23.09.14
15:16
Здрасти ! Значи искам да попитам дали Анимал Флекс-а носи някакви големи вреди на организма ? По принцип знам , че няма големи последици след приемането му. Един ден, преди две седмици направих двуразова тренировка, вече го бях свършил Анимал-а. И вечерта като си легнах изведнъж получих едно лудо сърцебиене и ми се замая главата , не беше ми се случвало до сега. Възможно ли е да е от добавките? Ходих на прегледи , правих си изгледвания. Всичко ми е наред. Сърце, бъбреци , захар, всичко е точно кръвното малко варираше нагоре-надолу , но вече се оправи, стабилно е 120 на 80. Най-вероятно съм се претоварил , но искам да знам може ли да ми влияят зле хапчетата. Благодаря предварително !
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.09.14 15:23.
23.09.14
15:22
Всъщност... защо свързваш сърцебиенето и замайването с продукт за стави и сухожилия?
Осмен това - питаш за Animal Flex, след което говориш за добавкИ. Приемаш ли и друго, освен този продукт?
23.09.14
15:42
Нали е хранителна добавка за това казвам “добавки” ..Не, друго не приемах само Анимал Флекс в продължение на месец и половина докато свърши. Човека от който ги взех каза че може да ми повлияе зле ако ги изпия всичките...
23.09.14
15:50
Не мисля, че има някаква вероятност Animal Flex да предизвика подобен дискомфорт, особено след прекратяване на приема. Той е продукт с коренно различна идея и предназначение, съответно - състав.
Приятел... не знам дали усещаш, но се изразяваш “странно”. :)
Кои са всичките? Какво са всичките? Да изпиеш цялата опаковка наведнъж ли?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.09.14 15:59.
23.09.14
16:10
Хаха да , извинявам се ако не ми се разбира . :) Всичките имам предвид след като изпия 44-те пакетчета, не на веднъж, а в продължение на времето в което трябва да се вземат. На ден по едно пакетче.
23.09.14
16:18
Значи... за да не изпадам в излишни обяснения - описаният от теб дискомфорт не е свързан с Animal Flex. Търси причините другаде... и подлагай на съмнение нещата, които ти се казват. :) Този продукт няма как да ти навреди при правилна употреба.
23.09.14
16:29
Благодаря за отговорите и аз мисля , че не е от това , но просто исках да попитам някой . :)
24.09.14
16:04
казано от Martin Boev на 23.09.14, 15:42:
Нали е хранителна добавка за това казвам “добавки” ..Не, друго не приемах само Анимал Флекс в продължение на месец и половина докато свърши. Човека от който ги взех каза че може да ми повлияе зле ако ги изпия всичките...
Изпил съм пет кутии една след друга, и “ефекта” беше същия както и преди да започна да го пия. Това е продукт с профилактично действие върху ставите и сухожилията, т.е. не е лекарство, така че и всичките пакетчета наведнъж да изпиеш - все тая! Самите съставки вътре, широко се използват за възстановяване на стави и сухожилия, макар че доколкото съм запознат няма убедителни данни да помагат изобщо. Странен е човека, който ти е продал продукта!