо 500-600 мл шейкър и почти няма пяна.

Не знам какво сте пробвали, но ... крайно съм недоволен.
Разбиване - 3/10 - напомпва ми се бицепса, докато успея да го докарам на консистенция за употреба.
Вкус - 5/10 - бива, не е зле, но след като си измия шейкъра и няколко часа мирише на гадно.
Ефект - Колкото и странно да звучи при употребата на протеина след тренировка изпитвах ужасен глад и умора ...
Като цяло мнението ми за продукта е крайно негативно, не знам дали може би съм попаднал на кофти партида, или тялото ми не го усвоява добре, но ... не бих препоръчал това на мои приятели.

02.12.14
18:44

Хора,вие какво очаквате от телешки протеин ? Че някой си там месар,седи и хвърля чистите,пресни,червени и апетитни пържолки в един блендер,за да ви стрива протеинова пудра ли ? Близко до акъла е ,че ако беше така,този клас продукти щяха да са брутално скъпи и ефективни (евентуално).
Не приемайте всичко за чиста монета,ясно е че се мелят кости,кожи,вълна,хрущяли(ако имате късмет рога) и други телешки гадости с недоказано качество.
Факт е ,че никой няма да жертва хубавото месо,за да произвежда евтина пудра.

Мнението беше редактирано от Just DoIt на 02.12.14 18:45.

03.12.14
14:32

И аз не мога да разбера какво го хвалят този смялн отпадъчен материал... ‘’Ефект’’ от подобен продукт могат да имат само хората с никакъв или лош хранителен режим.

04.12.14
12:50

Никъде не са прикрепени реални факти,че това е така :) Никой няма да си напише на протеина “100% ЧИСТ ОТПАДЪК”

казано от Just DoIt на 04.12.14, 12:50:

Никъде не са прикрепени реални факти,че това е така :) Никой няма да си напише на протеина “100% ЧИСТ ОТПАДЪК”

Както не са прикрепени факти и че НЕ е така. А имайки предвид репутацията на Бълка, по-голяма вероятност има да е вярно твърдението им, отколкото да не е.

О, забравих - на теб не ти е харесал, значи е отпадък :D

04.12.14
13:42

Е каква да е пък репутацията на Бълка, Ники? Някакъв склад там вдън горите тилилейски в Англия дето разчитат на ниския ценови сегмент, за да се продават. Нито са конкурентно способни на пазарните лидери, нито пък се мъчат да бъдат. Популярни са тук във форума, я питай някого в някоя зала да видиш как ще те гледа стерео :D.
Колкото до “lean fresh beef” правете разлика между това и meat ;) щото за lean fresh beef минават и правите черва, опашките, очите, анусите, ушите, сухожилията и всякакви други “прекрасности”, които обикновено не намират място по трапезите ви ;)...Маркетинг просто :)

Мнението беше редактирано от Петър на 04.12.14 13:49.

04.12.14
13:43

Ами те и на фруктозата пишат, че е с нисък ГИ и в други ревюта имат куп недомислици, но всеки си избира сам. Аз лично от БП съм доволен и нямам забележки, цените са им добри, работят и доставят бързо. Протеинът на прах си е протеин на прах, креатинът си е креатин и т.н. Това са хранителни ДОБАВКИ. Нито ще вдигат вместо вас, нито ще ядат, нито ще спят вместо вас.

казано от Петър на 04.12.14, 13:42:

Е каква да е пък репутацията на Бълка, Ники? Някакъв склад там вдън горите тилилейски в Англия дето разчитат на ниския ценови сегмент, за да се продават. Нито са конкурентно способни на пазарните лидери, нито пък се мъчат да бъдат. Популярни са тук във форума, я питай някого в някоя зала видиш как ще те гледа стерео :D.
Колкото до “lean fresh beef” правете разлика между това и meat ;) щото за lean fresh beef минават и правите черва, опашките, очите, анусите, ушите, сухожилията и всякакви други “прекрасности”, които обикновено не намират място по трапезите ви ;)...Маркетинг просто :)

Всъщност :

Beef is the culinary name for meat from bovines

А това, че ти си силно предубеден към тях, защото си имал проблем с доставка от тях е друга тема. Аз пък съм имал проблем с тях 1 път, когато бяха забравили цинк и ензими, писах им, 5 дни след това получих въпросните + мостри допълнение като извинение :)  А от самите продукти нито веднъж не съм имал оплаквания.

И ако за теб “нисък ценови сегмент” значи липса на качество, бих могъл да поспоря :) А относно това къде са популярни - е да, няма как да са популярни из много зали, защото нямат реклама “с тоя продукт ще качиш 5 сантиметра на бицарата за 1 месец”. Ще цитирам само един пасаж :

Точно тогава e-mail-ът на ХХХХХХХ пристигна в нашата електронна поща – „ОК, момчета, вие трябва да почистите там... но какво по дяволите има в тези хапченца и от къде мога да се сдобия с още от тях?”, написа ХХХХХХХ и обясни – „бързо напомпване, огромни масивни мускули, истински напомпени за целия ден, извратено възстановяване, луда сила и усещане като никое друго!”.

