29.09.14
20:08
Търся зала с що-годе прилични цени за еднократна тренировка или за едномесечна карта. Да не е от “козметичните” типове, където хората отиват, за да си лафят, да правят селфита и всичко останало, но не и да тренират до припадък :D. Задължително трябва да има стойка за клек. Голямо предимство ще е да имам картбланш за вдигане на шум и за неограничено цапане с магнезий.
Преди да пусна темата прегладах доста обстойно останалите такива чрез търсачката, а също и профилите на залите в “fitness-spots”. Нито ме устройват условията, нито цените на тези, които успях да намеря в интернет в Центъра, Иван Вазов и Лозенец, така че търся най-вече в районите на Младост 1, Студентски град, Изгрев, Изток, Дианабад, Мусагеница, Хиподрума или в някои от по-далечните квартали, където да имам лесен достъп до метростанция.
Във форума успях да намеря няколко, които от снимките изглеждат горе-долу добре и като цени са ок.
Weider Gym
Bobi’s Gym 61
Джони Спорт Храм на Силата 128мо СОУ
Ще се радвам, ако някой е тренирал в тези да изрази някакво мнение за тях или да сподели за подобни /особено като третата/. В 61 гледах, че май правят някакъв ремонт, но не можах да разбера приключил ли е или?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
И аз започнах едно такова издирване на зала, със същите условия . Вчера пробвах Bobys Gym и да ти кажа , че местата за клекът и тягата са адски ограничени откъм място и е супер неудобно . Иначе за другите зали не знам , тепърва започва търсенето .
В 128-мо не е лошо, както и в 125-то (обърни му внимание, че виждам не си го споменал). Тренирал съм и в двете зали и винаги съм бил доволен, но трябва да се има предвид, че аз не съм особено претенциозен. В 125-то наскоро направиха ремонт, след който не съм ходил, но е по-скоро козметичен и едва ли са разместили иначе добре подредената зала. Като че ли залата в 125-то е по-добре откъм уреди, защото в 128-мо са доста поизносени, поизкривени и някои поръждясали, но пък си е зала за трениране. 125-то е по-близо до съществуваща в момента метростанция, а 128-мо ще е по-близо до планирана за на пролет такава. В “Студентски град” има и Лъки джим, който се посещава от доста стабилна група съфорумци и до сега съм чувал само положителни отзиви, но нека някой от тях да се изкаже.
29.09.14
23:45
Не съм го споменал, защото не съм го намерил в нета. Мерси :)
Не ме разбирай погрешно. Претенциозен съм по отношение на това да не тренирам в някой лъскавa и кичозна зала, където еднократната ти тренировка е 5-8 лв и т.н. Нямам нищо против да тренирам в зали подобни на 128-мо/125-то, даже бих се зарадвал повече на такива. Зали тип “хардкор”.
Мнението беше редактирано от Dimitar Stoyanov на 29.09.14 23:46.
казано от Boby_ на 30.09.14, 09:11:
А защо не пробваш в Лъки джим до бл. 33А в Студентски град?
Така де, така. И аз това казах по-горе, но чаках трениращите там да се обозначите :)
22.01.15
10:08
Добро утро,
Аз също търся фитнес в Студентски Град и около Студентски(главно Дианабад и Студентски).
Най-близо до мен се намира фитнес клуб 33.
-Някой посещавал ли го е?
-Удобен ли е за начинаещи?
Ще съм ви много благодарен, ако споделите вашите мнения.
Поздрави! :)
12.02.15
13:40
И аз да сподея мнение, препоръчвам ти Champion’s Gym в ж.к. Сухата Река, - ъгъла на булевард “Владимир Вазов” и ул. “Тодорени кукли” (срещу магазин Billa). Много добро място, отиваш да тренираш, а не да си лафиш, супер точни инструктори, единичната тренировка е 5 лв. Имат уебсайт, където можеш да видиш повече
14.02.15
18:57
Верига WestGym, BobysGym и Power&Beauty; ... Това са фитнесите, които мисля, че биха отговаряли на търсенето ти :)
14.02.15
19:28
казано от Niko Dimov на 12.02.15, 13:40:
И аз да сподея мнение, препоръчвам ти Champion’s Gym в ж.к. Сухата Река, - ъгъла на булевард “Владимир Вазов” и ул. “Тодорени кукли” (срещу магазин Billa). Много добро място, отиваш да тренираш, а не да си лафиш, супер точни инструктори, единичната тренировка е 5 лв. Имат уебсайт, където можеш да видиш повече
И как точно тоя фитнес отговаря на условията БЛИЗО до метростанция? :D :D :D
+ това си е баш лъскава зала, магнезий трудно ще се ползва там ;)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 14.02.15 19:30.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече