05.10.14
21:57
Започвам ново дневниче,не съм писал и не съм посещавал форума от доста време.Ето накратко какво стана:-Дойде юни,минах всички изпити в АМВР,но уви не ме приеха,тренирах доста станах 75кг и достигнах доста добър и на места дълбок релеф.От август почнах да качвам ММ качих и до 86кг като чистата ми мускулна маса е 73 кг с 13 процента подкожни мазнини само в ръцете минават към 19%(мислех,че там съм добре)Като цяло това е основното.Сега новите цели са да сваля до 78 или зависи от огледалото и да оправя долна външна част на гърдите.Коремните мускули са малко занемарени,но двете ще вървят последователно.Използвам само суроватъчен протеин на Pure Nutrition.Ограничен съм от страна на пари за супелемнти и гледам да си набавям най-важното.След време ще разнообразя,но това после ще го вписвам.Вече изкушенията и такива неща са вън от менюто ми,което може би е най-голямото постижение до този момент.Отварям този дневник за да следя нещата и да бъда коригиран там където греша,ще се радвам ако получа помощ
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.10.14 23:41.