Странични ефекти от Animal Flex

nikoi nikoi

23.09.14
15:16

Здрасти ! Значи искам да попитам дали Анимал Флекс-а носи някакви големи вреди на организма ? По принцип знам , че няма големи последици след приемането му. Един ден, преди две седмици направих двуразова тренировка, вече го бях свършил Анимал-а. И вечерта като си легнах изведнъж получих едно лудо сърцебиене и ми се замая главата , не беше ми се случвало до сега. Възможно ли е да е от добавките? Ходих на прегледи , правих си изгледвания. Всичко ми е наред. Сърце, бъбреци , захар, всичко е точно кръвното малко варираше нагоре-надолу , но вече се оправи, стабилно е 120 на 80. Най-вероятно съм се претоварил , но искам да знам може ли да ми влияят зле хапчетата. Благодаря предварително !

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.09.14 15:23.

Всъщност... защо свързваш сърцебиенето и замайването с продукт за стави и сухожилия?
Осмен това - питаш за Animal Flex, след което говориш за добавкИ. Приемаш ли и друго, освен този продукт?

nikoi nikoi

23.09.14
15:42

Нали е хранителна добавка за това казвам “добавки” ..Не, друго не приемах само Анимал Флекс  в продължение на месец и половина докато свърши. Човека от който ги взех каза че може да ми повлияе зле ако ги изпия всичките...

Не мисля, че има някаква вероятност Animal Flex да предизвика подобен дискомфорт, особено след прекратяване на приема. Той е продукт с коренно различна идея и предназначение, съответно - състав.

Приятел... не знам дали усещаш, но се изразяваш “странно”. :)
Кои са всичките? Какво са всичките? Да изпиеш цялата опаковка наведнъж ли?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.09.14 15:59.

nikoi nikoi

23.09.14
16:10

Хаха да , извинявам се ако не ми се разбира . :) Всичките имам предвид след като изпия 44-те пакетчета, не на веднъж, а в продължение на времето в което трябва да се вземат. На ден по едно пакетче.

Значи... за да не изпадам в излишни обяснения - описаният от теб дискомфорт не е свързан с Animal Flex. Търси причините другаде... и подлагай на съмнение нещата, които ти се казват. :) Този продукт няма как да ти навреди при правилна употреба.

nikoi nikoi

23.09.14
16:29

Благодаря за отговорите и аз мисля , че не е от това , но просто исках да попитам някой . :)

24.09.14
16:04

казано от Martin Boev на 23.09.14, 15:42:

Нали е хранителна добавка за това казвам “добавки” ..Не, друго не приемах само Анимал Флекс  в продължение на месец и половина докато свърши. Човека от който ги взех каза че може да ми повлияе зле ако ги изпия всичките...

Изпил съм пет кутии една след друга, и “ефекта” беше същия както и преди да започна да го пия. Това е продукт с профилактично действие върху ставите и сухожилията, т.е. не е лекарство, така че и всичките пакетчета наведнъж да изпиеш - все тая! Самите съставки вътре, широко се използват за възстановяване на стави и сухожилия, макар че доколкото съм запознат няма убедителни данни да помагат изобщо. Странен е човека, който ти е продал продукта!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1