molia vi pomognete mi ....

Темата е заключена.
SU

19.06.05
16:46

taka purvo 6e vi razkaja istoriata mi zna4i kum april nqkyde mnoo mi haresva6e tqloto mi oba4e po4nah da si pohapvam pove4ko i stanah 52 kg [rusta mi e 168sm]..... posle re6ih 4e iskam da si varna 50 kg i po4nah moita izmislena nvd i kardio 3puti na sedmica po 30 min ...... tva go praa ve4e sedmica nqkyde i dneska se premerih i sam 52.5 kg ujas :////// ta moje li nqkoi da mi kaje na kvo moje da se dalji [po princip priemam po 1500kcal na den] i da mi kaje kakyv hranitelen plan da si napraa :) mnogo 6te sam vi blagodarna .... za6toto imam malko vreme—-3 sedmici mnogo e vajno :(
aa zabravih da pitam lo6o l e da se priqt mleka po vreme na nvd [i da se izvinq 4e pi6a na latinica ama nqmam kirilica ://///]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1