Това е представяне на продукт в сайт за добавки. Е как да не си го купиш? (за протокола - няма нищо революционно в продукта, пробвал съм го отдавна.

В Англия и като цяло Обединеното кралство са популярни, а бегли впечатления са, че навлизат и на европейския пазар малко по малко (включително и в България).

И все пак - както каза Алекс, добавките НЕ вдигат вместо нас, но това не значи непременно, че са боклук.

04.12.14
14:40

казано от Херцог Трън на 04.12.14, 14:04:

Всъщност :

Beef is the culinary name for meat from bovines

Всъщност, когато се стигне до спор относно истинността на дадено твърдение, какво казва Уикипедия няма кой знае каква правна тежест :D. “Казал - разбрал” е казус стар колкото света :). Обикновено се казва точно това, което е написано. Нито повече, нито по-малко. Проблемът идва от интерпретацията и точно това е маркетингът. Чисто телешко си е чисто телешко, няма месо. Бяло саламурено си е бяло саламурено, няма сирене ;).

казано от Херцог Трън на 04.12.14, 14:04:

А това, че ти си силно предубеден към тях, защото си имал проблем с доставка от тях е друга тема.

И всъщност хич и не съм предубеден към тях, напротив. Препоръчал съм им продуктите на не един и двама хора. А проблеми съм имал с поне 5 доставки, но все още пазарувам от тях, което, смятам, е показателно. Просто имам трезва преценка за продуктите, които купувам. Както не се самозалъгвам, че суроватката, която купувам, е от току-що издоено все още “димящо” мляко, така не и смятам, че телешкия ви протеин е от бон-филе :D.
Аз предпочитам да ям прокиснато мляко, на комуто се услаждат, оставям телешките ануси и пениси :D

Мнението беше редактирано от Петър на 04.12.14 14:45.

А ще бъде чудесно и ако можеш да го докажеш :) :P

Аз само правя обосновани предположения, базирани на впечатления :) Докато ти си леко категоричен ;)

04.12.14
15:38

Надявам се да ме тролваш :D, струва ми се невероятно да вярваш в това, което пишеш :).
Както и да е, вече стана дървено философстване тук. Всеки сам да си вади изводите оттук насетне :).

04.12.14
15:44

Всъщност аз съм по-склонен да се доверя на суроватката. Суроватката е отпадъчен продукт от производството на сирене, а в Европа млякото е силно субеенционирано и има свръхпроизводство. А как телешкия протеин е толкова евтин...
Е не може да е месо. Орязки от дърти крави, черва, копита...
Като гледам цената, то по-качествените отпадъци заминават за кучешка храна.

И пениси, и ануси :)

04.12.14
15:55

И първокачествени Prime rib steaks всичко ръчно производство на редовно спортуващи 9/10 секси девици в оскъдно облекло. Тру стори

И малко за размисъл:

“Beef”-Protein
100g Protein:

Leucin: 2,8 g
Isoleucin: 1,3 g
Valin: 2,4 g
BCAA total: 6,5 g

Tryptophan: 0,1 g

Whey Protein
100g Protein:

Leucin: 10,6 g
Isoleucin: 6,4 g
Valin: 5,9 g
BCAA total: 22,9 g

Tryptophan: 1,4 g

04.12.14
16:17

Телешкият протеин идва от чисти телешки стекове,колкото и пилешките кренвирши идват от бонфилето.

казано от Херцог Трън на 04.12.14, 15:09:

Аз само правя обосновани предположения, базирани на впечатления :) Докато ти си леко категоричен ;)

Доказателство ли търсиш? Ето! Влизал ли си скоро в хранителен магазин да видиш колко струва кило телешко месо, най-евтиното.
Помисли колко месо е необходимо за да се направи кило пудра. Сега погледни цената на въпросната пудра, сметни надценката, опаковката, транспорта и т.н ... проста аритметика ;) Никой няма да ти прави протеин от телешки шол - гарантирам ти го !

08.12.14
17:50

казано от Николай Арабаджиев на 04.12.14, 19:26:

казано от Херцог Трън на 04.12.14, 15:09:

Доказателство ли търсиш? Ето! Влизал ли си скоро в хранителен магазин да видиш колко струва кило телешко месо, най-евтиното.
Помисли колко месо е необходимо за да се направи кило пудра. Сега погледни цената на въпросната пудра, сметни надценката, опаковката, транспорта и т.н ... проста аритметика ;) Никой няма да ти прави протеин от телешки шол - гарантирам ти го !

А шола в магазина няма надценка, транспорт и т.н. ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1