Препоръчайте ми кардио програма

03.10.14
19:11

Здравейте,  искам да попитам полезно ли е да се прави леко кардио след всяка тренировка( 10 мин. Кростренажор и 10 мин. Колело)
И да си дойдем на основният ми проблем при кардиото. При бягане ме болят краката (пред прасеца) . Дължи се на наднорменото тегло което е 27г. 171 см. 94кг. Посъветвайте ме по калъв начин да си провеждам кардиото. Благодаря предварително!!!

Темата беше редактирана от Svetlin Petrov на 03.10.14 19:13.

06.10.14
22:42

Дотук добре. Тъй като правя тренировките си рано към 9 , възможно ли е да правя вечер кардио. Като цяло проблеми нямам,  но да е с цел отслабване.

казано от Svetlin Petrov на 06.10.14, 22:42:

...възможно ли е да правя вечер кардио...

Хммм... какво те притеснява във вечерното кардио?
Защо имаш съмнения дали е възможно?

06.10.14
22:48

Дали е здравословно толкова натоварване. И да права 30 мин. Кростренажор,  20 мин. Колело и 10 мин. Ходене на пътека

Здравословността на едно натоварване съвсем не се определя с часовник. :)
Няма пречка да тренираш вечер.

06.10.14
22:58

Нали ме разбра,  сутрин си тренирам по програмата за фитнес, а вечерта кардио. Иначе с 23-28 км. Ч. Ми е натоварването.  Днес 30 мин кростренажор363 калорий,  колело 20 мон 256 калорий. Според теб трябва ли да дигна темпото

Разбрах те, искаш да тренираш два пъти дневно.
Няма никакъв проблем да го правиш - само не забравяй, че ‘повече’ не винаги значи ‘по-добре’. Темпото не мога да го преценя така наизуст. За да следиш ефективността на кардиото е нужно да си следиш пулса и да го държиш в определени граници.

Не съм сигурен дали Калорий беше преторианец или обикновен легионер на император Батерий Триволтиус...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1