24.09.14
18:39
Здравейте
На 32 години съм с едно дете. Никога не съм имала проблеми с килограмите, но за последната година качих 8 килограма
През последната година ходиш на плуване 2 пъти седмично -тренирам интензивно, не се плацикам във водата, сменям стилове - колкото и да предпочитам бруст -това е основния спорт, който тренирам
ходя и на аква аеробика понякога
понякога и на зумба танци
понякога и на фитнес с тежести
и имам и велоергометър вкъщи, на който също не пропускам да карам с 2 килограмови гирички мърдам в ръце /40 минути не повече на колело, най ниска степен, сериозно въртене/
и дете и куче, които да разхождам:)
Всичко това,за да компенсирам факта, че работата ми е много заседнала - на компютър много дълго време
Знам, че ще попитате за храненето - у нас пържено, мазно не се яде/съпругът ми няма жлъчка/, джънк фууд също не, пия много вода, неподсладен зелен чай, немазно месо, зеленчуци, правя си фреш от моркови, хляб само пълнозърнест на вита - аз лично не повече от една филийка на ден
висока съм 161, 64 кг.. преди и след бях 53…през зимата максимум 55 да стигна
тези 8 кг които качих много ми тежат и не мога да разбера как да ги елиминирам
ходих дори на ендокринолог -триглицеридите ми са дори под норма, нищо на глюкоза, лекарката ми каза да мина на 1200 ккалории на ден -аз не преяждам, не мога да си позволя обаче да стоя гладна
досега взимам понякога L carnitin преди тренировка...ендокриноложката не ми провери хормонът на стреса - който според мен е основната причина да качвам толкова много
знам, че от силовите тренировки има по голям ефект от кардиото, затова казвам, че се старая да има баланс в спорта...
вече не знам какво да правя....моля кажете ми ако трябва някой фатбърн и аз не знам /но имам непоносимост към кофеин и кафе не пия, а повечето са с такъв/
обичам спорта, обичам движението, а пропуснах и алкохол не пия -супер рядко и то някоя чаша вино
благодаря ви